-

روش پخت آسان “شنیسل مرغ” با طعمی ماندگار و خوشمزه

“شنیسل مرغ” را باید با استفاده از سینه و یا مرغ درست نمایید تا بتوانید نهایت طعم خوشمزه را در وعده غذایی خود مهیا نمایید.

مواد لازم جهت تهیه شنیسل مرغ

  • سینه مرغ 1عدد
  • آب پیاز نصف پیمانه
  • آب لیمو 3 ق س
  • زعفران دم کشیده 1 ق س
  • تخم مرغ 2 عدد
  • آرد سوخاری 1 و نیم پیمانه
  • پودر سیر1 ق چ
  • ادویه کاری 1 ق چ
  • نمک و فلفل قرمز به مقدار لازم
  • روغن مخصوص سرخ کردن به میزان لازم

شنیسل

مواد لازم و نکات درست کردن شنیسل مرغ خوشمزه

طرز تهیه مرحله به مرحله شنیسل مرغ

برای درست کردن شنیسل باید ترجیحا از سینه و یا فیله مرغ استفاده کرد. سینه مرغ را میتوانید به اندازه هایی که دوست دارید تکه کنید ولی بهتر است به اندازه کف دست و ضخامت 1و نیم تا 2 سانت برش بزنید. .بعد گوشت مرغ را به وسیله بیفتک کوب و یا تیغه ی پشت چاقو که پهن تر است بکوبیم.برای این کار باید یه نایلون زیر گوشت و یک نایلون هم روی گوشت قرار دهید و این کار باعث میشود گوشت هنگام کوبیدن پاره نشود.

چون گوشت مرغ نرم و لطیف است لازم نیست زمان زیادی برای کوبیدن استفاده کنید. فقط در حد چند ضربه. وقتی گوشت کوبیده شد ، اندازه آن یک و نیم برابر میشود.

شنیسل

دستور تهیه کامل برای درست کردن شنیسل مرغ

با کمک نایلون طرف دیگر گوشت را هم برمیگردانید و بکوبید.بعد از اینکه سینه تکه شده مرغ کوبیده شده به آن آب پیاز اضافه میکنیم تا هم عطر خوبی بگیرد و هم گوشت طرد تر شود.و اجازه میدهیم 30 دقیقه در آب پیاز ، نمک ، زعفران و مقداری آب لیمو بخوابد.

در مرحله بعد آرد سوخاری را با مقداری فلفل قرمز ، نمک ، پودر سیر و ادویه کاری مزه دار میکنیم . بعد تخم مرغ ها را در ظرفی جداگانه میشکنیم و هم میزنیم تا زرده و سفیده تخم مرغ باهم مخلوط شوند . مقداری هم زعفران به آن اضافه میکنیم .تا خوشرنگ تر شود.

مرغ های آماده شده را ابتدا در آرد سوخاری مزه دار شده می غلطانیم و بعد داخل تخم مرغ میگذاریم و دوباره در آرد سوخاری می غلطانیم تا همه ی قسمت های آن به آرد آغشته شود. تابه مورد نظر را روی حرارت متوسط قرار میدهیم و به اندازه 1 سانت روغن داخل آن میریزیم تا کاملا داغ شود و سپس مرغ های آغشته به آرد را داخل آن قرار میدهیم.

شنیسل

بهترین دستور تهیه برای شنیسل مرغ خوشمزه

حرارت زیر تابه خیلی مهم است . اگر حرارت زیاد باشد باعث میشود آرد ها زود رنگ تیره بگیرند و اگر هم خیلی کم باشد سبب میشود روغن بیشتری جذب گوشت شود.

شنیسل

نکات کامل برای درست کردن شنیسل مرغ

وقتی یک طرف شنیسل سرخ شد بر میگردانیم و طرف دیگر آن را سرخ میکنیم . شنیسل های سرخ شده را روی دستمال های آشپزی قرار دهید تا روغن اضافه آن گرفته شود . و با سبزیجات و گوجه فرنگی سرو کنید.

نکاتی برای خوشمزه تر کردن شنیسل مرغ

  1. با بیفتک کوب گوشت سینه را خوب کوبیده و پهن کنید.
  2. آرد سوخاری دارای مقداری ادویه ، نمک و فلفل است و به همین دلیل هنگام طعم دار کردن مرغ باید دقت کنید.
  3. در هنگام سرخ کردن شنیسل باید روغن را خوب داغ کنید تا لایه روی سینه جدا نشود.
  4. هنگام سرخ کردن شنیسل شعله را کم کنید تا کاملاً مغز پخت شود.
  5. به روغن سرخ کردن شنیسل 25 گرم کره هم اضافه کنید تا شنیسل خوشمزه تر شود.
  6. شنیسل را با انواع سبزیجات خام ، پخته و یا بخارپز تزئین و سرو کنید.
  7. اگر مرغها مدت زیادی در مواد گفته شده خوابانده شود شنیسل شما خوشمزه تر میشود و بهتر است مرغ ها را از شب قبل در مواد بخوابانید.
  8. برای ترد تر شدن شنیسل بجای پیاز از آب پیاز برای طعم دار کردن مرغ استفاده کنید.
  9. برای اینکه طعم شنیسل دلچسب تر شود به آرد سوخاری کمی پودر زعفران اضافه کنید.
  10. اگر تکه های مرغ را بعد از طعم دار کردن و کوبیدن نیم پز کنید و بعد داخل آرد و تخم مرغ بغلتانید و سرخ کنید ، شنیسل شما خوشمزه تر میشود.
  11. برای سالم تر بودن غذا بهتر است بعد از سرخ شدن، شنیسل ها را روی دستمال روغن گیر و یا آبکش فلزی قرار دهید تا روغن اضافه آن گرفته شود.
  12. به جای پودرنان میتوانید از پودر سوخاری استفاده کنید.

