-

واکنش عجیب رونالدو به صدای اذان

سنگربان تیم النصر عربستان به توجه ستاره پرتغالی به آموزه‌های اسلامی اشاره کرد و گفت که رونالدو هر بار که صدای اذان را در تمرین می‌شنود، از سرمربی درخواست می‌کند که تمرین را متوقف کند.

واکنش عجیب رونالدو به صدای اذان

کریستیانو رونالدو در حال حاضر سومین فصل خود را در النصر سپری می‌کند. این ستاره پرتغالی در لیگ حرفه‌ای عربستان عملکرد فوق‌العاده‌ای داشته و آمار چشمگیری از خود به جا گذاشته است، هرچند که تا کنون در کسب جام موفق نبوده است. رونالدو در دل هواداران و بازیکنان النصر جایگاه ویژه‌ای دارد. یکی از بازیکنانی که رابطه نزدیکی با رونالدو دارد، ولید عبدالله، دروازه‌بان عربستانی النصر، است که برخی از رازهای این بازیکن را فاش کرده است.

به نقل از سعودی اسپورت، ولید عبدالله گفت: یک روز با کریستیانو رونالدو خلوت کردم تا تعالیم اسلام را برایش توضیح دهم. او با دقت به حرف‌هایم گوش داد و دوست داشت که با آموزهای دین اسلام آشنا شود. رونالدو یک بار بازیکنان النصر را دید که برای ادای فریضه نماز به صف شده‌اند و این کار او را شگفت‌زده کرد؛ البته او با ما همراه نشد.

سنگربان النصر ادامه داد: کریستیانو رونالدو را یک بار در اردوی تیم در حال سجده‌کردن دیدیم و این کار باعث شد تا همه با ذکر «الله اکبر» به این کارش واکنش نشان دهند. رونالدو بازیکنان را به خواندن نماز تشویق می‌کند و هرگاه در تمرین صدای اذان شنیده شود از سرمربی می‌خواهد که تمرین را متوقف کند.

منبع: اقتصادنیوز

دیدگاهتان را بنویسید

بخش‌های ستاره دار الزامی است
*
*

آخرین اخبار

پربازدیدترین