خبر شگفت کننده برای ایثارگران | تبدیل وضعیت انجام شد؟
رئیس بنیاد شهید اعلام کرد که پیگیری مجدد تبدیل وضعیت استخدامی ایثارگران در دستور کار دولت قرار دارد. وی افزود که این موضوع بهصورت لایحهای جدید تدوین شده و پس از تصویب در هیئت دولت، به مجلس ارائه خواهد شد.

سعید اوحدی، رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران، روز چهارشنبه در حاشیه جلسه هیئت دولت با حضور در جمع خبرنگاران از پیگیری مجدد موضوع تبدیل وضعیت استخدامی ایثارگران خبر داد و گفت: این مسأله هماکنون در دستور کار دولت قرار دارد و پس از تصویب، به مجلس ارائه خواهد شد.
وی با اشاره به تلاشهای پیشین در این زمینه افزود: «در زمان تدوین لایحه بودجه ۱۴۰۴، موضوع تبدیل وضعیت ایثارگران با هماهنگی کمیسیون اجتماعی مجلس مطرح شد. در آن زمان، ضمن بررسی بار مالی و سایر ابهامات، دلایل و استدلالهای خود را ارائه کردیم و این موضوع موفق شد مصوبه کمیسیون را دریافت کند.»
اوحدی ادامه داد: «با وجود این، متأسفانه موضوع از دستور کار کمیسیون خارج شد. با این حال، در لایحهای جدید که بر اساس بند (ت) ماده ۳۱ قانون تنظیم شده و در اختیار دولت قرار گرفته، مجدداً تبدیل وضعیت استخدامی ایثارگران پیشبینی شده است.»
رئیس بنیاد شهید ابراز امیدواری کرد که این لایحه به زودی در هیئت دولت تصویب و جهت بررسی نهایی به مجلس شورای اسلامی ارسال شود.
وی همچنین تأکید کرد که دامنه شمول این لایحه تمامی افرادی را دربر میگیرد که در متن آن مشخص شدهاند.