شکیرا برای نخستین بار از افسردگی خود صحبت کرد
شکیرا که یکی از سرشناس ترین خواننده های کلمبیایی جهان است در سال 2017 دچار خونریزی تارهای صوتی شد و در نتیجه برای مدتی طولانی دچار عدم توانایی خواندن شد.
به گزارش ستاره پارسی؛ شکیرا ایزابل مبارک ریپل زاده ۲ فوریه ۱۹۷۷ است که با نام مختصر شکیرا شناخته میشود. شکیرا خواننده، ترانهسرا، مدل، رقصنده، تهیهکننده موسیقی و بازیگر کلمبیایی است.شکیرا در بارانکیلا در کلمبیا به دنیا آمد.شکیرا تنها فرزند نیدیا ریپل و ویلیام مبارک است. پدربزرگ و مادر بزرگ پدری او از لبنان به نیویورک مهاجرت کرده بودند، جایی که پدر شکیرا در آن به دنیا آمد. مادر او هم تبار اسپانیایی و ایتالیایی دارد.او از ازدواجهای قبلی پدرش دارای ۸ خواهر و برادر همنیا است.
شکیرا که یکی از سرشناس ترین خواننده های کلمبیایی جهان است در سال 2017 دچار خونریزی تارهای صوتی شد و در نتیجه برای مدتی طولانی دچار عدم توانایی خواندن شد.
شکیرا در گفتگو با گاردین گفت: "خوانندگی هویت من بود. زمانهایی وجود داشت که حتی نمی توانستم از رختخواب بیرون بروم. من بسیار افسرده بودم."
این موضوعات به نوبه خود ، تأثیر عمده ای بر زندگی خانوادگی شکیرا با جرارد پیکه ، ستاره فوتبال بارسلونا و پسران این زوج میلان 6 ساله و ساشا 4 ساله داشت. شکیرا در مصاحبه جدید خود اشاره کرده که گاهی قادر به برقراری ارتباط با بچه های خود نبود. شکیرا در بخشی دیگر از این گفتگو اشاره کرده که از توصیه های پزشکی برای انجام عمل جراحی و هیپنوتیزم و مراقبه تا استفاده از دعا و مراقبه را برای بهبود خود امتحان کرده است.
شکیرا که برنده سه بار جایزه گرمی شده است می گوید در دوران افسردگی خود به این فکر می کرده که شاید از دست دادن قدرت خواندن، نوعی امتحان و آزمون تقدیر است. شکیرا از خوانندگانی است که در بسیاری از کشورهای جهان طرفدارانی پرشمار دارد. این نخستین باری است که شکیرا با صراحت از محدودیت خود در خوانندگی و احساس افسردگی پس از این ماجرا صحبت کرده است. به نظر می رسد اکنون که وی به شرایط نسبتا پایداری رسده است و دوباره به توانایی خوانندگی دست پیدا کرده است، فرصت را برای گفتگو در این باره غنیمت شمرده است.
جالب است که او در بخشی از صحیت های خود به موضوع رئیس جمهور ایالات متحده پرداخته و گفته است: "من فکر می کنم این کار صحیحی نیست که ترامپ در برابر جامعه لاتین موضع گیری منفی داشته باشد زیرا ما نیز در ساختن آمریکای امروزی نقش داشتیم."