-
پاویون ایران در نمایشگاه جیتکس دوبی ۲۰۲۴

نشانه‌ای از همبستگی و انسجام ملی برپا می‌شود

نمایشگاه جیتکس دوبی ۲۰۲۴ یکی از بزرگ‌ترین و تاثیرگذارترین رویدادهای فناوری در سطح جهانی است که هر ساله صدها شرکت پیشرو، کارآفرینان خلاق و متخصصان برجسته از سراسر دنیا را به دوبی می‌کشاند. این نمایشگاه با ارائه آخرین دستاوردهای فناوری و نوآوری‌های هوشمند، دریچه‌ای به آینده تکنولوژی باز می‌کند. که امسال 23تا27 مهر برگزار خواهد‌شد.حال کمتر از یک ماه دیگر تا برگزاری چهل‌وچهارمین نمایشگاه بین‌المللی فناوری اطلاعات و ارتباطات در دوبی زمان مانده است. برای نخستین‌بار در این دوره از برگزاری نمایشگاه جیتکس، پاویون ایران در سالن پاویون کشورها قرار دارد و فرصت مناسبی است تا شرکت‌های ایرانی در جیتکس ۲۰۲۴ بتوانند به‌طورموثرتر با دیگر کشورها ارتباط نزدیک‌تری برقرار کنند.

نشانه‌ای از همبستگی و انسجام ملی برپا می‌شود

فرصتی برای توسعه تعاملات بین‌المللی

امیرحسین میرآبادی، رئیس سازمان توسعه همکاری‌های علمی و فناورانه بااشاره به حضور ایران در نمایشگاه جیتکس ۲۰۲۴ دوبی، گفت: وجود تعداد قابل‌توجهی از شرکت‌های دانش‌بنیان و خلاق و فناوری در کشور می‌طلبد تا با اقدامی هماهنگ، با همکاری همه دستگاه‌های مرتبط، همگرایی انجام گیرد تا از پراکنده‌کاری در نمایشگاه جیتکس جلوگیری شود و 2 رویداد روز ایران برگزار نشود.

وی در همایش معرفی پاویون جمهوری اسلامی ایران در نمایشگاه بین‌المللی جیتکس دوبی که در خانه نوآوری ایران در محل نمایشگاه بین‌المللی تهران برگزار شد، این نمایشگاه را یکی از بزرگ‌ترین و فراگیرترین نمایشگاه‌ها در حوزه فناوری توصیف کرد و افزود: پوشش این نمایشگاه برای شرکت‌ها از استارت‌آپی تا شرکت‌های بزرگ فعال در حوزه‌های فناوری چون سخت‌افزار و نرم‌افزار، هوش‌مصنوعی و اینترنت‌اشیا است.

میرآبادی با ابراز امیدواری از اینکه در این دوره از نمایشگاه با برنامه‌ریزی‌های انجام‌گرفته، شرکت‌ها حداکثر بهره‌برداری را داشته باشند، یادآور شد: آنچه فعالیت در این حوزه را سخت می‌کند، گستردگی مخاطبان است، ما در معاونت علمی با مخاطبان متعددی مواجهیم که حوزه‌های فعالیت آنها با ماموریت‌های جیتکس مرتبط است و نشست مهمی نیز برگزار شد تا نظرات همه شرکت‌ها مطرح شود تا به‌صورت هم‌افزا در این رویداد شرکت کنیم. در این راستا ما در سازمان توسعه همکاری‌های علمی و بین‌المللی، حمایت حداکثری را داریم تا رویداد موثری را در جیتکس ایجاد کنیم، اما در این میان باید به‌دنبال بهره‌برداری حداکثری از ظرفیت‌های جیتکس باشیم. رئیس سازمان همکاری‌های علمی و فناوری خاطرنشان کرد: یکی از رویکردهای شرکت‌های دانش‌بنیان، حضور شرکت‌های دانش‌بنیان در بازارهای بین‌المللی است و باتوجه به توفیقاتی که این شرکت‌ها در حوزه صادرات به‌دست آورده‌اند، نشان از ظرفیت بالای کشور در این حوزه است.

