-

گرانی حبوبات؛ قرمه‌سبزی در آستانه حذف از سفره‌ها

قیمت هر کیلوگرم لوبیا قرمز در بازار به ۲۵۰ هزار تومان رسیده است؛ افزایشی چشمگیر که می‌تواند بر هزینه تهیه برخی غذاهای سنتی مانند قرمه‌سبزی تأثیرگذار باشد.

گرانی حبوبات؛ قرمه‌سبزی در آستانه حذف از سفره‌ها

به نظر می‌رسد روندی مشابه آنچه در سال گذشته برای لوبیا چیتی رخ داد، اکنون گریبان‌گیر لوبیا قرمز شده است؛ محصولی که از جمله اقلام پرمصرف در سبد غذایی خانوارهای ایرانی به شمار می‌رود.

بر اساس گزارش منتشرشده از سوی «فراور»، قیمت انواع حبوبات در نیمه مهرماه ۱۴۰۴ با نوسانات قابل‌توجهی همراه بوده است. بررسی‌ها نشان می‌دهد که این تغییرات قیمتی احتمالاً تحت‌تأثیر افزایش نرخ ارز در بازار آزاد رخ داده‌اند.

بیشترین افزایش قیمت مربوط به لوبیا قرمز ایرانی بوده است؛ به‌طوری‌که نرخ این محصول در عمده‌فروشی‌ها با جهشی چشمگیر به حدود ۲۵۰ هزار تومان برای هر کیلوگرم رسیده است. این رشد ناگهانی، یادآور افزایش شدید قیمت لوبیا چیتی در پاییز سال گذشته است.

همچنین، قیمت لپه درجه‌یک ایرانی نیز روندی صعودی داشته و اکنون به حدود ۲۲۰ هزار تومان رسیده است. نرخ نخود نیز افزایش یافته و در حال حاضر حدود ۱۲۰ هزار تومان در بازار عرضه می‌شود.

نوع حبوبات قیمت نیمه مهر ۱۴۰۴ (تومان)
لوبیا قرمز ایرانی ۲۵۰,۰۰۰
لپه درجه یک ایرانی ۲۲۰,۰۰۰
نخود کرمانشاه سایز ۱۲۰,۰۰۰
نخود ترک ۱۱۵,۰۰۰
لوبیا چیتی ۴۰۰,۰۰۰
لوبیا کشاورزی ۳۶۰,۰۰۰
عدس کانادایی ساسکن ۱۲۰,۰۰۰
عدس ریز کانادایی ۱۱۰,۰۰۰
عدس روس ۱۰۰,۰۰۰
ماش خارجی ۱۲۵,۰۰۰
ماش ایرانی ۱۱۵,۰۰۰

 

منبع: اطلاعات آنلاین

دیدگاهتان را بنویسید

بخش‌های ستاره دار الزامی است
*
*

آخرین اخبار

پربازدیدترین