-
امضای تفاهمنامه سه‌جانبه با هدف ایجاد اشتغال

مددجویان در اولویت استخدام سایپا

گروه خودروسازی سایپا پس از آنکه بیش از ۹۰ درصد نیروی انسانی موردنیاز برای احیای شرکت «سایپاگام» را از مددجویان کمیته امداد امام خمینی(ره) و سازمان بهزیستی تامین کرد، با امضای قرارداد سه‌جانبه بین کمیته امداد امام(ره) استان تهران و سازمان آموزش فنی‌وحرفه‌ای استان تهران، زمینه آموزش، توانمندسازی و اشتغال سالانه ۲۰۰ نفر از این مددجویان را فراهم آورد.

براساس این تفاهمنامه سالانه دست‌کم ۲۰۰ نفر از مددجویان جویای کار تحت پوشش کمیته امداد امام خمینی(ره) پس از طی دوره‌های آموزشی لازم در سازمان فنی‌وحرفه‌ای، در گروه خودروسازی سایپا استخدام خواهند شد.

جذب نیرو

سیدجواد سلیمانی، مدیرعامل گروه خودروسازی سایپا در حاشیه امضای تفاهمنامه همکاری بین ۳ مجموعه کمیته امداد امام(ره) استان تهران، سازمان آموزش فنی‌وحرفه‌ای استان تهران و گروه خودروسازی سایپا، گفت: یکی از مهم‌ترین مسئولیت‌های اجتماعی بنگاه‌ها به‌ویژه بنگاه‌های بزرگ این است که در راستای فعالیت‌هایی که دارند، از افرادی که تحت پوشش کمیته امداد امام خمینی(ره) و سازمان بهزیستی هستند، حمایت کنند؛ در همین راستا هماهنگی‌هایی انجام شد تا افراد تحت پوشش مجموعه‌های یادشده از سوی سازمان آموزش فنی‌وحرفه‌ای آموزش ببینند.

به‌گزارش سایپانیوز، سلیمانی با بیان اینکه در فاز نخست تفاهمنامه یادشده، گروه خودروسازی سایپا متعهد به جذب سالانه ۲۰۰ نفر از افراد تحت پوشش کمیته امداد امام خمینی(ره) که توسط سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای آموزش‌دیده‌اند، شده، تصریح کرد: زمانی که افراد متقاضی آموزش ببینند و توانمند شوند، می‌توانند در گروه خودروسازی سایپا کار کنند، با این اتفاق خانواده‌های تحت پوشش کمیته امداد امام(ره) به خودکفایی مالی می‌رسند. مدیرعامل گروه خودروسازی سایپا با تاکید بر اینکه یکی از شرکت‌های زیرمجموعه گروه خودروسازی سایپا با همت مددجویان کمیته امداد امام خمینی(ره)، فعالیت دوباره خود را آغاز کرده است، گفت: حدود ۹۰ درصد نیروهای شرکت «سایپاگام» از مددجویان کمیته امداد امام(ره) و سازمان بهزیستی هستند و این امر، افتخار بسیار بزرگی برای مجموعه سایپاست.

سلیمانی با اشاره به اینکه درحال‌حاضر گروه خودروسازی سایپا، ۴۲ هزار نفر نیروی کار دارد، اظهارکرد: براساس برنامه توسعه‌ای که وزارت صنعت، معدن و تجارت و گروه خودروسازی سایپا دارد، ظرفیت تولید فعلی از ۴۵۰ هزار دستگاه در سال، در ۲ تا ۳ سال آینده باید به یک میلیون دستگاه برسد؛ بنابراین افزایش تولید نیازمند نیروی کار جدید است.

وی تاکید کرد: در رویکرد جدید گروه خودروسازی سایپا، اولویت و حداکثر ظرفیت جذب نیروی انسانی از کمیته امداد امام خمینی(ره) و سازمان بهزیستی خواهد بود؛ خوشبختانه تجربه شرکت سایپاگام نشان داد که حرکت به این سمت درست و مناسب است و می‌توان نیاز گروه خودروسازی را از این طریق تامین کرد.

