گام بلند گوشتیران در مسیر سلامت ،بومی سازی و ایمنی غذایی
مهدی صولی مدیرعامل هلدینگ صنایع غذایی سینا، همزمان با روز جهانی ایمنی غذا با حضور در گوشتیران، در جریان تولید و تجاری سازی محصول دانشبنیان عصاره طبیعی پاپریکا قرار گرفت.

به گزارش روابط عمومی گوشتیران، دکتر مهدی صولی تولید عصاره مایع پاپریکا را اقدامی ارزشمند در صدمین سال فعالیت گوشتیران در جهت حفظ سلامت محصولات پروتئینی دانست و تأکید کرد:«تولید و ثبت این عصاره طبیعی، اقدامی سلامتمحور،دانشبنیان و ابتکاری نوآورانه در مرز دانش است که نقشی کلیدی در ارتقای کیفیت و ایمنی محصولات پروتئینی این برند ایفا میکند»
وی افزود: شاهد ورود گوشتیران به عرصه تولید دانشبنیان با اتکا به ظرفیتهای تحقیق و توسعه فنی داخلی هستیم که زمینه نقشآفرینی این شرکت در بازار نوظهور نهادههای صنعت غذا را فراهم میآورد»
این محصول که برای اولینبار در ایران و با همکاری پژوهشکده گیاهان دارویی دانشگاه شهید بهشتی تولید شده است.
این عصاره طبیعی سرشار از ویتامین A، E، C و B6، آهن و آنتیاکسیدان بوده و در بهبود طعم، کاهش فشار خون، ارتقای کیفیت محصولات گوشتی مؤثر است.