تقدیر مدیرعامل فولاد مبارکه از کارکنان
همزمان با ۱۶ اکتبر، روز جهانی غذا، محمدیاسر طیبنیا، مدیرعامل فولاد مبارکه از مراکز طبخ این شرکت بازدید و در جمع کارکنان این مجموعه بر حفظ کرامت انسانی و رعایت آداب و اصول اسلامی در تهیه و توزیع غذای مراکز طبخ تاکید نمود.
![تقدیر مدیرعامل فولاد مبارکه از کارکنان](https://cdn.smtnews.ir/thumbnail/MjQdSbsd0RbB/DgHbxnlMXIY4HHxQ1surQAAo85Q3yFplKfjrrTQJMQISG8Fb-tvWQCEK6R5G2jMs3v1XAC0YjKs03C_RWrF532UtlZRUMOTv/MjQdSbsd0RbB.jpg)
در ادامه این بازدید، مدیرعامل فولاد مبارکه با حضور در واحد ترابری سنگین این شرکت، از تلاش رانندگان ترابری سنگین تشکر و حفظ ایمنی و سلامت رفت و آمدِ کارکنان به این مجموعه صنعتی را قابل تقدیر دانست.
مدیرعامل فولاد مبارکه در پایان با اهدای شاخههای گل، از زحمات تلاشگران این شرکت تقدیر نمود.