-
شاسی‌بلند جدید در سبد محصولات ایران‌خودرو

هایما۸ S امسال به تولید می‌رسد

مدیرعامل ایران‌خودرو خراسان از افزایش ظرفیت تولید خودروهای شاسی‌بلند خبر داد و گفت: با بهره‌برداری از پروژه توسعه خط مونتاژ در اواسط امسال، علاوه‌بر افزوده شدن هایما ۸ S، تیراژ تولید هایما S۵ و S۷ پلاس افزایش خواهد یافت.

تجهیز خط تولید جدید
بیژن زاهدی‌فرد، مدیرعامل ایران‌خودرو خراسان در ادامه سخنان خود افزود: خط جدید تولید که از سوی شرکت تام و ایران‌خودرو خراسان در حال تجهیز است، امکان تولید همزمان ۴ مدل خودرو شاسی‌بلند را دارد.
به‌گزارش ایکوپرس، زاهدی‌فرد با بیان اینکه بیش از ۴۹ هزار خودرو هایما از سال ۱۳۹۴ در ایران‌خودرو خراسان تولید شده، تصریح کرد: تعهدات خودروهای هایما به‌روز شده و هیچ‌گونه تعهد معوقی وجود ندارد. در سال گذشته نیز برنامه تولید محصولات هایما، ۱۰ هزار خودرو بوده که حدود ۹۰ درصد آن محقق شده است. زاهدی‌فرد بر افزایش سطح داخلی‌سازی قطعات محصولات هایما و ضرورت آموزش‌های لازم به نمایندگی‌های خدمات پس از فروش تاکید کرد و گفت: این برنامه‌ها در دستور کار ساپکو و ایساکو قرار گرفته است. مدیرعامل ایران‌خودرو خراسان همچنین درباره تولید محصول جدید اظهارکرد: برنامه تولید هایما ۸ S در دستور کار ایران‌خودرو خراسان شرکت ایسیکو براساس راهبرد گروه صنعتی ایران‌خودرو مبنی بر تجاری‌سازی خودروهای دارای کسری قطعه و تسریع در کاهش موجودی خودروهای کف و انجام تعهدات به مشتریان، اقدام ویژه‌ای درباره حمل‌ونقل و تحویل خودروهای تکمیل‌شده در تعطیلات نوروز ۱۴۰۱ انجام داد. مدیرعامل ایسیکو گفت: این شرکت به‌عنوان متولی لجستیک گروه صنعتی ایران‌خودرو، در نوروز امسال با همکاری معاونت بازاریابی و فروش ایران‌خودرو نسبت به برنامه‌ریزی و افزایش توان عملیاتی ناوگان حمل‌ونقل، اقدامات بی‌سابقه‌ای را انجام داد که با عبور از رکوردهای حمل جاده‌ای، ریلی و جابه‌جایی خودرو توسط راننده، دستاوردهای لجستیکی مطلوبی نیز محقق شد. حسین محمدی افزود: همکاران این شرکت در حوزه دریافت، جابه‌جایی، نگهداری، آماده‌سازی و گردش خودروها در داخل سایت ایران‌خودرو تا مبادی خروجی با عبور از رکورد ۴ساله جابه‌جایی روزانه در تعطیلات نوروز، توانستند در نهم فروردین با تحقق خروج ۲ هزار و ۱۲ خودرو و رشد بیش از ۴۸ درصدی در مقایسه با عدد قبلی در ۴ سال گذشته که ۱۳۵۸ خودرو بوده و انتقال بیش از ۱۱ هزار خودرو به مبادی خروجی شرکت در بازه زمانی ۵ تا ۱۲ فروردین ۱۴۰۱، دستاورد جدیدی را به ثبت برسانند. محمدی گفت: در این مدت در حوزه انتقال خودرو به نمایندگی‌ها نیز با ثبت رکورد جدید حمل روزانه ۱۴۰۰ خودرو در نهم فروردین و رشد بیش از ۵۴ درصدی در مقایسه با رکورد قبل که ۹۰۸ خودرو بوده، جابه‌جایی بیش از ۸ هزار و ۵۸۸ خودرو به مقاصد تعیین‌شده و نمایندگی‌های تهران عملیاتی شد. مدیرعامل ایسیکو، با اشاره به تحقق حمل جاده‌ای و ریلی ۸ هزار و ۶۸۹ خودرو در ایام تعطیلات نوروز ۱۴۰۱ از مبادی سایت‌های تهران، خراسان، تبریز، مازندران و فارس به نمایندگی‌های سراسر کشور، افزود: عددهای ثبت‌شده در هر دو حوزه، فراتر از تراز فرآیندهای مرتبط بوده و دستاورد جدیدی در حوزه برنامه‌ریزی و بهره‌وری در این فرآیندها به‌شمار می‌رود که حضور و فعالیت ایسیکو در تعطیلات نوروزی در نهایت به تخلیه بی‌سابقه و کامل پارکینگ شماره یک (پارکینگ اصلی) ایران‌خودرو نیز منجر شد.


