-

بعد از رئال حالا بازیکنان بارسلونا در مراسم توپ طلا شرکت نمیکند

مراسم توپ طلا ۲۰۲۵ دوشنبه شب در پاریس برگزار خواهد شد و دو ستاره بارسلونا که از نامزدهای کسب این جایزه پرافتخار هستند، در مراسم حاضر نخواهند شد.

بعد از رئال حالا بازیکنان بارسلونا در مراسم توپ طلا شرکت نمیکند

بارسلونا برای حضور در مراسم توپ طلای ۲۰۲۵ در پاریس آماده می‌شود، اما غیبت پدری و روبرت لواندوفسکی در جمع همراهان تیم خبرساز شده است.

روز دوشنبه، فرانس فوتبال مراسم اهدای توپ طلای ۲۰۲۵ را در پاریس برگزار می‌کند و بارسلونا نیز با چند نامزد در این مراسم حضور خواهد داشت. با این حال، همه نامزدهای تیم کاتالان در این سفر شرکت نخواهند کرد.

طبق اعلام پیشین، پدری و روبرت لواندوفسکی، هر دو از نامزدهای توپ طلا، در جمع تیم بارسلونا حضور نخواهند داشت. برای پدری، این تصمیم نتیجه توافق با باشگاه است تا در میان برنامه فشرده تیم هانسی فلیک، استراحت کافی داشته باشد.

پدری معتقد است که شانس واقعی برای کسب توپ طلا ندارد و این موضوع برای لواندوفسکی نیز صادق است. اصلی‌ترین مدعیان بارسلونا برای این جایزه، رافینیا و لامین یامال هستند که احتمالاً همراه با عثمان دمبله از پاری‌سن‌ژرمن روی سکوی جوایز قرار خواهند گرفت.

غیبت پدری منطقی به نظر می‌رسد؛ چرا که کمتر از ۷۲ ساعت پس از مراسم، بارسلونا در دیدار مقابل رئال اووییدو به میدان خواهد رفت و احتمالاً او در ترکیب اصلی حضور خواهد داشت. شرایط مشابهی نیز برای لواندوفسکی وجود دارد، که پس از مصدومیت تابستانی، شروع کندی در فصل جدید داشته است.

علاوه بر این چهار بازیکن، بارسلونا نامزدهایی دیگر در بخش‌های مختلف نیز دارد، از جمله هانسی فلیک در بخش مربی سال. تماشای عملکرد نامزدهای بارسلونا در مراسم توپ طلا جالب خواهد بود.

منبع: خبر ورزشی

دیدگاهتان را بنویسید

بخش‌های ستاره دار الزامی است
*
*

آخرین اخبار

پربازدیدترین