-

گروه صنعتی و پژوهشی زر برنده تندیس زرین سلامت غذا شد

گروه صنعتی و پژوهشی زر در پنجمین جشنواره ملی سلامت غذا موفق به دریافت «نشان و تندیس زرین سلامت» شد.

گروه صنعتی و پژوهشی زر برنده تندیس زرین سلامت غذا شد

 به گزارش روابط عمومی گروه صنعتی،پژوهشی زر، این جشنواره روز سوم شهریورماه ۱۴۰۴ در سالن همایش‌های بین‌المللی دانشگاه شهید بهشتی برگزار شد و طی آن از گروه  زر به دلیل کیفیت بالای محصولات، تنوع گسترده و توجه ویژه به ارتقای سلامت در صنایع غذایی تقدیر به عمل آمد.

 در این مراسم، امیر پویا قندهاری یزدی، مدیر تحقیق و توسعه شرکت زرماکارون و نماینده رئیس هیأت مدیره گروه زر، تندیس زرین سلامت را دریافت کرد. 

وی در سخنانی با اشاره به دستاوردهای گروه زر گفت:

«زرماکارون دارای چهار محصول در حوزه مدیکال فودها است که شامل پاستا، پودر نان، پودر کیک و پودر مافین ویژه بیماران PKU می‌شود. در این جشنواره، محصول پودر نان ویژه بیماران PKU موفق به کسب تندیس و نشان زرین سلامت شد.»

 قندهاری افزود: «کسب این افتخار برای ما بسیار ارزشمند است، زیرا تأییدی بر حرکت گروه زر در مسیر اهداف کلان خود، یعنی ارتقای کیفیت و سلامت محصولات، محسوب می‌شود.»

 جشنواره ملی سلامت غذا با همکاری انجمن علوم و صنایع غذایی ایران و با هدف ارتقای سطح سلامت مواد غذایی برگزار شد و به عنوان یکی از مهم‌ترین رویدادهای علمی و صنعتی کشور، بستری برای معرفی دستاوردها و ارتقای استانداردهای سلامت در صنایع غذایی فراهم آورد.

 

دیدگاهتان را بنویسید

بخش‌های ستاره دار الزامی است
*
*

آخرین اخبار

پربازدیدترین