-

آقای رئیس‌جمهوری دزدی بنزین چی شد

ناصر بزرگمهر - نویسنده و روزنامه نگار

بزرگمهر

به نام او که هرچه بخواهد همان می‌شود

این یادداشت را من ننوشته‌ام، بنده خدایی بدون نام و نشان، یک نامه برای رئیس‌جمهور نوشته که در فضای مجازی می‌چرخد، او گفته لطفا در صورت صلاحدید این متن را آنقدر پخش کنید تا شاید به‌دست رئیس‌جمهوری برسد.

از آن جایی که به‌نظرم باید فضایی به‌وجود آورد که مردم بتوانند حرف‌های‌شان را با مدیران ارشد و رئیس‌جمهوری محبوب‌شان مستقیم بزنند و به رسانه‌ها و مطبوعات هم اعتماد بیشتری بکنند، این یادداشت را با کمی ویرایش مطبوعاتی منتشر می‌کنم:

جناب آقای رئیس‌جمهوری

 فرمودید اوضاع مالی دولت خراب است و حتی پول حقوق بازنشستگان را ندارید و کمبود بودجه مالی دارید و برای توجیه گران کردن بنزین فرمودید هیچ عقل سلیمی نمی‌پذیرد که بنزین لیتری ۶۰ هزار تومان بخریم و لیتری ۳هزار تومان بفروشیم.

حرف‌تان کاملا منطقی است، ما هم موافق دادن این سوبسید نیستیم و روزانه 30 هزار لیتر بنزین از خارج خریداری می‌کنید، آن موقع که فرمودید دلار ۶۰ هزار تومان بود و تا روزی که این مطلب به‌دست‌تان برسد، دلار از مرز ۸۰ هزار تومان هم عبور کرده است.

اما شما خودتان چندی قبل و کمی پیش یک نماینده مجلس و یک ماه پیشترش آقای وزیر فرمودند که روزانه ۳۰میلیون لیتر بنزین از کشور دزدیده می‌شود.

وقتی این سخن را می‌فرمودید، خیلی هم عصبی بودید، فرمودید تولیدکننده خودمان و توزیع‌کننده هم خودمان هستیم و این دزدی آشکار می‌شود و نمی‌دانیم چه کسی می‌دزدد، برای این سرقت مرا دار بزنند هم، کم‌کاری نکرده‌اند؛ عین این در آب و برق و گاز و همه‌چیز وجود دارد.

یعنی بعد از گذشت چند ماه از ریاست‌جمهوری‌تان نمی‌توانید جلوی یک غارت آشکار را بگیرید. چرا؟ یعنی زورتان بهشان نمی‌رسد یا نمی‌خواهید آشکار با مردم حرف بزنید؟

جناب آقای رئیس‌جمهور

شما به مردم قول دادید که دروغ نگویید و موقعی که می‌دانید چه کسی دزد است و نمی‌گویید، خود این عمل یک گناه است.

مگر قرآن کریم به‌صراحت نگفته (ای کسانی که ایمان آورده‌اید، چرا آنچه می‌گویید عمل نمی‌کنید، دشمنی بزرگی است پیش خدا که بگویید آنچه را عمل نمی‌کنید.)

خودتان خوب می‌دانید که چه کسی این ۳۰ میلیون لیتر را می‌دزدد و باید چه امکاناتی وسیعی داشته باشد تا بتواند این مقدار را بدزدد، ۳۰ میلیون لیتر یعنی اگر تانکر هیجده چرخ درنظر بگیریم که هر کدام حدود ۳۰ هزار لیتر بنزین حمل می‌کنند، یعنی روزی هزار تانکر سوخت نیاز است و چون از مرز سیستان و بلوچستان و کردستان خارج می‌شود، از زمان سوخت‌گیری از پالایشگاه و رفتن و تخلیه و برگشت، حداقل چند روز طول می‌کشد، چنانچه هیچ‌گونه خرابی برای هیچ‌کدام از تریلرها پیش نیاید، چندهزارتریلر باید مشغول این کار باشند تا هر روز یک هزار تریلر بارگیری بکنند، مدیریت چندهزار تریلر و حمل هر روز ۳۰ میلیون لیتر بنزین کار ساده‌ای نیست و باید خیلی برنامه‌ریزی و سازمان‌یافته باشد.

یک وقتی آقای احمدی‌نژاد هم می‌فرمودند که این غارت فقط دست برادران قاچاقچی است و هیچ‌کس جرأت گفتن نام آنها را ندارد.

جناب آقای رئیس‌جمهور

بیاییم یک حساب سرانگشتی بکنیم که همین یک قلم غارت، ماهی چقدر و سالانه چقدر می‌شود، اگر با دلار حدود ۸۰ هزارتومان حساب بکنیم و شما هر لیتر حدود ۸۰ سنت خریداری کنید و می‌خواهید لیتری ۳ هزار تومان به مردم بفروشید، حتما خزانه خالی می‌شود.

اما شما اصلا نیاز به خرید بنزین ندارید، اگر جلوی دزدی روزانه ۳۰ میلیون لیتری که خریداری می‌کنید و مستقیما می‌دزدند و خارج می‌کنند و پولش را هم نوش جان می‌کنند، بگیرید.

خواهشا نیایید بگویید چقدر می‌خرید و چقدر می‌فروشید. همه می‌دانند و خودتان هم خوب می‌دانید که این غارت از قبل از زمان احمدی‌نژاد بوده و تا الان هم ادامه دارد، لطفا منت سر مردم ستمدیده و غارت‌شده نگذارید.

تولید روزانه پالایشگاه‌های ایران کفاف مصرف داخلی را می‌دهد، هرچه صرف خرید می‌کنید، توی جیب همان قاچاقچی می‌رود. گفتید که روزانه ۳۰ میلیون لیتر بنزین ۸۰ سنتی وارد می‌کنید که روزانه حدود ۳۰ میلیون دلار می‌شود و ماهانه نزدیک به ۹۰۰ میلیون دلار که اگر ضربدر ۳۶۵ روز بشود، در هرسال ۳۲۸۵۰۰۰۰۰۰۰۰ دلار که اگر ضربدر دلاری ۸۰ هزارتومان شود، ماشین حساب هم هنگ می‌کند.

آقای رئیس‌جمهور

مردم پشت‌سر شما هستند یا اعلان بکنید یا با مقام معظم رهبری در میان بگذارید و از هیچ‌کس هم واهمه نداشته باشید، با همین موضوع و حل آن، نام خود را ماندگار بکنید و تاریخ‌ساز بشوید. مشکلات مملکت توسط یک عده از خدابی‌خبر و ضدایرانی و سیری‌ناپذیر شکل گرفته که دارند ایران را غارت می‌کنند، حتما افراد زیادی هستند که سیر تا پیاز دزدی‌ها را اطلاع دارند. اما متاسفانه به دلیلی، از گفتنش خودداری می‌کنند، اما شما رئیس‌جمهوری هستید که پشت‌سرتان مقام معظم رهبری را دارید و وظیفه قانونی‌تان است که حقیقت را ابراز دارید.

دیدگاهتان را بنویسید

بخش‌های ستاره دار الزامی است
*
*

آخرین اخبار

پربازدیدترین