رشد ۱.۷ درصدی گروه صنایع و معادن در فصل تابستان سال ۱۴۰۳
بر اساس اعلام بانک مرکزی، گروه صنایع و معادن در فصل تابستان سال ۱۴۰۳ رشد ۱.۷ درصدی را ثبت کرده است.
![رشد ۱.۷ درصدی گروه صنایع و معادن در فصل تابستان سال ۱۴۰۳](https://cdn.smtnews.ir/thumbnail/cSgR4o2MKyef/DgHbxnlMXIY4HHxQ1surQAAo85Q3yFplKfjrrTQJMQISG8Fb-tvWQCEK6R5G2jMs3v1XAC0YjKs03C_RWrF5318pQWagV74L/%D8%A8%D8%AE%D8%B4-%D8%B5%D9%86%D8%B9%D8%AA.jpg)
بر اساس اعلام بانک مرکزی، گزارش مربوط به رشد بخش صنعت و معدن در آذر ۱۴۰۳ نشان میدهد گروه صنایع و معادن در فصل تابستان سال ۱۴۰۳ رشد ۱.۷ درصدی را ثبت کرده است.
این گروه شامل بخشهای «ساختمان، صنعت، استخراج معدن، تأمین آب، برق و گاز طبیعی» است. نتایج برآوردهای این مرکز نشان میدهد گروه صنایع و معادن در آذر سال ۱۴۰۳ نسبت به ماه مشابه سال قبل به ترتیب رشد ۱.۱ درصدی داشته است که عمدتاً تحت تأثیر کاهش شاخص تولید بخش صنعت و کاهش شاخص فروش نهادههای ساختمانی بورسی بوده است.
عدمالنفع ۳۰۰ همتی صنایع
محمد اتابک وزیر صنعت، معدن و تجارت اخیراً گفته است: امسال صنایع کشور ۳۰۰ همت از ناترازی انرژی و قطع برق زیان کردند. بخش صنعت اثربخش ترین درآمد را در اقتصاد کشور دارد و اگر تعطیل شود مشکلات جبران ناپذیری را ایجاد میکند.
به گفته او، اقداماتی نظیر پویش مردمی سازی مدیریت مصرف گاز، باعث ارتقای وضعیت بخاریها و استفاده خانوادهها از آنها و در نهایت باعث کاهش مصرف گاز در کشور میشود که در جهت حفظ نفع صنایع و قطع انرژی آنها بسیار مؤثر است.
اتابک تاکید کرده است: تاب آوری صنایع در این دوران کاهش یافته است و باید کاری کنیم که تاب آوری آنها حفظ شود، لذا در هر جا که صاحبان صنایع نسبت به ایجاد نیروگاه اقدام کنند باید وزارت نیرو و وزارت نفت توجه ویژه داشته باشند و کمک کنند که این نیروگاهها سرپا بماند تا بخش تولید آسیب نبیند.