ویژگیهای یک بیمه آتشسوزی و زلزله مطمئن
هر بنا با هر کاربری، نظیر مسکونی، تجاری، صنعتی، غیر صنعتی و تمام اموالی که در آن موجود است، ممکن است در معرض خسارتهای گوناگون ناشی از حوادث قرار بگیرد؛ حوادثی مانند آتشسوزی، زلزله، انفجار، سرقت و ... . در مواجهه با هرکدام از این خسارات، شرکتهای بیمهای پوششهای متنوعی را ارائه میکنند تا در زمان بروز حادثه و ضرر، طبق پوششهای خریداریشده از سوی شرکت بیمه به بیمهشونده خسارت مناسب برای جبران پرداخت شود. از همین رو شناخت ویژگیهای یک بیمه آتشسوزی و زلزله مطمئن برای انتخاب آن بسیار مهم و کمککننده است.
با توجه به تعداد بالای حوادث آتشسوزی در سطح کشور که برای ساختمانهای مسکونی و تجاری و بهخصوص انبارها، مکانهای صنعتی و کارخانهها اتفاق میافتد، داشتن بیمه آتشسوزی ضروری به نظر میرسد. در ادامه این مطلب اطلاعات کامل درباره این نوع بیمهنامه و ویژگیهای یک بیمه آتشسوزی و زلزله خوب را به شما ارائه خواهیم کرد.
انواع بیمه آتشسوزی و زلزله
قبل از آشنایی بیشتر با ویژگیهای یک بیمه آتش سوزی و زلزله مطمئن، بهتر است با انواع بیمه آتشسوزی آشنا شویم.
- بیمه آتشسوزی بنای مسکونی
در این بیمهنامه ساختمان، اثاث منزل و تاسیسات آن در مقابل خطرهایی نظیر آتشسوزی، صاعقه و انفجار بهعنوان خطرات اصلی و زلزله، طوفان، سیل، آتشفشان، ترکیدگی لوله آب، آسیبهای ناشی از آب باران و ذوب برف، ضرری که ممکن است در اثر سقوط هواپیما و هلیکوپتر و قطعات منفک از آنها ایجاد شود، سرقت لوازم منزل و بسیاری از خطرهای دیگر که بنا بر شرایط بیمهنامه تحت پوشش قرار میگیرد تحت پوشش قرار میگیرد. واحدهای مسکونی این نوع بیمه را به صورت انفرادی و یا گروهی تهیه میکنند که البته در بیمهنامههای آتشسوزی گروهی، برخی شرکتهای بیمه تخفیف در نظر میگیرند.
- بیمه آتشسوزی مکانهای غیرصنعتی
در این بیمهنامه تمام فروشگاهها، مراکز تجاری و تفریحی، بیمارستانها، مکانهای عمومی، مراکز اداری، فروشگاههای مواد غذایی و یا پروتئینی، مراکز آموزشی، تعمیرگاهها و … تحت پوشش قرار دارند. در این بیمه بنا، تأسیسات، لوازم ثابت و دکوراسیون در مقابل خطرهای آتشسوزی، زلزله، انفجار، صاعقه و کلیه موارد اضافی ذکر شده در بیمهنامه به قیمت روز بیمه میشود.
- طرح جامع اصناف
طبق شرایطی که این نوع از بیمه آتشسوزی دارد و با توجه به توافقی که بین برخی شرکتهای بیمه و شورای اصناف کشوری به اجرا درآمده است، تمام افرادی که عضو اتحادیهها، انجمنهای صنفی و یا اعضای خانواده آنها باشند، میتوانند از پوششهای این بیمهنامه بهرهمند شوند.
- بیمه آتشسوزی مکانهای صنعتی
همه واحدهای تولیدی و کارخانههای مربوط صنایع غذایی، نساجی، پوشاک، چوب، کاغذ، چاپ و صحافی و ... که مواد اولیه، موجودی و محتویات دارند، شامل پوشش بیمه آتشسوزی مراکز صنعتی هستند. بیمهگذار برای این نوع بیمه برای مراکز صنعتی، با درخواست پوششهای اضافی میتواند از خدمات مناسب دیگر شرکت بیمه در زمان خسارت نیز استفاده کند.
