-
مدیر اکتشاف ایمپاسکو در سومین کنفرانس اکتشافات معدنی استیل پرایس؛

با فناوری‌های نوین و مشارکت خارجی، ریسک اکتشافات معدنی را کاهش می‌دهیم

مدیر اکتشاف ایمپاسکو گفت: راهکار ایمپاسکو برای حل چالش‌های سرمایه‌گذاری در اکتشافات معدنی، تنوع‌بخشی به سرمایه‌گذاری، مشارکت‌های خارجی و بهره‌گیری از فناوری‌های نوین است.

photo_2025-03-01_14-34-30

با فناوری‌های نوین و مشارکت خارجی، ریسک اکتشافات معدنی را کاهش می‌دهیم

به گزارش روابط عمومی ایمپاسکو، فرشاد ژولیده‌سر مدیر اکتشاف شرکت تهیه و تولید مواد معدنی ایران در سومین کنفرانس اکتشافات معدنی استیل پرایس به بررسی چالش‌های اصلی سرمایه‌گذاری در اکتشافات معدنی پرداخت و از اقدامات این شرکت برای غلبه بر موانع موجود خبر داد.

وی با اشاره به مشکلات پیش روی سرمایه‌گذاران در این حوزه اظهار داشت: محدودیت‌های زیست‌محیطی، نوسانات نرخ ارز، مشکلات گشایش اعتبارات اسنادی (LC) و ریسک بالای فعالیت‌های اکتشافی، از جمله چالش‌های اصلی سرمایه‌گذاری در این بخش هستند.

ژولیده‌سر افزود: برای رفع این چالش‌ها، ایمپاسکو برنامه‌هایی همچون تنوع‌بخشی به سبد سرمایه‌گذاری، مشارکت با شرکت‌های خارجی و بهره‌گیری از فناوری‌های نوین و هوش مصنوعی را در دستور کار خود قرار داده است.

مدیر اکتشاف ایمپاسکو با اشاره به عملکرد این شرکت در حوزه حفاری گفت: برنامه ما برای حفاری در سال جاری ۱۲۲ هزار متر بود که این هدف تا پایان بهمن‌ماه محقق شده است.

وی همچنین از روند واگذاری محدوده‌های معدنی به سرمایه‌گذاران خبر داد و تصریح کرد: در راستای جذب سرمایه‌های بخش خصوصی، با برگزاری مزایده، ۷ محدوده اکتشافی از ایمپاسکو و ۳ محدوده از ایمیدرو به سرمایه‌گذاران واگذار شده است.

ژولیده‌سر خاطرنشان کرد: ایمپاسکو آماده دریافت پیشنهادهای سرمایه‌گذاران برای اصلاح و تغییر بندهای موجود در اسناد سرمایه‌گذاری است تا فرآیند مشارکت در این حوزه تسهیل شود.

وی در پایان با تاکید بر اهمیت ارتباط صنعت و دانشگاه گفت: این شرکت در دو قالب حمایت از پایان‌نامه‌های دانشجویی و طرح‌های پژوهشی، همکاری‌های علمی خود را گسترش داده و همچنین اساتید دانشگاهی هر استان را به عنوان مشاور در پروژه‌های اکتشافی به کار گرفته است.

دیدگاهتان را بنویسید

بخش‌های ستاره دار الزامی است
*
*

آخرین اخبار

پربازدیدترین