پایان بورس امروز ۲۵ اسفند ۱۴۰۳

بورس امروز با رشد نسبتا قدرتمندی همراه شد و شاخص کل توانست تراز با اهمیت ۲.۷ میلیون واحدی را پس بگیرد. با این حال حجم و ارزش معاملات ارقام پایینی را ثبت کردند و نمی‌توان از آن‌ها سیگنال مثبتی برای بازگشت روند گرفت.

پایان بورس امروز ۲۵ اسفند ۱۴۰۳

بازار سهام امروز پس از دو هفته افت متوالی، بالاخره سبزپوش شد و شاخص کل رشد نسبتا خوبی را تجربه کرد. با این حال، ارزش معاملات همچنان در سطح پایینی قرار دارد و نشانه‌ای از قدرت روند صعودی در بازار دیده نمی‌شود.

خبرهای مثبت امروز در شرایطی که بورس به حمایت‌های قدرتمندتری نیاز دارد، می‌تواند امیدواری‌ها را افزایش دهد. یکی از مهم‌ترین این اخبار، تایید اولیه لوایح FATF در کمیسیون‌های مشترک مجمع تشخیص مصلحت نظام است. این موضوع می‌تواند راه تجارت ایران را هموارتر کند و بر انتظارات سرمایه‌گذاران تاثیر مثبت بگذارد.

از سوی دیگر رشد دلار توافقی، سیگنال مثبتی برای بورس محسوب می‌شود. این در حالی‌ست که نرخ دلار آزاد کاهش داشته است. با این حال، کارشناسان معتقدند که بدون ورود پول هوشمند و رشد ارزش معاملات تداوم این رشد دشوار خواهد بود.

بورس امروز در یک نگاه

25 اسفند ak6717

معاملات امروز سهم‌های بزرگ بازار در جهت کندل روز معاملاتی گذشته بسته و در پایان بورس امروز، شاخص کل با رشد ۴۲ هزار و ۷۶۸ واحدی، معادل ۱.۵۹ درصد این شاخص، همراه شد. بر این اساس شاخص کل در پایان معاملات امروز در سطح دو میلیون و ۷۳۷ هزار واحدی ایستاد.

در طرف دیگر، قیمت معاملات سهم‌های کوچک بازار سهام نیز افزایش داشته است؛ به طوری که شاخص هم‌وزن بازار در پایان بورس امروز ۹ هزار و ۴۷۳ واحد که معادل ۱.۱۹ درصد این شاخص است، افزایش ارتفاع داد و به سطح ۸۰۲ هزار واحد رسید.

گفتنی است تابلو بورس اوراق بهادار تهران در روز جاری، حجم معاملات را ۱۲.۲ میلیارد برگه سهم و ارزش معاملات خرد (سهام، حق تقدم و صندوق‌های سهامی) را پنج هزار و ۹۱۶ میلیارد تومان نشان می‌دهد.

ورود و خروج پول حقیقی

تراز پول حقیقی در سهام، خلاف روز معاملاتی گذشته، امروز مثبت بود. به طوری که تا پایان بورس امروز حدود ۱۴۲۱ میلیارد تومان پول حقیقی به بازار سهام تزریق شد. موضوع دیگر اینکه تا لحظه تنظیم این گزارش حدود ۱۵۳۶ میلیارد تومان پول حقیقی از صندوق‌های درآمد ثابت خارج شده است.

منبع: تجارت نیوز

دیدگاهتان را بنویسید

بخش‌های ستاره دار الزامی است
*
*

آخرین اخبار

پربازدیدترین