ستاره لیگ برتر قید پرسپولیس را زد !
هافبک تیم فوتبال آلومینیوم اراک گفت، قراردادی با باشگاه پرسپولیس امضا نکرده و منتظر پایان فصل است.

محمدامین کاظمیان پس از شکست ۵ بر یک تیم فوتبال آلومینیوم اراک مقابل استقلال در هفته بیستوهشتم لیگ برتر اظهار داشت: بازی را به خوبی آغاز کردیم، اما شرایط به نفع حریف تغییر کرد. استقلال در نیمه اول هیچ فرصتی نداشت و با یک هند، پنالتی گرفتند. تیم ما جوان است و نزدیک به پنج بازیکنمان برای اولین بار در ورزشگاه آزادی بازی میکردند.
او ادامه داد: به میدان فرستادن بازیکنان جوان هزینههایی دارد. مجتبی حسینی مربی با تجربهای است که همیشه به جوانان میدان داده است. امروز روز خوبی برای استقلال بود و فوتبال به نفع آنها چرخید. هفته گذشته نزدیک به ۱۵ نفر از بازیکنان ما بیمار شدند و حتی تیمهای دیگر نیز با مشکلات مشابهی مواجه بودند.
هافبک تیم آلومینیوم اراک در پاسخ به سوال درباره احتمال حضورش در پرسپولیس گفت: هنوز دو بازی تا پایان فصل باقی مانده و تمرکزم بر روی بازیهای آلومینیوم است. انشاءالله پس از این دو بازی وضعیت من مشخص خواهد شد.
کاظمیان در مورد صحت پیشنهاداتی از کشورهای پرتغال و امارات تصریح کرد: بله، این موضوع درست است.
وی همچنین درباره شایعاتی مبنی بر امضای قرارداد با پرسپولیس گفت: من هیچ قراردادی با پرسپولیس امضا نکردهام.