وام ودیعه مسکن برای مددجویان؛ شرایط و نحوه دریافت
جانعلی حاجیحسنی اعلام کرد که در سال گذشته، ۴۸۹ مددجو (مستأجر) از خدمات پرداخت تسهیلات قرضالحسنه ودیعه مسکن استفاده کردهاند.

او با اشاره به شرایط دریافت این تسهیلات گفت: خانوادههای مستأجر تحت حمایت پس از شناسایی توسط مددکاران، برای استفاده از این خدمت به صندوق امداد ولایت و بانکهای همکار معرفی میشوند تا تسهیلاتی با کارمزد ۴ درصد و بازپرداخت ۱۰ ساله دریافت کنند.
لازم به ذکر است، ادارات کمیته امداد و مراکز نیکوکاری در سراسر استان آماده دریافت کمکهای نقدی و غیرنقدی مردم نیکوکار استان میباشند.
مدیرکل کمیته امداد استان اصفهان با اشاره به همافزایی این نهاد و سپاه پاسداران، از رونمایی و توزیع ۵۸۰ سری جهیزیه به نوعروسان نیازمند خبر داد.
در آئینی همزمان با سالروز گرامیداشت شهدای خدمت، از ۵۸۰ سری جهیزیه برای نوعروسان تحت حمایت کمیته امداد استان اصفهان و نیازمندان سه دهک پایین جامعه رونمایی و توزیع آن آغاز شد. این مراسم با حضور سردار ضیاالدین حزنی معاون هماهنگکننده قرارگاه مرکزی سازندگی و محرومیتزدایی سپاه، سردار مجتبی فدا فرمانده سپاه صاحبالزمان (عج) استان اصفهان، کریم زارع مدیرکل کمیته امداد امام خمینی (ره) استان و جمعی از مسئولان و مردم در گذر فرهنگی چهارباغ اصفهان برگزار شد.
کریم زارع در این مراسم با اشاره به امضای تفاهمنامه همکاری میان کمیته امداد و قرارگاه جهاد سازندگی سپاه، از تأمین این جهیزیهها با مشارکت و همافزایی دو نهاد خبر داد و افزود: هر سری جهیزیه شامل پنج قلم کالای اساسی از جمله یخچال فریزر، ماشین لباسشویی، اجاق گاز، جاروبرقی و تلویزیون است که مجموع ارزش آن بالغ بر ۴۰ میلیون تومان برآورد میشود.
وی هدف از این اقدام را ترویج ازدواج آسان، تسهیل روند ازدواج و کاهش صف انتظار دریافت جهیزیه در میان مددجویان اعلام کرد و گفت: کمیته امداد در قالب برنامههای حمایتی خود، به دنبال توسعه و ارتقای کیفیت خدمترسانی به خانوادههای تحت حمایت است.
مدیرکل کمیته امداد استان اصفهان همچنین از همراهی همیشگی خیران نیکاندیش تقدیر کرد و ادامه داد: با استمرار مشارکت مردمی و همکاری نهادهای انقلابی، میتوان گامهای مؤثرتری در جهت رفع نیازهای اساسی جامعه هدف برداشت.
رئیس اداره راهبری شغلی کمیته امداد مازندران گفت: در سال ۱۴۰۳ بیش از ۶۲۳۰ طرح اشتغالزایی برای مددجویان و افراد نیازمند اجرا شده است.
محسن حسینپور، رئیس اداره راهبری شغلی کمیته امداد مازندران اعلام کرد: در سال ۱۴۰۳ بیش از ۶۲۳۰ طرح اشتغالزایی برای مددجویان و افراد نیازمند اجرا شده که ۱۸۲۰ مورد آن از طریق راهبران شغلی به مرحله اجرا درآمده است.
وی افزود: یکی از اهداف اساسی کمیته امداد، توانمندسازی مددجویان و افراد نیازمند از طریق دو روش هدایت شغلی و طرح راهبران شغلی است.
حسین پور با اشاره به الگویی کارآفرین محور در راستای راهبری شغلی گفت: این طرح به مددجویانی که فاقد توانمندیهای اولیه هستند، کمک میکند تا با معرفی به کارآفرینان، از مشاوره، آموزش و تأمین تجهیزات اولیه برای راهاندازی کسب و کارهای موفق بهرهمند شوند.
رئیس اداره راهبری شغلی با اشاره به اینکه ۱۰۴ راهبر شغلی فعال در مازندران با کمیته امداد همکاری دارند گفت: راهبران شغلی طرحهایی همچون پرورش گل و گیاه، گیاهان دارویی، دامداری، زنبورداری، قالیبافی و پوشاک را به مرحله اجرا رساندهاند.
حسینپور با اشاره به تمرکز کمیته امداد بر مشاغل نوین و نوآورانه، همچنین پروژههای دانشبنیان، خلاق و فناورانه، افزود: ایجاد نیروگاههای خورشیدی بهعنوان یک منبع مستقل و پایدار برای تأمین انرژی، فرصتی طلایی برای ورود مددجویان به بازار کار فراهم کرده است.
وی خاطرنشان کرد: این اقدامات نهتنها زمینهساز ایجاد شغل و استقلال مالی برای مددجویان است، بلکه نقشی اساسی در توسعه اقتصادی و اجتماعی استان ایفا میکند.