افزایش جدید قیمت خودرو وجاهت قانونی ندارد
سخنگوی سازمان تعزیرات حکومتی از غیرقانونی بودن قیمتهای جدید ایران خودرو خبر داد و از مردم خواست تا زمان تعیین تکلیف نهایی، از ثبتنام جدید خودداری کنند.
به گزارش اداره کل روابط عمومی سازمان تعزیرات حکومتی سیدیاسر رایگانی با اشاره به اعلام قیمتهای جدید از سوی ایران خودرو، گفت: روند قانونی افزایش قیمت خودرو هنوز در مراجع ذیصلاح طی نشده و بر همین اساس، این افزایشها فاقد وجاهت قانونی است.
به گفته سخنگوی سازمان تعزیرات حکومتی افزود: هرگونه تغییر در قیمت خودرو باید پس از بررسی و تصویب در نهادهای قانونی از جمله شورای رقابت و سازمان حمایت مصرفکنندگان و تولیدکنندگان انجام شود، در حالی که قیمتهای اعلامشده اخیر بدون طی این مسیر قانونی منتشر شدهاند.
رایگانی با تأکید بر صیانت از حقوق مصرفکنندگان افزود: تا زمان تعیین تکلیف نهایی این قیمتگذاریها و اعلام رسمی مراجع قانونی، از هموطنان درخواست میشود از هرگونه ثبتنام یا اقدام جدید برای خرید خودرو با قیمتهای اعلامی خودداری کنند.
وی همچنین گفت: سازمان تعزیرات حکومتی موضوع را بهصورت دقیق رصد کرده و در صورت احراز تخلف، اقدامات قانونی لازم در چارچوب اختیارات این سازمان انجام خواهد شد.
سخنگوی سازمان تعزیرات حکومتی گفت: شرکت ایران خودرو مکلف است که نسبت یه حذف آگهی فروش با قسمت جدید از تمام سایتها و تارنمها اقدام نماید و عدم حذف به منزله فروش بالاتر از نرخ مصوب و مصداق گرانفروشی است.