طرز تهیه رانی هلو خانگی | طرز تهیه رانی هلو خانگی با طعمی متفاوت
رانی هلو یکی از انواع نوشیدنی ها می باشد که می توانید با این میوه فصلی تهیه کنید این رانی طرز تهیه آسانی دارد که در ادامه می توانید آن را بخوانید.
به گزارش ستاره پارسی : رانی هلو یکی از خوشمزه ترین نوشیدنی ها و محبوب ترین ها می باشد در فصل بهار و تابستان همزمان با رسیدن هلوهای خوشمزه تازه می توانید به راحتی این نوشیدنی خوشمزه را در منزل تهیه کنید. طرز تهیه این رانی لذیذ را در این بخش از آشپزی نمناک بخوانید.
مواد لازم رانی هلو
مواد لازم میزان لازم
هلو نیم کیلو
شکر 1/2 پیمانه
آب 4 پیمانه
آب لیمو ترش 2 قاشق غذاخوری
طرز تهیه رانی هلو
مرحله اول :
ابتدا هلو ها را خوب شسته سپس پوست آن ها را با چاقو خیلی نازک بگیرید سپس از وسط به دو نیم کنید و هسته آن را خارج کنید سپس هلو ها را به قطعات ریزتر خرد کنید.
مرحله دوم :
آب و شکر را در یک قابلمه مناسب بریزید و شروع به همزدن بکنید تا کمی ترکیب شوند سپس روی حرارت گاز قرار دهید تا مخلوط شوند و تبدیل به شهد شوند.
مرحله سوم :
هلو های ریزشده را به شربت در حال جوش اضافه کنید و بگذارید تا حدود 15 دقیقه بپزند. این زمانتقریبی است بهتر است با کمک یک قاشق پخ هلو ها را مدام چک کنید.
مرحله چهارم :
آب لیمو ترش را نیز به هلو ها اضافه کنید.
مرحله پنجم :
مقداری از هلو ها را جدا کنید و کنار بگذارید.
مرحله ششم :
باقی مانده مواد را پس از خنک شدن درون میکسر بریزید و بگذارید تا کمی با هم مخلوط شوند. بگذارید کمی از هلو در زیر دندان حس شوند.
مرحله هفتم :
هلو هایی که از قبل جدا کرده بودید را به رانی اضافه کنید و بگذارید درون فریزر تا خنک و تگری شود. اگر رانی خیلی غلیظ بود کمی آب به آن اضافه کنید. میزان شکر را نیز تست کنید.