-
طرز تهیه | طرز تهیه دسر | طرز تهیه حلوا | طرز تهیه حلوا ساده

طرز تهیه حلوای ساده و خوشمزه | حلوای ساده با طرز تهیه مرحله به مرحله خانگی + نکات

حلوا از جمله دسرهای ایرانی می باشد که به شکل های متفاوتی تزیین و سرو می شود و در زمان کوتاهی آماده سرو خواهد شد.

حلوا های ساده از جمله دسرهای خوشمزه و محبوبی هستند که معمولا در مراسم عزای مختلف سرو می‌شوند. این دسرها از جمله شله زرد و فرنی، نامی شناخته شده در بین مردم هستند که همیشه علاقه زیادی به خوردن آن‌ها داشته‌اند. طرز تهیه حلوا نیز مانند سایر غذاها، چندین نوع مختلف دارد. به عنوان مثال، حلوا ی شیر و حلوای هویج، از جمله انواع محبوب هستند. در کل، طرز تهیه حلوا ساده و آسان است و به همین دلیل، برای بانوانی که علاقه‌مند به پخت و پز هستند، بسیار جذاب و دوست‌داشتنی است.

مواد مورد نیاز برای حلوای ساده

درست کردن حلوا ساده را با معرفی مواد لازم و اندازه این مواد شروع میکنیم :

طرز تهیه حلوا

مواد لازم برای حلوا ساده

مواد لازم و مقدار لازم

آرد گندم 2 پیمانه

شکر 1/5 پیمانه

روغن 1 پیمانه

گلاب 1/3 پیمانه

پودر هل به میزان لازم

زعفران به میزان لازم

کره 25گرم

طرز تهیه حلوای خوشمزه

یک حلوای ساده همراه چاشنی خوشمزگی نیاز دارد که مرحله به مرحله با دقت پیش برود تا طعم خوبی را در آخر کار داشته باشد پس همراه با شما کاربران آشپزخانه نمناک به سراغ طرز درست کردن حلوای ساده خواهیم رفت :

مرحله اول :آب کردن شکر

مرحله اول :

برای درست کردن حلوا ابتدا باید شهد حلوا را درست کنید و برای این کار میزان شکر گفته شده را به همراه یک پیمانه آب روی حرارت قرار دهید و هم بزنید تا شکر در اثر گرما و حرارت گاز آب شود.شهد شما حاضر است.

طرز تهیه حلوا

مرحله دوم :

بعد از اینکه شکر را هم زدید و در آب حل شد حال نوبت افزودن گلاب ، پودر هل و زعفران آسیاب شده به شهد است. مواد را اضافه کرده و مخلوط کنید سپس از روی حرارت بزارید تا عطر و طعم گلاب از بین نرود.

طرز تهیه حلوا

مرحله دوم :آرد حلوا

مرحله اول :

حال باید آرد حلوا را حدود 3 بار الک کنید تا ذرات آن کاملا جدا و سبک شود. سپس یک تابه مناسب با حجم مواد را روی حرارت قرار دهید و در ادامه آرد را درون تابه بریزید و تفت دهید.

طرز تهیه حلوا

تفت دادن آرد

مرحله دوم :

آرد را با حرارت ملایم رو به بالا تفت دهید تا خامی آرد گرفته شود و رنگ کرمی مانند به خود بگیرد.

نکته :(دقت داشته باشید که آرد باید مدام هم زده شود تا نسوزد)

طرز تهیه حلوا

مرحله سوم :اضافه کردن روغن و کره

مرحله اول :

در ظرف دیگری کره را به همراه روغن آب و داغ کنید سپس کم‌کم و آرام آرام به آرد اضافه کنید.

طرز تهیه حلوا

مرحله دوم :

به خوبی روغن و آرد را با یکدیگر هم بزنید تا کاملا یکدست و طلایی رنگ شود.

طرز تهیه حلوا

روی حرارت مدام مواد را هم میزنیم تا به رنگ دلخواه در بیاید و هر چقدر بیشتر روی حرارت هم بزنیم حلوا تیره‌تر و قهوه ای تر میشود.

طرز تهیه حلوا

مرحله چهارم :اضافه کردن شهد حلوا

مرحله اول :

بعد از اینکه کره و روغن را اضافه کردید و حلوا به رنگ دلخواهتان رسید شعله را کم کنید و در ادامه شهدی را که تهیه کرده اید را در چند مرحله و کم‌کم به حلوا اضافه کنید.

طرز تهیه حلوا

مرحله دوم :

شروع به هم زدن حلوا با شهد بکنید دقت کنید هنگام اضافه کردن شهد باید حلوا را مدام و سریع هم بزنید تا شهد کاملا به خورد حلوا برود و در وسط تابه جمع شود.

مرحله سوم :

از دو طرف دسته های تابه را گرفته و مدام به چپ و راست تکان دهید تا مواد از کناره های ماهیتابه به وسط تابه بیاید و حالت خمیری به خود بگیرد.

مرحله آخر :تزیین حلوا آماده شده

حلوای آماده شده را تا وقتی که داغ است در ظرف مورد نظر بریزید و با خلال پسته ، خلال بادام ، پودر نارگیل تزیین کنید. این کار کاملا سلیقه ای می باشد.

نکات تکمیلی در مورد حلوای ساده

زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه

و زمان پخت و انتظار آن در حدود 2 ساعت میباشد .

حلوای ساده را می توانید در وعده میان وعده - دسر - سرو کنید .

همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار - میل کرد .

توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 15 نفر مناسب میباشد .

دیدگاهتان را بنویسید

بخش‌های ستاره دار الزامی است
*
*

آخرین اخبار

پربازدیدترین