مادران مراقب سلامتی کودکانشان باشند
یک متخصص طب ایرانی گفت: کارکردن زیاد کودکان با موبایل موجب افزایش فعالیت ذهنی و کمشدن فعالیت بدنی آنها شده است؛ همین امر موجب کمشدن اراده, ضعف سیستم بدنی, استخوانی و عضلانی خواهد شد و کسالت و کمتوانی کودکان را افزایش میدهد.
دکتر محسن ناصری درباره تدابیر ویژه کودکان اظهار کرد: متأسفانه امروزه فعالیت بدنی کودکان کاهش یافته و فعالیت ذهنی و نفسانی آنان افزایش یافته است, این مسئله موجب میشود که حرکتها و تمرینات بدنی که برای شکلگیری و تقویت سیستم عصبی، عضلانی و استخوانی و اراده و عزم ( مهمترین لازمۀ توسعۀ جوامع انسانی ) کاهش پیدا کند و کسالت، اضطراب, کمتوانی کودکان و جوانان جامعه و توسعه بدیها در جامعه میشود و بیماریها توسعه پیدا میکند.
وی افزود: برای جلوگیری از این مسئله، لازم است مادران از غریزه کنجکاوی کودک برای آشنایی با طبیعت و ۴ عنصر حیاتی آن یعنی خاک، آب، هوا و آتش برای بهبود فعالیت بدنی آنان بهره بگیرند و بدانند که بهترین خدمت را برای توسعه بنیه بدنی و ذهنی فرزندشان انجام دادهاند.
این متخصص طب ایرانی تصریح کرد: امروزه مخارج گزافی برای توسعه ذهنی نونهالان انجام میشود, استفاده کودکان از کلاس زبان، کلاس نقاشی و کار با انواع گوشی موبایل و تبلت ممکن است مفید باشد اما بدون فعالیت بدنی مناسب و تقویت بنیه بدنی آنها، توسعه ذهنی فرزندان در درازمدت پاسخ نمیدهد و جوانانی با ذهنهای فعال و بدنهای ضعیف و صبر کم تحویل اجتماع میشود.
دکتر ناصری خاطرنشان کرد: لذا توصیه میشود مادران، کودکان خود را با فعالیت بدنی همراه با آشنایی با جهان آفرینش و ۴ رکن اصلی تشکیل دهنده آن و با تمرینات منظم پرورش دهند؛ از برکت این کار، مادران نیز انرژی مضاعفی پیدا میکنند و با روحیه بانشاط و انرژی بیشتر به تربیت نسل آینده میپردازند.