-
گوشت منجمد

یخ گوشت منجمد و یخ زده را چگونه آب کنیم؟

روشی که برای یخ زدایی گوشت انتخاب می‌کنید به مدت زمان و نوع گوشتی که می‌خواهید یخ زدایی کنید، بستگی دارد. برای انتخاب بهترین شیوه یخ زدایی گوشت که هم آسان و هم سالم است این مطلب را مطالعه کنید.

روش‌های زیادی برای یخ زدایی گوشت وجود دارد، اما برخی از آن‌ها ایمن تر و آسان تر از بقیه هستند. اندازه دما یا "نقطه خطر" برای گوشت از ۴.۴۴ درجه سانتی گراد تا ۶۰ درجه سانتی گراد است. یعنی گوشت خام بین این دو دما برای مدت زمان طولانی احتمال بیشتری برای رشد باکتری‌های مضر دارد. که منجر به مسمومیت غذایی یا سایر بیماری‌های ناشی از غذا می‌شود. با این حال، راه‌های مطمئنی برای یخ زدایی گوشت و دور نگه داشتن آن از منطقه خطر وجود دارد.

روش‌هایی ایمن برای آب کردن سریع تر یخ گوشت وجود دارد که بدون این که گوشت آنقدر گرم شود که باکتری‌های مضر تشکیل شوند، می‌توانید از آن‌ها استفاده کنید. با این حال، روش‌های دیگری نیز وجود دارد که می‌توانید خیلی سریع گوشت یخ زده را آب کنید - مانند استفاده از مایکروویو یا آب کردن گوشت در آب داغ - هرچند احتمال بیشتری برای رشد باکتری‌های مضر در گوشت وجود دارد. اما گوشت تنها چند دقیقه کوتاه داخل آب داغ یا مایکروویو قرار می‌گیرد که چندان برای یخ زدایی خطرناک نیست.

بهترین شیوه یخ زدایی گوشت

روش‌های آب کردن یخ گوشت از نظر زمان مورد نیاز و میزان ایمن بودن آن‌ها متفاوت است، زیرا برخی روش‌ها ممکن است شامل قرار دادن گوشت در معرض دمای بالا برای مدت طولانی‌تری نسبت به روش‌های دیگر باشد. همیشه دقت کنید که گوشت نپخته باید تنها در دمای ۴.۴۴ تا ۶۰ درجه سانتی گراد قرار دهید. در این مطلب نیز ۶ روش یخ زدایی گوشت معرفی شده که می‌توانید از آن‌ها استفاده کنید:

  1. یخ زدایی گوشت در یخچال

همه ما برای نگهداری گوشت برای مدت زمان بیشتر، آن را در یخچال فریز می‌کنیم. سپس موقع پوختن آن از روش‌های مختلف برای آب کردن یخ آن استفاده می‌کنیم. شما باید گوشت را با ۴.۴۴ درجه سانتی گراد در یخچال نگهداری کنید. برای همین ذوب شدن یخ آن نیز به زمان بیشتری نیاز دارد. گوشت‌هایی مانند بوقلمون، مرغ یا گوشت کبابی به خصوص در تکه‌های بزرگ به ده تا ۴۸ ساعت زمان برای آب شدن یخ نیاز دارد. یخ زدایی در یخچال در واقع بهترین شیوه یخ زدایی گوشت است.

  1. آب سرد

برای این روش یخ زدایی ایمن گوشت، با پر کردن یک کاسه بزرگ با آب سرد شروع کنید. در حالی که گوشت هنوز در بسته بندی اصلی خود است یا هر نوع بسته بندی دیگر، بسته گوشت را در آب سرد فرو کنید. از یک بشقاب یا یک جسم سنگین دیگر استفاده کنید تا گوشت کامل زیر آب قرار بگیرید. آب سرد برای یخ زدایی بعضی از گوشت‌ها مانند سینه مرغ بدون استخوان، گوشت چرخ کرده یا سایر بسته‌های کوچک گوشت بدون استخوان بهتر عمل می‌کند.

دیدگاهتان را بنویسید

بخش‌های ستاره دار الزامی است
*
*

آخرین اخبار

پربازدیدترین