-

سرمایه لازم برای واردات تجهیزات پزشکی

سرمایه لازم برای واردات تجهیزات پزشکی

واردات کالاهای پزشکی به عنوان یک حوزه تجاری پرسود، همواره مورد توجه فعالان اقتصادی بوده است. برای اینکه درک بهتری از سرمایه لازم برای واردات تجهیزات پزشکی داشته باشید، ابتدا باید بدانید که واردات کالاهای پزشکی علاوه بر هزینه خرید این تجهیزات، هزینه‌های جانبی بسیاری دارد که می‌تواند بر میزان سرمایه‌گذاری تأثیرگذار باشد. در اینجا تلاش داریم تا شما را با این هزینه‌ها آشنا کرده و با یک بررسی موردی، تخمینی از سرمایه مورد نیاز و سود واردات تجهیزات پزشکی به دست آوریم.

هزینه واردات تجهیزات پزشکی

بیایید ابتدا به این سوال بپردازیم: واردات تجهیزات پزشکی چه هزینه‌هایی دارد؟ این هزینه‌ها را می‌توان به دو بخش مستقیم و غیرمستقیم تقسیم کرد.

  • هزینه‌های مستقیم: این هزینه‌ها شامل هزینه خرید تجهیزات از تولیدکننده یا تأمین‌کننده خارجی، هزینه‌های گمرکی شامل تعرفه‌های گمرکی و در نهایت، هزینه حمل تجهیزات پزشکی می‌باشد.
  • هزینه‌های جانبی: هزینه‌های مربوط به اخذ مجوز از سازمان‌هایی مانند وزارت بهداشت و سازمان ملی استاندارد، هزینه‌های آزمایش و تأییدیه‌ها و هزینه‌های جانبی دیگری از قبیل انبارداری و بیمه، از جمله هزینه‌های غیرمستقیم واردات اقلام پزشکی می‌باشند.

مطالعه موردی سرمایه و سود واردات تجهیزات پزشکی: SK8000 Dental Chair

تتتتتت

یونیت‌های دندانپزشکی یکی از رایج‌ترین کالاها برای واردات تجهیزات پزشکی به ایران است. برای درک بهتر از سود و سرمایه لازم برای واردات تجهیزات پزشکی، بیایید هزینه‌های خرید، حمل و نقل و هزینه‌های گمرکی صندلی دندانپزشکی مدل SK8000 که عمدتا از هند به ایران وارد می‌شود را بررسی کنیم.

قیمت خرید این محصول را می‌توانید با کمی جستجو در اینترنت پیدا کنید. شما می‌توانید این محصول را با پرداخت مبلغی حدود 120 هزار روپیه، معادل 60 میلیون تومان از هند خریداری کنید. قیمت فروش این محصول در ایران چیزی حدود 270 میلیون تومان است؛ یعنی بیش از 4 برابر قیمت خرید! اما این تمام ماجرا نیست.

هزینه حمل تجهیزات پزشکی بسته به روشی که انتخاب می‌کنید، متفاوت است؛ برای مثال در روش دریایی، هزینه حمل بار توسط یک کانتینر کامل 20 فوتی از هند به ایران، با نرخ ارز آبان ماه 1403 مبلغی حدود 70 تا 100 میلیون تومان می‌باشد. توجه کنید که در یک کانتینر 20 فوتی، با بسته‌بندی مناسب می‌توانید حدود 20 تا 22 عدد از این محصول را جای دهید که با احتساب این اعداد، هزینه جابجایی دریایی به ازای هر یونیت دندانپزشکی SK8000 Dental Chair چیزی در حدود 20 میلیون تومان می‌باشد.