شنیسل

نکات تکمیلی در مورد شنیسل مرغ

  • شنیسل مرغ جزو غذای ملل - سایر میباشد
  • زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 1 ساعت و و 30دقیقه
  • و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30دقیقه میباشد .
  • شنیسل مرغ را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
  • همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - افطار - میل کرد .
  • توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 3 نفر مناسب میباشد .

فواید بی نظیر گوشت مرغ

اگر بخواهیم گوشت مرغ را در یک کلام شرح دهیم، "همه کاره بودن" توضیح مناسبی است. تردیدی نیست که مرغ جایگزینی سالم و مناسب برای گوشت قرمز می ‌باشد

منبع خوب پروتئینی:

مرغ منبع خیلی خوب پروتئین است و 120 گرم آن حدود 70 درصد نیاز پروتئین بدن را برآورده می ‌سازد.

همان‌ طور که می ‌دانید بدن ما انسان ‌ها از پروتئین تشکیل شده است و پروتئین ها از واحدهای ساختمانی به نام اسید آمینه. ما اسید آمینه ‌های لازم برای ساخت پروتئین‌ های بد‌ن‌ مان را از منابع حیوانی و گیاهی آن دریافت می‌ کنیم و با آنها، پروتئین‌ مورد نیاز بدن ‌مان را بازسازی می ‌کنیم.

غذایی کم چرب :

افرادی که می ‌خواهند که مقدار چربی غذای ‌شان را کم کنند، می ‌توانند از گوشت مرغ استفاده کنند. لخم ‌ترین قسمت گوشت مرغ، گوشت سینه‌ می‌ باشد که در مقایسه با ران، چربی اش نصف است.

گوشت مرغ در مقایسه با گوشت گاو، چربی اشباع کمتری دارد. با این حال پوست مرغ دارای مقدار زیادی چربی اشباع است و به همین دلیل قبل از پخت، باید پوست آن را کاملا جدا کرد.

پیشگیری از سرطان:

* مرغ منبع بسیار خوبی از ویتامین B3 (نیاسین)است که یک ویتامین ضد سرطان می ‌باشد. DNA به ویتامین B3 نیاز دارد و کمبود نیاسین به اندازه ‌ی کمبود سایر ویتامین‌های گروه B در ارتباط مستقیم با بیماری های ژنتیکی می ‌باشد.

مصرف 120 گرم گوشت مرغ حدود 72 درصد نیاز بدن به این ویتامین را برآورده می ‌سازد.

* گوشت مرغ همچنین یک منبع خوب سلنیوم می‌ باشد. سلنیوم برای سلامتی انسان یک اهمیت ویژه و اساسی دارد. سلنیوم یکی از اجزای بسیار مهم واکنش‌های متابولیکی در بدن می‌ باشد که عبارتند از متابولیسم هورمون ‌های تیروئیدی ، سیستم دفاعی آنتی اکسیدانی و سیستم ایمنی. مطالعات گوناگون نشان داده است که بین بروز سرطان ‌ها و دریافت سلنیوم یک ارتباط مهم وجود دارد. سلنیوم مانع سرطان می ‌شود.

مصرف 120 گرم گوشت مرغ 40 درصد نیاز روزانه ی بدن به سلنیوم را بر طرف می ‌سازد.

پیشگیری از آلزایمر:

در مطالعات معتبری که در مجلات مختلف پزشکی به چاپ رسیده است، آمده است که دریافت منظم غذاهای غنی از ویتامین B3 (نیاسین) مانند گوشت مرغ، از بروز بیماری آلزایمر و دیگر بیماری‌های شناختی مرتبط با افزایش سن جلوگیری به عمل می‌ آورد، طوری که افرادی که نیاسین بیشتری از غذای ‌شان دریافت می ‌کردند (22 میلی گرم در روز) در مقایسه با افرادی که نیاسین کمتری (13 میلی در روز) دریافت می ‌کردند حدود 70 درصد احتمال ابتلا و یا پیشرفت بیماری آلزایمر در آنان کمتر بود.

منبع: نمناک

دیدگاهتان را بنویسید

بخش‌های ستاره دار الزامی است
*
*

آخرین اخبار

پربازدیدترین