-

با رعایت اخلاق در زندگی می توان ۲۵ میلیون نفر را سیر کند

رییس موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی گفت: اگر از دورریزی و ضایعات غذا در کشور جلوگیری شود می‌تواند ۲۰ تا ۲۵ میلیون نفر را سیر کند.

محمدعلی - رضوی + copy

دکتر سیدمحمدعلی رضوی افزود: بر اساس اطلاعات موجود میزان دورریز غذا در کشور ما بسیار بالاست و باید این چالش، مدیریت و ساماندهی شود و علم و دانش نیز به کمک این حوزه بیاید. وی اظهار کرد: سالانه ۱۲۵ تا ۱۳۰ تن از تولیدات محصولات کشاورزی و غذایی در کشور دور ریخته می‌شود.

رضوی با بیان اینکه حدود ۱۰ درصد جمعیت دنیا از گرسنگی رنج می‌برند، اظهار کرد: حدود ۲۰ درصد از جمعیت دنیا نیز دچار سوء‌تغذیه هستند. وی با اشاره به اینکه سال گذشته سند امنیت و ایمنی غذایی کشور تدوین و ابلاغ شد، بیان کرد: ۲۸ سازمان در تدوین این سند همکاری داشته اند.

رییس موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی مستقر در خراسان رضوی با اشاره به برگزاری دومین همایش ملی پژوهش‌های کاربردی امنیت غذایی، ایمنی غذایی و سلامت همزمان با روز جهانی غذا، گفت: این همایش با محورهای تولید و فراوری غذا، جامعه و دسترسی به غذا، مصرف و سلامت غذا، تاب‌آوری، ثبات و پایداری، روز ۲۵ مهر در مشهد برگزار می‌شود.

 

دیدگاهتان را بنویسید

بخش‌های ستاره دار الزامی است
*
*

آخرین اخبار

پربازدیدترین