-

طرز تهیه جوجه کباب استانبولی مخصوص با طعمی بی نظیر

جوجه کباب استانبولی جز آن دسته از کباب ها محسوب می شود که طعم بینظیری دارد و بسیار خوشمزه و ترد است در ادامه با طرز تهیه این کباب خوشمزه آشنا خواهید شد

کباب ها جز غذاهای پرطرفدار و سنتی ایرانی ها هستند جوجه کباب ها معمولا برای مزه دار شدن رسپی های گوناگونی دارد جوجه کبابی که ما در این مطلب از ستاره پارسی می خواهیم برای شما عزیزان در وعده شام و یا افطاری آموزش بدهیم جوجه کباب استانبولی بسیار لذیذ است در ادامه با ما همراه باشید

جوجه کباب استانبولی

مواد لازم جهت ۵ تا ۶ نفر: سینه و ران مرغ پوست و استخوان گرفته ۱کیلو سیر کوبیده ۳ تا ۴ حبه پیاز کوچک پوست گرفته ۱۰-۱۲ عدد گوجه فرنگی کوچک ۸-۱۰ عدد فلفل دلمه ای خورد کرده ۱-۲ عدد نعنای خشک

  • ۱قاشق مرباخوری آبلیموی تازه
  • ۲-۳ قاشق غذاخوری روغن زیتون
  • نصف پیمانه نمک و فلفل سیاه

جوجه کباب

جوجه کباب استانبولی

به میزان لازم طرز تهیه : روغن زیتون ، آب لیمو ، نعنا ، فلفل سیاه و سیر را در ظرف در داری بریزید و مخلوط کنید ، سپس مرغ را در این مایه بغلتانید ، در ظرف را بیندید ، و ۱۲ ساعت یا بیشتر در یخچال بخوابانید . چند با زیر و رو کنید . تکه های مرغ را لوله کنید و با گوجه فرنگی و پیاز و فلفل دلمه ای یک در میان ( مرغ- گوجه فرنگی - مرغ- پیاز - مرغ- فلفل - مرغ) به سیخ بکشید. سیخ ها را روی آتش زغال یا در کباب پز روی شعله گاز آتش بدهید و نمک بپاشید . دقت کنید کباب خشک نشود .

جوجه کباب

بیشتر بدانید ازخواص جوجه کباب

از آنجایی که می دانید جوجه یکی از بهترین غذاهایی است که بیشترین ارزش غذایی را دارد. جوجه از جمله غذاهایی است که بیشترین پروتئین در آن یافت می شود و همانطور که می دانید ما نیاز خود را از پروتئین حیوانی و گیاهی تامین می کنیم.

افرادی که دنبال کاهش چربی های اضافی هستند باید بدانند که مرغ بهترین گزینه ای است که می توان به آن اشاره کرد، البته صرفا مصرف سینه ی مرغ به این افراد توصیه می شود چون کم حجم بوده و چربی آن نصف یک تکه استیک است و حتی برای پوکی استخوان افراد بزرگسال توصیه می شود.

جوجه کباب

جوجه کباب استانبولی مخصوص

در تحقیقاتی که در سالهای گذشته صورت گرفته، مشخص شده است که جوجه برای بیماری آلزایمر و بیماری چشم ناشی از کهولت سن بسیار مفید بوده و از آن پیشگیری می کند. زمانی که میخواهیم مرغی را خریداری کنیم، حال چه یک جوجه ی کامل باشد و یا یک تکه سینه، حتما باید به سفت بودن آن توجه کنیم که در برابر فشار انعطاف پذیر باشد و بوی نامطبوعی ندهد و اگر مرغ یا سینه ی بسته بندی شده خریداری می کنید حتما به تاریخ مصرف آن توجه فرمایید.

جوجه سرشار از پروتئین و نیاسین (موادی برای پیشگیری از سرطان) بوده که همچنین حاوی مواد معدنی می باشد. فراموش نکنید که یک جوجه کباب خوشمزه، یک جوجه کباب آبدار است نه خشک، پس بهتر است پوست آن را از مرغ جدا نکنید زیرا در هنگام کباب کردن امکان سوختن پوست وجود دارد. بنابراین پس از آماده شدن، در هنگام میل کردن، پوست آن را جدا کرده و سپس مصرف کنید.

فواید بی نظیر گوشت مرغ

اگر بخواهیم گوشت مرغ را در یک کلام شرح دهیم، "همه کاره بودن" توضیح مناسبی است. تردیدی نیست که مرغ جایگزینی سالم و مناسب برای گوشت قرمز می ‌باشد

پروتئین

مرغ منبع خیلی خوب پروتئین است و 120 گرم آن حدود 70 درصد نیاز پروتئین بدن را برآورده می ‌سازد.

