-

گام بلند گوشتیران در مسیر سلامت ،بومی سازی و ایمنی غذایی

مهدی صولی مدیرعامل هلدینگ صنایع غذایی سینا، همزمان با روز جهانی ایمنی غذا با حضور در گوشتیران، در جریان تولید و تجاری‌ سازی محصول دانش‌بنیان عصاره طبیعی پاپریکا قرار گرفت.

گام بلند گوشتیران در مسیر سلامت ،بومی سازی و ایمنی غذایی

به گزارش روابط عمومی گوشتیران‌، دکتر مهدی صولی تولید عصاره مایع پاپریکا را اقدامی ارزشمند در صدمین سال فعالیت گوشتیران در جهت حفظ سلامت محصولات پروتئینی دانست و تأکید کرد:«تولید و ثبت این عصاره طبیعی، اقدامی سلامت‌محور،دانش‌بنیان و ابتکاری نوآورانه در مرز دانش است که نقشی کلیدی در ارتقای کیفیت و ایمنی محصولات پروتئینی این برند ایفا می‌کند»

وی افزود: شاهد ورود گوشتیران به عرصه تولید دانش‌بنیان با اتکا به ظرفیت‌های تحقیق و توسعه فنی داخلی هستیم که زمینه نقش‌آفرینی این شرکت در بازار نوظهور نهاده‌های صنعت غذا را فراهم می‌آورد»

 این محصول که برای اولین‌بار در ایران و با همکاری پژوهشکده گیاهان دارویی دانشگاه شهید بهشتی تولید شده است.

 این عصاره طبیعی سرشار از ویتامین A، E، C و B6، آهن و آنتی‌اکسیدان بوده و در بهبود طعم، کاهش فشار خون، ارتقای کیفیت محصولات گوشتی مؤثر است.

 

دیدگاهتان را بنویسید

بخش‌های ستاره دار الزامی است
*
*

آخرین اخبار

پربازدیدترین