کشور نیازمند اشتغال پایدار است

جواد روانبخش، مدیرکل سازمان آموزش فنی‌وحرفه‌ای استان تهران نیز در همین راستا گفت: برای آنکه بتوان اشتغال پایدار و اثربخش ایجاد کرد، آموزش نیروی کار اهمیت بسزایی دارد، بنابراین تفاهمنامه سه‌جانبه کمک می‌کند که افراد متخصص وارد صنعت خودرو شوند. مدیرکل سازمان آموزش فنی‌وحرفه‌ای استان تهران با تاکید بر اینکه اشتغال یک فرآیند است که با آموزش نیروی انسانی تکمیل می‌شود، افزود: اگر مددجویان کمیته امداد امام خمینی(ره) آموزش و مهارت لازم در حوزه صنعت خودرو را پیدا کنند، می‌توانند علاوه‌بر استخدام در گروه خودروسازی سایپا، از نظر مالی به استقلال برسند. روانبخش با بیان اینکه زمانی کشور به توسعه دست پیدا می‌کند که از نظر اشتغال به پایداری مطلوب برسد، تصریح کرد: اگر سازمان‌ها و مجموعه‌ها، همکاری لازم دراین‌باره را داشته باشند، می‌توان به بالاترین بهره‌وری دست یافت و شرایطی را فراهم کرد که نرخ بیکاری در کشور روند نزولی به خود بگیرد. مدیرکل سازمان آموزش فنی‌وحرفه‌ای استان تهران گفت: در حال‌حاضر در شرکت سایپا مرکز جوار کارگاهی وجود دارد، در این مرکز آموزش‌های فنی‌وحرفه‌ای داده می‌شود و افراد جویای کار می‌توانند از این فرصت بهره ببرند.

آغوش باز سایپا برای مددجویان

سیدابوالفضل پرپنجی، مدیرکل کمیته امداد امام(ره) استان تهران نیز در حاشیه امضای این تفاهمنامه سه‌جانبه گفت: گروه خودروسازی سایپا، همکاری بسیار خوبی با کمیته امداد امام(ره) دارد و همواره سعی کرده با آغوش باز در فقرزدایی، توانمندسازی و اشتغالزایی مددجویان این بخش کمک کند. مدیرکل کمیته امداد امام(ره) استان تهران با بیان اینکه در گام اول تفاهمنامه امضا شده قرار است ۲۰۰ نفر از افراد آموزش‌دیده، جذب شوند و این امر برای سال‌های آینده قابل‌توسعه است، افزود: جامعه هدف ما از نظر مالی شرایط مناسبی ندارند، اما از نظر فکری و بدنی بسیار سالم و توانمند هستند؛ بنابراین با ایجاد اشتغال برای آنها می‌توان به سمت فقرزدایی حرکت کرد.

افزایش تولید وانت پادراپلاس

تولید روزانه وانت پادراپلاس به ۷۵ دستگاه در روز رسید. محمدحسین زیبنده‌پور، قائم‌مقام اجرایی مدیرعامل شرکت زامیاد از تحقق تولید ۷۵ وانت پادراپلاس در روز در این شرکت خبر داد. زیبنده‌پور با اعلام این خبر افزود: این شرکت توانست با عبور از شرایط سخت تولید خودرو در کشور در دوران تحریم، تولید «پادراپلاس» را در پایان مهر جاری به رکورد ۷۵ دستگاه در روز برساند.

قائم‌مقام اجرایی مدیرعامل شرکت زامیاد با اشاره به برنامه استراتژیک شرکت زامیاد برای جایگزینی وانت زامیاد Z۲۴، بیان کرد: با توجه به برنامه جایگزینی وانت زامیاد Z۲۴ با وانت پادراپلاس در سال جاری، با وجود تحریم‌های ظالمانه دشمنان، افزایش تولید ۱۰۰ درصدی وانت پادراپلاس تحقق پذیرفت. زیبنده‌پور، تولید پادرا پلاس را مبتنی بر سیاست‌های تعیین‌شده از سوی مدیریت ارشد گروه خودروسازی سایپا و در راستای حفظ و ارتقا میزان رضایتمندی مشتریان خواند و تاکید کرد: تمرکز بر رعایت استانداردهای تولیدی و بروزرسانی در تجهیزات رفاهی و فنی برای جلب نظر و سلایق مشتریان از اهداف تولید این محصول بوده است. قائم‌مقام اجرایی مدیرعامل شرکت زامیاد درباره میزان داخلی‌سازی این محصول نیز یادآور شد: مدیریت ارشد شرکت زامیاد همواره بر بومی‌سازی محصولات تولیدی تاکید داشته است؛ بدین منظور با برنامه‌ریزی دقیق و توسعه زیرساخت‌ها و تعامل با قطعه‌سازان، وانت پادرا پلاس با توان و دانش نیروهای بومی با بالاترین درصد عمق داخلی‌سازی تولید و عرضه شده است.

زیبنده‌پور، تولید محصولات جدید را گامی مهم در راستای تحقق برنامه‌های توسعه سبد محصول در گروه خودروسازی سایپا عنوان و ابراز امیدواری کرد: با چشم‌انداز تعیین‌شده در اجرای پروژه‌های زیربنایی و توسعه‌ای در شرکت زامیاد، شاهد موفقیت‌های بیشتر این شرکت خودروساز تجاری خواهیم بود.

دیدگاهتان را بنویسید

بخش‌های ستاره دار الزامی است
*
*

آخرین اخبار

پربازدیدترین