-

وام ودیعه مسکن برای مددجویان؛ شرایط و نحوه دریافت

جانعلی حاجی‌حسنی اعلام کرد که در سال گذشته، ۴۸۹ مددجو (مستأجر) از خدمات پرداخت تسهیلات قرض‌الحسنه ودیعه مسکن استفاده کرده‌اند.

وام ودیعه مسکن برای مددجویان؛ شرایط و نحوه دریافت

او با اشاره به شرایط دریافت این تسهیلات گفت: خانواده‌های مستأجر تحت حمایت پس از شناسایی توسط مددکاران، برای استفاده از این خدمت به صندوق امداد ولایت و بانک‌های همکار معرفی می‌شوند تا تسهیلاتی با کارمزد ۴ درصد و بازپرداخت ۱۰ ساله دریافت کنند.

لازم به ذکر است، ادارات کمیته امداد و مراکز نیکوکاری در سراسر استان آماده دریافت کمک‌های نقدی و غیرنقدی مردم نیکوکار استان می‌باشند.

مدیرکل کمیته امداد استان اصفهان با اشاره به هم‌افزایی این نهاد و سپاه پاسداران، از رونمایی و توزیع ۵۸۰ سری جهیزیه به نوعروسان نیازمند خبر داد.

 در آئینی همزمان با سالروز گرامیداشت شهدای خدمت، از ۵۸۰ سری جهیزیه برای نوعروسان تحت حمایت کمیته امداد استان اصفهان و نیازمندان سه دهک پایین جامعه رونمایی و توزیع آن آغاز شد. این مراسم با حضور سردار ضیاالدین حزنی معاون هماهنگ‌کننده قرارگاه مرکزی سازندگی و محرومیت‌زدایی سپاه، سردار مجتبی فدا فرمانده سپاه صاحب‌الزمان (عج) استان اصفهان، کریم زارع مدیرکل کمیته امداد امام خمینی (ره) استان و جمعی از مسئولان و مردم در گذر فرهنگی چهارباغ اصفهان برگزار شد.

کریم زارع در این مراسم با اشاره به امضای تفاهم‌نامه همکاری میان کمیته امداد و قرارگاه جهاد سازندگی سپاه، از تأمین این جهیزیه‌ها با مشارکت و هم‌افزایی دو نهاد خبر داد و افزود: هر سری جهیزیه شامل پنج قلم کالای اساسی از جمله یخچال فریزر، ماشین لباسشویی، اجاق گاز، جاروبرقی و تلویزیون است که مجموع ارزش آن بالغ بر ۴۰ میلیون تومان برآورد می‌شود.

وی هدف از این اقدام را ترویج ازدواج آسان، تسهیل روند ازدواج و کاهش صف انتظار دریافت جهیزیه در میان مددجویان اعلام کرد و گفت: کمیته امداد در قالب برنامه‌های حمایتی خود، به دنبال توسعه و ارتقای کیفیت خدمت‌رسانی به خانواده‌های تحت حمایت است.

مدیرکل کمیته امداد استان اصفهان همچنین از همراهی همیشگی خیران نیک‌اندیش تقدیر کرد و ادامه داد: با استمرار مشارکت مردمی و همکاری نهادهای انقلابی، می‌توان گام‌های مؤثرتری در جهت رفع نیازهای اساسی جامعه هدف برداشت.

رئیس اداره راهبری شغلی کمیته امداد مازندران گفت: در سال ۱۴۰۳ بیش از ۶۲۳۰ طرح اشتغال‌زایی برای مددجویان و افراد نیازمند اجرا شده است.

محسن حسین‌پور، رئیس اداره راهبری شغلی کمیته امداد مازندران اعلام کرد: در سال ۱۴۰۳ بیش از ۶۲۳۰ طرح اشتغال‌زایی برای مددجویان و افراد نیازمند اجرا شده که ۱۸۲۰ مورد آن از طریق راهبران شغلی به مرحله اجرا درآمده است.

وی افزود: یکی از اهداف اساسی کمیته امداد، توانمندسازی مددجویان و افراد نیازمند از طریق دو روش هدایت شغلی و طرح راهبران شغلی است.

 حسین پور با اشاره به الگویی کارآفرین محور در راستای راهبری شغلی گفت: این طرح به مددجویانی که فاقد توانمندی‌های اولیه هستند، کمک می‌کند تا با معرفی به کارآفرینان، از مشاوره، آموزش و تأمین تجهیزات اولیه برای راه‌اندازی کسب و کارهای موفق بهره‌مند شوند.

رئیس اداره راهبری شغلی  با اشاره به اینکه ۱۰۴ راهبر شغلی فعال در مازندران با کمیته امداد  همکاری دارند گفت: راهبران شغلی طرح‌هایی همچون پرورش گل و گیاه، گیاهان دارویی، دامداری، زنبورداری، قالیبافی و پوشاک را به مرحله اجرا رسانده‌اند.

حسین‌پور با اشاره به تمرکز کمیته امداد بر مشاغل نوین و نوآورانه، همچنین پروژه‌های دانش‌بنیان، خلاق و فناورانه، افزود: ایجاد نیروگاه‌های خورشیدی به‌عنوان یک منبع مستقل و پایدار برای تأمین انرژی، فرصتی طلایی برای ورود مددجویان به بازار کار فراهم کرده است.

وی خاطرنشان کرد: این اقدامات نه‌تنها زمینه‌ساز ایجاد شغل و استقلال مالی برای مددجویان است، بلکه نقشی اساسی در توسعه اقتصادی و اجتماعی استان ایفا می‌کند.

منبع: رسانه

دیدگاهتان را بنویسید

بخش‌های ستاره دار الزامی است
*
*

آخرین اخبار

پربازدیدترین