هزینه‌های گمرکی نیز شامل این موارد می‌شود:

  • تعرفه گمرکی: این هزینه، بسته به نوع و ارزش کالا متفاوت است. برخی تجهیزات پزشکی که اهمیت بالایی دارند مانند دستگاه‌های اسکن اولتراسونیک و یا دستگاه‌های تشخیص امراض، پایین‌ترین تعرفه‌های گمرکی را در بین دیگر کالاهای پزشکی دارند که این عدد، 5 درصد ارزش کالا می‌باشد؛ اما در نظر داشته باشید که این تعرفه برای بعضی کالاها تا 20 درصد نیز تخصیص داده شده است.
  • مالیات بر ارزش افزوده: در ایران، مالیات بر ارزش افزوده برای تجهیزات پزشکی معمولا 9 درصد است. با این حال، برخی از اقلام خاص ممکن است از این مالیات معاف باشند یا مشمول نرخ کمتری شوند.
  • هزینه‌های خدمات گمرکی و انبارداری: این هزینه‌ها شامل هزینه‌های مربوط به انبارداری در گمرک، بیمه کالا و دیگر هزینه‌های مرتبط با ترخیص کالا از گمرک می‌شود که معمولا بین 2 تا 5 درصد ارزش کل تجهیزات پزشکی می‌باشد.

همانطور که گفتیم علاوه بر این‌ها، هزینه‌های جانبی دیگری مانند مجوزها و تأییدیه‌ها وجود دارند که به هزینه‌های شما اضافه می‌کنند. به طور کلی، هزینه‌های گمرکی می‌تواند 15 تا 25 درصد از ارزش کل تجهیزات پزشکی را شامل شود. برای اقلام خاص و یا کالاهایی با فناوری پیشرفته، هزینه‌ها ممکن است متفاوت باشد. برای اطلاع دقیق از تعرفه‌ها و هزینه‌های واردات، می‌توانید از سایت گمرک ایران بازدید کرده و یا با کارشناسان گمرکی شرکت‌های برتر حمل و نقل مانند شرکت باراد هوا دریا مشورت کنید.

ترفندهایی برای کاهش هزینه واردات تجهیزات پزشکی

راهکارهایی وجود دارند که با استفاده از آن‌ها می‌توانید در هزینه‌های خود صرفه‌جویی کرده و حاشیه سود تجارت خود را افزایش دهید:

  • کامل کردن کانتینر بار: برای اینکه این تجهیزات به سرعت و با هزینه‌ای مقرون‌به‌صرفه به دستتان برسد، توصیه می‌کنیم به میزانی خرید کنید که حجم یک کانتینر 20 فوتی و یا 40 فوتی را کامل کند. در این صورت بار شما بلافاصله به سمت مقصد حرکت کرده و در عین حال متحمل هزینه‌های اضافی نخواهید شد.
  • بسته‌بندی مناسب: بسته‌بندی حرفه‌ای و اصولی می‌تواند علاوه بر محافظت از کالاهایتان، حجم آن‌ها را نیز کمتر کرده و باعث کاهش هزینه‌های حمل بار شود. بسته‌بندی مناسب، بسته به نوع کالا انتخاب می‌شود و بهتر است این کار را از یک شرکت حمل و نقل کاربلد درخواست کنید.
  • ترخیص سریع کالاها از گمرک: هرچه تشریفات گمرکی را با سرعت بیشتری انجام دهید، هزینه‌هایی از قبیل انبارداری نیز کاهش خواهد یافت. شما می‌توانید این تشریفات را با خیال راحت به ترخیص کاران گمرک بسپارید.

در نهایت به یاد داشته باشید حتما در مورد قیمت‌ها، تخفیف‌ها و شرایط پرداخت با تأمین‌کننده خارجی مذاکره کنید.

سرمایه خود را به متخصصان بسپارید!

ننننن

واردات تجهیزات پزشکی یک سرمایه‌گذاری بلندمدت است که به برنامه‌ریزی دقیق و محاسبه همه‌جانبه هزینه‌ها نیاز دارد. با در نظر گرفتن تمام هزینه‌ها، می‌توان تصمیم‌گیری بهتری در مورد میزان سرمایه‌گذاری مورد نیاز در این حوزه داشت. همچنین، استفاده از خدمات شرکت‌های حمل و نقل می‌تواند به کاهش ریسک و افزایش موفقیت در این حوزه کمک کند. پیشنهاد ما به شما، شرکت باراد هوا دریا است که با بیش از 10 سال سابقه تخصصی در زمینه حمل و نقل تجهیزات پزشکی در تمامی مراحل سرمایه‌گذاری در کنارتان خواهد بود.

دیدگاهتان را بنویسید

بخش‌های ستاره دار الزامی است
*
*

آخرین اخبار

پربازدیدترین