-

آشنایی با انواع کناف و اجرای آن توسط شرکت شهام دیزاین

استفاده و اجرای کناف سقف ، بسیار گسترده شده است. به طوری که امروزه بسیاری از مردم در سراسر جهان ، از این سیستم فوق العاده در ساختمان های خود استفاده می کنند. گاهی اوقات ، عوامل مختلفی چون عدم استفاده از نوار درزگیر و یا استفاده از مصالح ساختمانی نا مرغوب ، باعث می شود که به کناف آسیبی وارد شود و ترک بخورد.

آشنایی با انواع کناف و اجرای آن توسط شرکت شهام دیزاین

استفاده از کناف در ساختمان

استفاده و اجرای کناف سقف ، بسیار گسترده شده است. به طوری که امروزه بسیاری از مردم در سراسر جهان ، از این سیستم فوق العاده در ساختمان های خود استفاده می کنند. گاهی اوقات ، عوامل مختلفی چون عدم استفاده از نوار درزگیر و یا استفاده از مصالح ساختمانی نا مرغوب ، باعث می شود که به کناف آسیبی وارد شود و ترک بخورد.

این موضوع باعث شده است که کاربران زیادی به خرید این سیستم شک کنند. اما باید بدانند که علت اصلی ترک خوردن سیستم کناف آن ها ، استفاده از مصالح ساختمانی نا مرغوب ، عدم به کار گیری یک متخصص برای نصب و اجرا ، حوادثی چون زلزله و یا استفاده نکردن از نوار درزگیری است که در بالا به طور کامل به آن ها پرداخته شد.

یکی از انواع سقف های کاذب پر طرفدار که بسیار مورد توجه قرار گرفته است، سقف کاذب است. در معماری جدید سقف های کاذب کاربرد زیادی دارند زیرا علاوه بر این که موجب پوشاندن تاسیسات می شوند، ویژگی های دیگری نظیر مدت زمان اجرای کم، اکوستیک بودن و ضد حریق بودن را دارند. سقف کاذب کناف قابل استفاده در قسمت های مختلف هر ساختمان مثل اتاق پذیرایی، اتاق نشیمن، آشپزخانه و ... می باشد.

کناف روی دیوار

دکوراسیون داخلی منازل و محیط های کاری یکی از مهمترین و تاثیرگذارترین جلوه های یک ساختمان به شمار می رود اگر بخواهید یک دکراسیون زیبا و فوق العاده را داشته باشید کناف کاری روی دیوار را به شما پیشنهاد می دهیم دیوار کناف شهام دیزاین و پارکت لمینت خود را که در واقع نوعی صفحه روکشدار گچی که می توان گفت با گچ و سایر مواد دیگر ترکیب شده و یک طرح منحصر به فرد را روی دیوار ایجاد می کند.

امروزه استفاده از سقف کناف در منازل، فروشگاهها و مراکز تجاری افزایش یافته است. مهمترین موضوع در سقف کاذب اجرای استاندارد برای سقف کناف است. کناف پنل های گچی روکش دار است که در سقف کاذب، دیوار کاذب و دکوراتیو در سقف و دیوار مورد استفاده قرار می گیرد. کناف سبک است و در زلزله دارای ایمنی بیشتری است. همچنین در آتش سوزی سه ساعت در مقابل آتش مقاومت می کند.

استفاده از سقف کناف به دلیل عایق بودن باعث کاهش رطوبت، حرارت و صدا میشود. در شرایط آب و هوایی مختلف تغییر شکل نمی دهد. صفحات کنافی که در سقف کاذب استفاده میشود باید دارای ابعاد و شرایط استانداردی باشد.

سقف کاذب کناف دکوراتیو :


سقف کاذب کناف سقفی است که به اسکلت اصلی ساختمان وصل می شود و بار آن به سازه اصلی ساختمان وارد می شود و در نهایت ما بین اجرای سقف کاذب خانه و سقف اصلی فضای خالی به وجود می آید . سقف کاذب (سقف کناف) می تواند صاف و یا به شکلهای دکوراتیو ساخته شود . پانل و سازه های (اجزا) سقف کاذب (سقف کناف) با مصالح سبک ساخته می شوند همچنین از مصالح جدید معماری در صنعت ساختمان است و یکی از شاخه های سیستم های ساخت و سازخشک است . ساخت و سازخشک به معنای اجرای مصالح بدون استفاده از آب می باشد .