وی با بیان اینکه نمایشگاه جیتکس حوزه‌ای جذاب برای همه کشورها است، یادآور شد: وجود تعداد قابل‌توجهی از شرکت‌های دانش‌بنیان و خلاق و فناور در کشور می‌طلبد تا با اقدامی هماهنگ، با همکاری همه دستگاه‌های مرتبط، همگرایی انجام گیرد تا از پراکنده‌کاری در نمایشگاه جیتکس جلوگیری شود و 2 رویداد روز ایران برگزار نشود.

میرآبادی بااشاره به برپایی پاویون ایران در نمایشگاه بین‌المللی جیتکس ۲۰۲۴ در دوبی امارات، اظهار کرد: پاویون ایران در میان کشورها اثرگذار است و این فرصت خوبی برای توسعه تعاملات بین‌المللی خواهد بود و امیدوارم با توسعه این اقدامات، روزبه‌روز شاهد رشد صادرات کشور باشیم.

محمد حسن‌زاده، رئیس پژوهشگاه علوم و فناوری اطلاعات ایران با بیان اینکه می‌توان از ظرفیت نمایشگاه جیتکس برای حضور شرکت‌های فناور ایرانی در راستای معرفی و کسب تجارب موفق بهره‌برداری کرد، اظهار داشت: در این پاویون فرصت مناسبی برای ارائه محصولات شرکت‌های فناور ایجاد شده است که شرکت‌های فناور و دانش‌بنیان حاضر در پارک‌های علم‌وفناوری می‌توانند با حمایت‌های مالی بلاعوض و همچنین تسهیلات مالی، بهترین استفاده را داشته باشند.

در ادامه برنامه نیز حمید وطن‌وست، معاون صندوق حمایت از تحقیقات و توسعه صنایع پیشرفته در این نشست از حمایت این صندوق و ارائه تسهیلات یک میلیارد تومانی به شرکت‌های حاضر در پاویون ایران خبر داد. همچنین محمود بازاری، مدیرکل دفتر ترویج تجارت سازمان توسعه تجارت ایران هم بااشاره به اهمیت رویدادهای بین‌المللی به تشریح برنامه‌های چندساله این سازمان برای حضور در نمایشگاه جیتکس دوبی پرداخت.

غلامرضا رضاییان، مدیر اجرایی پاویون ایران در جیتکس ۲۰۲۴ از برنامه‌های پاویون ایران و جلسات از پیش هماهنگ‌شده چهره‌به‌چهره با شرکت‌های حاضر در این نمایشگاه و مسئولان حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات دولت امارات خبر داد.

رضاییان اضافه کرد: باتوجه به جایگاه پاویون ایران در سالن پاویون کشورها و حضور پاویون کشورهای دیگر از جمله روسیه، آذربایجان، اسلونی، ترکیه، تونس، قبرس، ایتالیا، لیتوانی، عربستان، هندوستان، مصر و کانادا در این سالن، فرصت مناسبی است تا شرکت‌های ایرانی از این زمان و فضا برای برقراری تعاملات بین‌المللی خود استفاده کنند. مدیر اجرایی پاویون ایران در جیتکس ۲۰۲۴ درباره تسهیلات پرداختی به شرکت‌های متقاضی حضور در جیتکس ۲۰۲۴ خاطرنشان کرد: شرکت‌ها می‌توانند از یارانه ۲۰۰ میلیون تومانی صندوق نوآوری و شکوفایی ریاست‌جمهوری و ۴۰۰ میلیون تومانی سازمان صنایع کوچک و شهرک‌های صنعتی برای حضور در پاویون ایران استفاده کنند.

سخن پایانی

باتوجه به موارد فوق، باید دید فناوران ایرانی برای شرکت در نمایشگاه جیتکس دوبی که معروف‌ترین نمایشگاه فناوری اطلاعات و ارتباطات خاورمیانه، افریقا و جنوب آسیا محسوب می‌شود، چه دستاوردهایی خواهند داشت؟

دیدگاهتان را بنویسید

بخش‌های ستاره دار الزامی است
*
*

آخرین اخبار

پربازدیدترین