-

هشدار پلیس فتا؛ شگرد جدید کلاهبرداری در پیام‌رسان «بله»

پلیس فتا هشدار داد که کلاهبرداران با ارسال پیام‌های جعلی به نام پشتیبانی پیام‌رسان «بله»، سعی در فریب کاربران دارند. بنابراین، هرگز کدهای امنیتی یا رمزهای یک‌بار مصرف خود را با دیگران به اشتراک نگذارید.

هشدار پلیس فتا؛ شگرد جدید کلاهبرداری در پیام‌رسان «بله»

پلیس فتا در هشدار جدیدی اعلام کرده است که شیوه‌ای نوین برای فریب کاربران در پیام‌رسان‌ها شناسایی شده است. در این روش، کلاهبرداران با ارسال پیام‌های جعلی سعی دارند به حساب‌های کاربران دسترسی پیدا کنند.

این افراد با ارسال پیام جعلی از طرف پشتیبانی پیام‌رسان «بله»، مدعی می‌شوند که شماره تلفن فرد در دو دستگاه مختلف فعال شده و برای اطمینان از امنیت، نیاز به تأیید مجدد شماره دارد. متن این پیام به صورت زیر است:

«سلام خدمت کاربر

دو دستگاه در حال حاضر از این شماره در بله استفاده می‌کنند

پشتیبا. نی بله تصمیم گرفت این شماره را دوباره تأیید کند تا از حقوق مالک اصلی شماره محافظت شود

اگر مالک اصلی این شماره هستید، هم‌اکنون از پشتیبا. نی برای شما یک پیامک حاوی کد ارسال شده است

در غیر این صورت اکانت شما حذف خواهد شد و آن شماره از بله مسدود خواهد شد.

کد پنج رقمی برای مالک اصلی ارسال شد. اگر مالک هستید لطفا بفرستید»

هدف اصلی این شیوه کلاهبرداری چیست؟

در این روش، کلاهبرداران با هدف دریافت کد احراز هویت ارسال‌ شده برای کاربران تلاش می‌کنند. در صورت ارسال این کد توسط کاربر، مجرمان به راحتی می‌توانند به حساب شخصی و اطلاعات وی دسترسی پیدا کنند.

تأکید پلیس فتا بر حفظ امنیت کاربران

پلیس فتا بار دیگر هشدار داده است که به هیچ عنوان نباید کدهای تأیید یا اطلاعات خصوصی مرتبط با حساب کاربری خود را در اختیار دیگران قرار دهید، حتی اگر درخواست کننده مدعی باشد که از طرف بخش پشتیبانی پیام‌رسان ارسال شده است. بهتر است تنها از طریق برنامه اصلی یا وب‌سایت معتبر پیام‌رسان اقدام کنید.

واکنش مناسب به پیام‌های مشکوک

در صورت دریافت چنین پیام‌هایی، توصیه می‌شود پیام را نادیده بگیرید و هیچ اطلاعاتی ارسال نکنید. اگر احساس نگرانی می‌کنید، تنها از طریق راه‌های رسمی و معتبر ارائه شده در خود پیام‌رسان برای بررسی موارد اقدام نمایید. ارسال اطلاعات شخصی، شما را در معرض خطر سرقت حساب قرار می‌دهد.

گزارش فعالیت‌های کلاهبرداری

اگر با پیام‌ها یا رفتارهایی مشکوک مواجه شدید، بهتر است فوراً موضوع را با مرکز فوریت‌های سایبری پلیس فتا از طریق شماره ۰۹۶۳۸۰ در میان بگذارید. این اقدام می‌تواند به پیشگیری از سایر کلاهبرداری‌ها و شناسایی افراد کلاهبردار کمک شایانی کند.

منبع: رکنا

دیدگاهتان را بنویسید

بخش‌های ستاره دار الزامی است
*
*

آخرین اخبار

پربازدیدترین