استاندارد سقف کناف در تیپ B

از این نوع سقف کاذب تیپ B در مواردی که نیاز به سرعت اجرایی زیادی است استفاده میشود. از تیپ B در موارد ذیل استفاده میشود:

- مساحت فضای سقف کمتر از پنجاه متر باشد.

- دهانه سقف حداکثر چهار متر باشد.

- در ایجاد سقف کنافی ارزان با سرعت اجرای بالا

- در سقف هایی که ارتفاع تاسیسات کمتر از چهل و پنج سانتی متر باشد.

استاندارد سقف کناف برای تیپ A

برای ایجاد سقف کاذب از نوع کناف باید مقاومت سقف برای نصب آویز مشخص شود. در مرحله اول، سازه تراز نبشی، در تراز گچی تحتانی با استفاده از تراز لیزری در ارتفاع تعیین شده نصب میشود. در مرحله بعدی سازه های آویز از یک طرف به سقف به وسیله میخ و آهن نصب میشود. سازه آویز از طرف دیگر به سازه باربر وصل میشود. فاصله استاندارد برای آویز سقف کاذب از جنس کناف بر طبق جدول بارگذاری سقف انتخاب میشود.

اندازه استاندارد سقف کناف

اندازه و ابعاد سقف کاذب از جنس کناف برطبق سفارش مشتری تعیین میشوند. برای سقف کاذب کنافی مشبک استاندارد ابعاد آن ۶۰ در ۶۰ می باشد. میزان ابعاد سقف کنافی مشبک را میتوان تا ۱۰۰ سانتی متر اضافه نمود. ضخامت استاندارد برای طلق سقف کناف ۳ الی ۶ میلی متر است. ضخامت توسط کارشناسان نصب سقف کاذب تعیین میشود. استاندارد تعیین شده برای فاصله بین سقف اصلی با سقف کاذب کنافی پنجاه تا ۱۰۰ سانتی متر تعیین شده است.

در بعضی موارد تاسیسات مکانیکی یا برقی در سقف باعث میشود که فاصله بین سقف اصلی با سقف کاذب بیشتر از صد سانتی متر باشد. مواردی که فاصله بین سقف اصلی و سقف کنافی بیشتر از ۱۰۰ سانتی متر است مواقعی است که از سقف کناف در پارکینگ ، اماکن تجاری و اداری استفاده میشود. طول استاندارد برای صفحات کناف ۲,۴ متر، ۲.۵ متر و ۳ متر است. هر کدام از این صفحات دارای کاربرد خاصی هستند.

استاندارد جنس پنل سقف کناف

پنل های سقف کاذب دارای طرح و بافت متفاوت هستند.اما در بیشتر موارد از سقف کاذب از جنس الیاف و مواد معدنی با کیفیت بالا استفاده میشود. یکی از موادی که در سقف کاذب استفاده میشود استفاده از الیاف شیشه ای در پنل می باشد. یکی از مزیت های الیاف معدنی کاهش انتقال صدا می باشد. وزن استاندارد کناف برطبق نوع پوشش کاری تعیین میشود. از نظر استاندارد وزن هر متر مربع کناف با ضخامت ۱۲,۵ میلی متر هشت کیلوگرم است.

اگر قصد دارید که سیستم کناف را در خانه خود اجرا کنید و به کمک یک تیم حرفه ای و خبره نیاز دارید، ما به شما شرکت شهام دیزاین را معرفی می کنیم.

برای کسب مشاوره با کارشناسان شهام دیزاین در ارتباط باشید:

66125971 - 021

88528044 - 021

دیدگاهتان را بنویسید

بخش‌های ستاره دار الزامی است
*
*