همان‌ طور که می ‌دانید بدن ما انسان ‌ها از پروتئین تشکیل شده است و پروتئین ها از واحدهای ساختمانی به نام اسید آمینه. ما اسید آمینه ‌های لازم برای ساخت پروتئین‌ های بد‌ن‌ مان را از منابع حیوانی و گیاهی آن دریافت می‌ کنیم و با آنها، پروتئین‌ مورد نیاز بدن ‌مان را بازسازی می ‌کنیم.

غذایی کم چرب

افرادی که می ‌خواهند که مقدار چربی غذای ‌شان را کم کنند، می ‌توانند از گوشت مرغ استفاده کنند. لخم ‌ترین قسمت گوشت مرغ، گوشت سینه‌ می‌ باشد که در مقایسه با ران، چربی اش نصف است.

گوشت مرغ در مقایسه با گوشت گاو، چربی اشباع کمتری دارد. با این حال پوست مرغ دارای مقدار زیادی چربی اشباع است و به همین دلیل قبل از پخت، باید پوست آن را کاملا جدا کرد.

پیشگیری از پوکی استخوان در سالمندان:

مطالعات نشان می ‌دهد که سالمندان، به مقدار کافی پروتئین مصرف نمی کنند. پروتئین برای پیشگیری از کاهش تراکم استخوان در سالمندان حائز اهمیت است. البته دقت داشته باشید که دریافت رژیم های پُرپروتئین نیز پوکی استخوان را تشدید می کند. بنابراین باید در حد متعادل غذاهای پروتئینی خورد.

متابولیسم انرژی:

مرغ فقط منبع غنی از ویتامین B3 نیست، بلکه منبع خوبی از ویتامین B6 نیز می‌ باشد. این ترکیب خوب ویتامینی B ، مرغ را به عنوان یک غذای مفید برای تامین انرژی سوخت و ساز (متابولیسم) بدن معرفی می‌ کند، زیرا این دو ویتامین ‌در واکنش های سوخت و ساز بدن نقش دارند. هر دوی این ویتامین‌های گروه B برای تولید انرژی مهم هستند.

علاوه بر عملکرد نیاسین در DNA، این ویتامین برای تبدیل پروتئین‌ ها، چربی‌ ها و کربوهیدرات‌ های بدن به انرژی، ضروری و لازم می‌ باشد.

نیاسین به کنترل قند خون کمک می ‌کند و فعالیت هورمون انسولین را تنظیم می ‌کند.

ویتامین B6 برای تجزیه و ترکیب کربوهیدرات‌های بدن (قند و نشاسته) ضروری می ‌باشد، مخصوصاً برای تجزیه گلیکوژن (فرم ذخیره ای قندها در سلول‌ های ماهیچه ‌ای و کبد).

120 گرم گوشت مرغ حدود 32 درصد از نیاز ما به ویتامین B6 را برطرف می ‌سازد.

پیشگیری از سرطان:

* مرغ منبع بسیار خوبی از ویتامین B3 (نیاسین)است که یک ویتامین ضد سرطان می ‌باشد. DNA به ویتامین B3 نیاز دارد و کمبود نیاسین به اندازه ‌ی کمبود سایر ویتامین‌های گروه B در ارتباط مستقیم با بیماری های ژنتیکی می ‌باشد.

مصرف 120 گرم گوشت مرغ حدود 72 درصد نیاز بدن به این ویتامین را برآورده می ‌سازد.

* گوشت مرغ همچنین یک منبع خوب سلنیوم می‌ باشد. سلنیوم برای سلامتی انسان یک اهمیت ویژه و اساسی دارد. سلنیوم یکی از اجزای بسیار مهم واکنش‌های متابولیکی در بدن می‌ باشد که عبارتند از متابولیسم هورمون ‌های تیروئیدی ، سیستم دفاعی آنتی اکسیدانی و سیستم ایمنی. مطالعات گوناگون نشان داده است که بین بروز سرطان ‌ها و دریافت سلنیوم یک ارتباط مهم وجود دارد. سلنیوم مانع سرطان می ‌شود

مصرف 120 گرم گوشت مرغ 40 درصد نیاز روزانه ی بدن به سلنیوم را بر طرف می ‌سازد.

پیشگیری از آلزایمر:

در مطالعات معتبری که در مجلات مختلف پزشکی به چاپ رسیده است، آمده است که دریافت منظم غذاهای غنی از ویتامین B3 (نیاسین) مانند گوشت مرغ، از بروز بیماری آلزایمر و دیگر بیماری‌های شناختی مرتبط با افزایش سن جلوگیری به عمل می‌ آورد، طوری که افرادی که نیاسین بیشتری از غذای ‌شان دریافت می ‌کردند (22 میلی گرم در روز) در مقایسه با افرادی که نیاسین کمتری (13 میلی در روز) دریافت می ‌کردند حدود 70 درصد احتمال ابتلا و یا پیشرفت بیماری آلزایمر در آنان کمتر بود.

منبع: پرشین وی

دیدگاهتان را بنویسید

بخش‌های ستاره دار الزامی است
*
*

آخرین اخبار

پربازدیدترین