-

پرداخت حقوق بر اساس عملکرد؛ طرح جدید دولت برای کارکنان

رئیس سازمان اداری و استخدامی اعلام کرد که طرح اصلاح نظام پرداخت حقوق به‌طور آزمایشی در سازمان‌های هواشناسی، راهداری و حمل و نقل جاده‌ای و همچنین شرکت ملی پست به اجرا درخواهد آمد و حقوق کارکنان بر اساس عملکرد آن‌ها تعیین خواهد شد.

پرداخت حقوق بر اساس عملکرد؛ طرح جدید دولت برای کارکنان

رئیس‌جمهور در یک همایش به این موضوع پرداخت که چرا افرادی که فعالیتی ندارند، حقوق دریافت می‌کنند و چرا تفاوتی میان افراد سخت‌کوش و کم‌کار وجود ندارد. وی با انتقاد از نابرابری در توزیع مزایا اظهار داشت که در برخی موارد، افراد کم‌کار از تمامی مزایا بهره‌مند می‌شوند، در حالی که فردی که به طور واقعی مشغول کار است حتی وقت کافی برای صرف ناهار ندارد. بنابراین، این ساختار ناعادلانه نیاز به اصلاح دارد.

در این زمینه علاء‌الدین رفیع‌زاده – رئیس سازمان اداری و استخدامی – پس از دستور رئیس‌جمهور اعلام کرد که در سه سازمان قرار است این اتفاق رخ دهد. شرکت ملی پست، سازمان راهداری حمل و نقل جاده ای و سازمان هواشناسی کشور از جمله سازمان‌هایی هستند که این موضوع قرار است به صورت آزمایشی را انجام دهند. همچنین این موضوع را در سازمان خودمان (اداری و استخدامی) شروع کرده‌ایم.

طبق اعلام پایگاه اطلاع‌رسانی دولت، معاون رئیس‌جمهور تاکید کرد: با این کار براساس عملکرد هر کارمند، حقوق پرداخت می‌شود. در این طرح بر حقوق کارمند دست زده نمی‌شود و فقط موضوع اضافه‌کار و مزایا است که باعث می‌شود کارمندان بهتر کار کنند.

به گفته رفیع‌زاده، در این سه سازمان چکش‌کاری‌های لازم انجام و بعد طرح مربوطه در سایر دستگاه‌ها و سازمان‌های دیگر اجرایی می‌شود.

منبع: ایسنا

دیدگاهتان را بنویسید

بخش‌های ستاره دار الزامی است
*
*

آخرین اخبار

پربازدیدترین