کاهش هزینه‌ها با همکاری دانش‌بنیان‌ها
مدیرعامل شرکت سرمایه‌گذاری ایران‌خودرو، مهم‌ترین محور برنامه‌های این شرکت در امسال براساس راهبردهای کلان گروه صنعتی ایران‌خودرو را افزایش ظرفیت تولید شرکت‌های زیرمجموعه، کاهش هزینه تولید و نرخ تمام‌شده قطعات با استفاده از فناوری جدید و بهره‌مندی از توان شرکت‌های دانش‌بنیان دانست. غلامرضا خلیل‌ارجمندی در دیدار با مدیران عامل و اعضای هیات‌مدیره شرکت‌های تابعه ایکیدو با اشاره به برنامه‌های تحول‌گرایانه در این مجموعه، گفت: شرکت‌های تابعه گسترش سرمایه‌گذاری ایران‌خودرو، باید نقش واقعی خود به‌عنوان یک بنگاه اقتصادی برای ارتقای کیفیت تولیدات و خدمات، کسب سود و توسعه بازار محصولات را بهطور جدی در دستور کار خود قرار دهند. وی ادامه داد: شرکت‌های تولیدی مجموعه ایکیدو موظف هستند، ظرفیت تولید خود را به حداکثر میزان ممکن افزایش دهند و تکمیل تجهیزات فنی و جذب نیروهای مجرب در این اقدام موردتوجه و شناسایی بازارهای جدید برای فروش مازاد تولید نیز در اولویت قرار گیرد. مدیرعامل گروه گسترش سرمایه‌گذاری ایران‌خودرو، کاهش هزینه تولید و نرخ تمام‌شده قطعات با استفاده از فناوری‌های جدید و استفاده از توان شرکت‌های دانش‌بنیان را از دیگر اهداف مهم مجموعه‌های تولیدی زیرمجموعه ایکیدو عنوان کرد. وی گفت: بومی‌سازی و تولید محصولات وارداتی با بهره‌گیری از توان متخصصان داخلی، از دیگر برنامه‌های گروه سرمایه‌گذاری ایران‌خودرو است.
خلیل‌ارجمندی با اشاره به ارزش مادی و اعتباری شرکت‌های گروه سرمایه‌گذاری ایران‌خودرو، از تاسیس گروه مالی این گروه در آینده نزدیک خبر داد و گفت: حمایت ایکیدو از شرکت‌های تابعه برای تامین مالی و رفع مشکلات حقوقی و اداری، هم‌افزایی و همکاری بیشتر شرکت‌ها و خروج از شرکت‌هایی که در آنها فاقد سهام مدیریتی است، دارای اهمیت است. مدیرعامل شرکت سرمایه‌گذاری ایران‌خودرو تاکید کرد: همکاری با بخش خصوصی برای سرمایه‌گذاری‌های جدید و رشد پرتفوی شرکت، برنامه دیگر ایکیدو خواهد بود و اولویت سرمایه‌گذاری‌های شرکت گسترش سرمایه‌گذاری ایران‌خودرو و بهبود سهام شرکت‌های تابعه حاضر در بازار سهام است.