بررسی پوششهای بیمه آتشسوزی
پوششهایی که بیمهنامه آتشسوزی ارائه میدهد شامل دو دسته پوششهای اصلی و پوششهای اضافه است. پوشش های اصلی بیمهنامه بدون درخواست بیمهشونده روی بیمهنامه منظور شده که شامل موارد زیر است:
- آتشسوزی
- صاعقه
- انفجار
برای داشتن بیمهنامه آتشسوزی کاملتر برای املاک مسکونی، صنعتی و غیرصنعتی، بیمهشونده میتواند با پرداخت هزینههای اندک، پوششهای مفید زیر را به بیمهنامه اصلی خود اضافه کند. پوشش های اضافی بیمه آتشسوزی شامل موارد زیر است:
- پوشش زلزله
- پوشش آتشفشان
- پوشش سیل و طغیان آب
- پوشش طوفان و گردباد
- پوشش ترکیدگی لوله آب و فاضلاب
- پوشش آسیبهای ناشی از برف و باران
- پوشش سرقت
- پوشش آسیب ناشی از سقوط هواپیما
- پوشش شکستگی شیشه
- پوشش رانش زمین
- پوشش برخورد اجسام خارجی
- پوشش فروکش کردن چاه
- پوشش سقوط بهمن
- پوشش خطر نشت گاز سردخانه
- پوشش دفرمه شدن ظروف تحت فشار
- پوشش آسیب از سنگینی برف
- پوشش ظروف تحت فشار صنعتی
توجه داشته باشید که هر فرد یا گروه بیمهشونده با توجه به نوع کاربری بنای مورد بیمه و نوع بیمه آتشسوزی میتواند هرکدام از پوششهای ذکرشده را به بیمه آتشسوزی خود اضافه کند.
ویژگیهای یک بیمه آتشسوزی و زلزله مطمئن چیست؟
از مهمترین مزایای بیمه آتشسوزی و زلزله خوب، ارائهی طرح های مختلف بیمهنامه آتشسوزی به متقاضیان است که بتوانند با توجه به شرایط و بنای مد نظر خود بهترین گزینه را انتخاب کنند.
از دیگر ویژگیهای یک بیمه آتشسوزی و زلزله مطمئن قیمت مناسب آن است. معمولا شرکتهای بیمهای با ارائه طرحهای متنوع برای بیمه آتشسوزی و زلزله یهترین گزینهها با قیمت مناسب و با توجه به شرایط بیمهگذاران را ارائه میدهند.
توجه داشته باشید که شما میتوانید با مطالعه شرایط انواع بیمهنامه آتشسوزی و زلزله، همچنین مقایسه و مشورت با کارشناسان بیمه در سامانه بیمه شو ، طبق نیازهای بیمهای خود، بهترین گزینه را انتخاب و خریداری کنید.
شرایط لازم برای دریافت خسارت بیمه آتشسوزی و زلزله
- بیمهشونده موظف است از زمان خسارت تا حداکثر ۱۰ روز شرکت بیمه را از خسارت مطلع کند.
- در مدتزمانی که مشخص میشود و جهت اعلام حادثه، بیمهشونده باید میزان و شدت خسارت واردشده، فهرست لوازمی که نجات داده شده است، محل جدید و مبالغ تقریبی خسارت را برای شرکت بیمه ارسال کند.
- بیمهگذار موظف به اعلام هرگونه تغییر آدرس در طول مدت بیمهنامه به شرکت بیمه است تا تغییرات در بیمهنامه اعمال شود.
- زلزله، فوران آتشفشان، ریزش زمین، سیل، طغیان رودخانه، حریق تحتالارضی و یا آفات آسمانی در صورتی شامل پرداخت خسارت بیمه آتشسوزی میشود که پوشش بلایای طبیعی را در هنگام برقراری قرارداد به بیمهنامه اضافه کرده باشید.
- خسارت طبق لیست اشیایی که به بیمهنامه آتشسوزی ضمیمه شده است پرداخت میشود و اشیایی که در لیست نباشد، شامل پوشش بیمه آتشسوزی و زلزله قرار نمیگیرد.
مراحل صدور بیمه آتشسوزی
برای صدور بیمه آتشسوزی میتوانید بهصورت آنلاین و در کمترین زمان ممکن و پس از استعلام و مقایسه در سامانه بیمه شو اقدام به انجام مراجل زیر کنید:
- تکمیل و امضای فرم پیشنهاد بیمهنامه آتشسوزی توسط بیمهشونده
پر کردن اطلاعات نظیر نام، نشانی کامل محل بیمهشده، پوششهای مورد درخواست، موقعیت همسایگان محل، نوع سازه، وضعیت نگهبانی، لوازم و امکانات اطفای حریق و ...
- ارسال فرم تکمیلشده جهت ورود به مرحله صدور
- در صورت نیاز، بازدید کارشناسی از سوی شرکت بیمه
- پرداخت حق بیمه و صدور موفق بیمهنامه
خرید آنلاین بیمه آتشسوزی و زلزله
بیمه آتشسوزی، مانند بیمههای مهم دیگر نظیر بیمه درمانی، بیمه عمر و ... در طرحها و پوششهای متنوع، به بیمهشوندگان ارائه میشود. این بیمهنامه، هم بهصورت حضوری و هم از طریق آنلاین و روش غیرحضوری قابل خریداری است.
برای خرید آنلاین بیمه آتشسوزی و زلزله و سایر بیمه ها مانند خرید بیمه عمر و سایر بیمه ها میتوانید به سایت بیمه شو سامانهی استعلام، مقایسه و خرید انواع بیمه مراجعه کنید و پس از مشورت با کارشناسان بهترین طرح و بیمهنامه را برای خود انتخاب کنید.
برچسب ها : بیمه,خرید بیمه,بیمه عمر,بیمه آتش سوزی و زلزله,بیمه شو