-

بازدید رئیس سازمان غذا و دارو از گروه صنعتی و پژوهشی زر؛

بازدید رئیس سازمان غذا و دارو از گروه صنعتی و پژوهشی زر؛

پیرصالحی: به پشتوانه تولیدکنندگان توانمندی چون زر، امنیت غذایی محقق شده است

به مناسبت روز جهانی غذا،  محمدرضا پیرصالحی معاون وزیر و رئیس سازمان غذا و دارو، به همراه عبدالعظیم بهفر مدیرکل فرآورده‌های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو و هیأت همراه، از مجموعه گروه صنعتی و پژوهشی زر به‌عنوان واحد نمونه صنعت غذا بازدید کردند. دراین بازدید، توانمندی‌های گروه زر در تأمین نیازهای غذایی کشور و نقش آن در دوران بحران مورد تحسین قرار گرفت.

به گزارش روابط عمومی گروه صنعتی،پژوهشی زر، در جریان این بازدید که از تمامی کارخانجات گروه زر انجام شد، مدیران ارشد سازمان غذا و دارو ضمن قدردانی از توانمندی‌های این مجموعه، تأکید کردند که امروز مجموعه‌های بزرگی چون زر قادر به تأمین کامل نیاز داخلی کشور هستند. 

سهم محصولات زر در بازار«چشمگیر و اثرگذار»

پیرصالحی معاون وزیر و رییس سازمان غذا و دارو ،در جریان این بازدید با اشاره به نقش این مجموعه در دوران بحرانی «جنگ دوازده روزه» اظهار داشت: «در آن شرایط بدون کوچک‌ترین کمبود در حوزه غذا و دارو از بحران عبور کردیم و این دستاورد مرهون ظرفیت‌های ملی همچون گروه زر است.»

 وی در توصیف دستاوردهای زر ، این گروه صنعتی را «سرمایه ملی» خواند و سهم و نقش تولیدات این مجموعه را در بازار «چشمگیر و اثرگذار» عنوان کرد.

زر اندوخته ای برای فرزندان این سرزمین 

در ادامه، مرتضی سلطانی بنیانگذار گروه زرضمن قدردانی از بازدید مدیران سازمان غذا و دارو گفت: تولیدکنندگانی چون ما که به این سطح از خودباوری و توانمندی دست پیدا کرده اند، رعایت جز به جز اصول استاندارد را ناموس خود می دانند و در حفاظت و حراست از آن هیچ قصوری را نمی پذیرند،لذا از مجموعه های بالا دستی و رگولاتوری خواست تا حد امکان فرایندهای زمان بر و پروسه های اداری را کوتاه کنند تا ما بتوان با چابکی بیشتر به مردم خدمت کرد.  

وی در ادامه افزود: «امروز گروه زر تلاش دارد از قالب یک سرمایه خانوادگی خارج شده و به‌عنوان  اندوخته ای ملی برای فرزندان این آب و خاک به نسل های بعد منتقل شود. در همین راستا بخشی از مجموعه، یعنی شرکت زرماکارون، در بورس عرضه شده تا همه مردم در مالکیت و پیشرفت آن سهیم باشند.»

وی همچنین بر اهمیت انتقال دانش در تمامی سطوح سازمانی تأکید کرد و آن را لازمه توسعه پایدار در صنعت غذا دانست. 

براساس این گزارش ، در این بازدید، توجه ویژه‌ای به محصولات سلامت‌محور گروه زر از سوی مدیران سازمان غذا و دارو، به‌ویژه محصولات ویژه برای بیماران PKU و بیماران دیابتی صورت گرفت. 

در پایان مقرر شد کارگروهی ویژه برای تسهیل دسترسی بیماران به این محصولات، برای پوشش سراسری تشکیل شود.

این بازدید با نگارش پیام یادبود توسط دکتر پیرصالحی و دکتر بهفر در دفتر یادبود گروه زر به پایان رسید.

IMG-20251016-WA0041

دیدگاهتان را بنویسید

بخش‌های ستاره دار الزامی است
*
*

آخرین اخبار

پربازدیدترین