۱۵۰۰واحد صنعتی در تملک بانک ها
دبیر ستاد تسهیل و رفع موانع تولید کشور راه‌اندازی ۷ هزار طرح صنعتی با پیشرفت فیزیکی بالای ۶۰ درصد، احیای واحدهای راکد و افزایش ظرفیت ۱۶ هزار واحد صنعتی با کمتر از ۵۰ درصد ظرفیت فعال را از جمله اولویت‌های این ستاد عنوان کرد و گفت: بیش از ۱۵۰۰ واحد هم از سوی بانک‌ها تملک شده که به‌دنبال بازگرداندن آن به ذی‌نفعان
هستیم. به‌گزارش ایسنا، صدیف بیک‌زاده در حاشیه نخستین جلسه ستاد تسهیل و رفع موانع تولید امسال در جمع خبرنگاران اظهارکرد: در حال‌حاضر، حدود ۲ هزار طرح صنعتی با پیشرفت فیزیکی بالای ۸۰ درصد و ۵ هزار طرح بین ۶۰ تا ۸۰ درصد پیشرفت فیزیکی در کشور وجود دارد که در اولویت ستاد هستند که با شناسایی علت توقف آنها، مشکلاتشان قابل‌حل است. همچنین ۲۱۵ مورد مشکل در قالب سامانه ستاد تسهیل و رفع موانع تولید از واحدهای تولیدی در محورهای گوناگون بانکی، مالیاتی، تامین اجتماعی، بازار، تامین مواد اولیه، زیرساخت و... اخذ و طبقه‌بندی شده است. به‌گفته این مقام مسئول، به‌طور کلی بیش از ۶۰ هزار جواز تاسیس یا طرح‌های صفر تا ۱۰۰ درصد پیشرفت فیزیکی در کشور هستند که به جز ۷ هزار واحد اشاره شده، زیر ۶۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارند. البته طرح‌های با پیشرفت فیزیکی پایین هم رها نمی‌شوند اما اولویت با طرح‌هایی است که دارای اشتغال بالا و پیشرفت فیزیکی بیش از ۶۰ درصد هستند. بیک‌زاده در پاسخ به پرسشی درباره مهم‌ترین مشکل طرح‌های با پیشرفت کمتر از ۶۰ درصد، گفت: این طرح‌ها عمدتا با شوک‌های پیش‌بینی‌نشده در اقتصاد و تغییرات ناگهانی در نرخ مواد اولیه مواجه و برخی از حالت اقتصادی خارج شدند؛ بنابراین زمان می‌برد تا خودشان را با شرایط جدید تطبیق
دهند. وی با بیان اینکه برای رفع موانع، بسته‌های تشویقی و رفع موانع تولید به مراجع مربوطه پیشنهاد شده، اظهارکرد: تعدادی از این بسته‌ها در اسفند در ستاد اقتصادی دولت تصویب و برای اجرا ابلاغ شد که پیگیری اجرای آنها، جزو اولویت‌های ستاد تسهیل است. این مقام مسئول با اشاره به مشکلات واحدهای صنعتی تولید بتن در تهران، تصریح کرد: پروانه بهره‌برداری این واحدها به‌دلیل مسائل زیست‌محیطی تمدید نمی‌شد که در نهایت پس از ارجاع پرونده به ستاد تسهیل مقرر شد با لحاظ کردن موارد زیست‌محیطی و جانمایی درست، پروانه بهره‌برداری حدود ۵۰ واحد تمدید شود.
دبیر ستاد تسهیل و رفع موانع تولید کشور در ادامه با اشاره به وجود حدود ۱۲ هزار واحد تولیدی غیرفعال در کشور، افزود: حدود ۷۰ درصد این واحدها قابلیت فعال شدن دارند. بخشی از این واحدها به‌دلیل بدهی بانکی در سال‌های گذشته تملک شده‌اند که در این‌باره دستور ویژه رئیس‌جمهوری در قالب برگرداندن این واحدها به سرمایه‌گذاری اولیه با شرایط و ضوابط مشخص ابلاغ شده است. وی از احیای ۲ هزار واحد راکد صنعتی در سال گذشته خبر داد و گفت: بیش از ۱۵۰۰ واحد هم از سوی بانک‌ها تملک‌ شده که به‌دنبال بازگردان آن به ذی‌نفعان هستیم. همچنین به‌گفته این مقام مسئول، حدود ۱۶ هزار واحد صنعتی با کمتر از ۵۰ درصد ظرفیت فعال هستند که یکی از اولویت‌های دیگر ستاد تسهیل، فعال‌سازی این ظرفیت‌هاست.

دیدگاهتان را بنویسید

بخش‌های ستاره دار الزامی است
*
*