-

چه زمانی به طور کامل کرونا را شکست می دهیم؟

یک اپیدمیولوژیست و پژوهشگر حوزه سلامت عمومی گفت: اگر مردم در سطح وسیع رفتار قابل توجه و اقدامات علیه شیوع بیماری داشته باشند دو هفته بعد شاهد کاهش موارد مبتلایان خواهیم بود.

کرونا ویروس به طور رسمی ‌SARS CoV-2 (مختصر شده سندروم تنفسی کروناویروس دو) نامیده می‌شود. ویروس می‌تواند با تنفس وارد بدن شود (وقتی فردی در نزدیکی سرفه می‌کند) یا از طریق تماس با سطح آلوده و سپس مالیدن دست به صورت. کرونا ابتدا سلول‌هایی که گلو، راه‌های هوایی و ریه ها را فرش کرده‌اند، آلوده کرده و آنها را تبدیل به کارخانه کرونا ویروس می‌کند. در نتیجه ویروس های جدید بسیار زیادی تولید می‌شود تا سلول های بیشتری را آلوده کنند.در این مرحله ابتدایی شما بیمار نبوده و بعضی از افراد شاید هرگز علائمی نشان ندهند. دوره کمون، زمان بین آلودگی و ظهور اولین علائم بسیار متفاوت است، ولی به طور متوسط ۵ روز است.کروناعفونت ملایمی است که از هر ۱۰ نفر ۸ نفر را درگیر می‌کند و علائم اصلی آن سرفه و تب می‌باشد. بدن درد، سوزش گلو و سردرد هم محتمل هستند ولی حتمی نیستند.اگر بیماری کرونا پیشرفت کند به خاطر واکنش بیش از حد سیستم ایمنی خواهد بود. سیگنال های شیمیایی (سایتوکاین ها) باعث ایجاد التهاب می‌شوند که باید با دقت تنظیم و تعدیل شود. التهاب بیش از اندازه می‌تواند باعث آسیب در بدن شود.

احمد مهری، اپیدمیولوژیست و پژوهشگر حوزه سلامت عمومی اظهار داشت: در بیماری‌های تنفسی مانند کرونا شاهد اپیدمی‌های گسترده هستیم یعنی اینکه افزایش موارد ابتلا به صورت رفت و برگشتی است و این گونه نیست که مانند اپیدمی مسمومیت عده‌ای به بیماری مبتلا شوند و اپیدمی تمام شود.


وی افزود: این مدل اپیدمی‌های گسترده تنفسی تا زمان تولید واکسن و ابتلای درصد قابل توجهی از مردم به این بیماری از بین نخواهد رفت.

مهری در پاسخ به این پرسش که وضعیت افزایشی ابتلای بیماران تا چه زمانی ادامه دارد گفت: اگر مردم در سطح وسیع رفتار قابل توجه و اقدامات علیه شیوع بیماری داشته باشند دو هفته بعد شاهد کاهش موارد مبتلایان، سه هفته بعد شاهد کاهش موارد بستری و هفته چهارم کاهش موارد فوت را خواهیم دید.

اپیدمیولوژیست ادامه داد: اکنون در سطح جامعه هرگونه مداخله‌ای صورت گیرد ظرف دو هفته شاهد تاثیرات آن خواهیم بود، در شرایط فعلی راهی جز اقدام رویکرد جامع استفاده از ماسک، فاصله‌گذاری اجتماعی، قطع هرگونه مراسم و دورهمی و رعایت بهداشت دست‌ها نداریم.


مهری گفت: تا زمان پیدا شدن واکسن کرونا باید با کرونا زندگی کنیم و ممکن است بین ۸ الی ۱۲ ماه دیگر واکسن به دست ما برسد و در این مدت نباید رفتار‌های خودمراقبتی را کنار بگذاریم.
منبع: فارس

دیدگاهتان را بنویسید

بخش‌های ستاره دار الزامی است
*
*

آخرین اخبار

پربازدیدترین