-

بانک شهر معجزه مالی را رقم زد؛ تبدیل زیان ۲۶ هزار میلیاردی به سود انباشته در یک سال

بانک شهر با چرخش ۱۸۰ درجه‌ای در سودآوری، عملیات خود را از زیان‌دهی مزمن به سود ۴۰ هزار میلیارد تومانی رساند

بانک شهر معجزه مالی را رقم زد؛ تبدیل زیان ۲۶ هزار میلیاردی به سود انباشته در یک سال

به گزارش صمت _ بر اساس آخرین گزارش‌های مالی، بانک شهر به رهبری دکتر احمدی، یکی از چشمگیرترین تحولات مالی نظام بانکی را در سال ۱۴۰۳ تجربه کرد ،این بانک موفق شد زیان انباشته ۲۶ هزار میلیارد تومانی را به سود انباشته ۲ هزار میلیارد تومانی تبدیل کند . این جهش تاریخی، نتیجه اجرای استراتژی‌های نوین مدیریتی و بازسازی ساختار مالی است.

بانک شهر با چرخش ۱۸۰ درجه‌ای در سودآوری، عملیات خود را از زیان‌دهی مزمن به سود ۴۰ هزار میلیارد تومانی رساند ، از عوامل رشد در این مجموعه می توان به کاهش هزینه‌های عملیاتی ۳۵٪  و  افزایش درآمدهای غیرمشاع ۶۲٪  همچنین به بهینه‌سازی نرخ سود تسهیلات اشاره داشت ، سود خالص ۴۰ همتی، نه تنها زیان انباشته را پوشش داد، بلکه مازادی برای ذخایر و افزایش سرمایه ایجاد کرد.  

منابع درآمدی متنوع؛ خنثی‌سازی وابستگی به سود تسهیلات
درآمد کارمزد (۱۱ هزار میلیارد تومان)،حاصل از توسعه خدمات دیجیتال (افزایش ۷۰ٌ٪ درصدی تراکنش‌های همراه‌بانک) و کارمزد خدمات بانکی بین‌المللی همچنین  سود تسعیر ارز (۱۱ هزار میلیارد تومان) مدیریت هوشمندانه دارایی‌های ارزی در شرایط نوسان بازار و استفاده از رالی قیمتی و اقاله املاک (۲۶ هزار میلیارد تومان): حل و فصل ۴۵ پرونده املاک بلاتکلیف با شهرداری تهران از طریق توافق‌های win-win و تبدیل دارایی‌های راکد به نقدینگی از اهداف کیلیدی این جهش به شمار می آیند.

جراحی مالی ساختاری
بانک شهر  با کاهش ۸٪ درصدی مطالبات مشکوک‌الوصول و پیاده‌سازی سامانه رتبه‌بندی مشتریان (CRS) برای پیش‌بینی نکول + اعطای تسهیلات با وثایق واقعی و افزایش سرمایه ۲,۴۰۸٪ درصدی  در جهت  جذب سرمایه‌گذاران نهادی (صندوق بازنشستگی) و تبدیل بخشی از بدهی‌ها به سرمایه   با نسبت کفایت سرمایه ( رشد از منفی ۲۵٪ به مثبت ۸٪ و هدفگذاری رسیدن به ۱۲٪ تا پایان ۱۴۰۴) توانسته است  تغیرات اساسی در جهت ترمیم و بهبود عملکرد خود ، این تعییرات مهم را پیاده سازی و اجرایی نماید.

گذار به بانکداری دانش‌بنیان؛از طریق دیجیتالیزاسیون شعب
بانک شهر توانسته است با کاهش ۴۰٪ درصدی  شعب فیزیکی و توسعه شعب دیجیتال در ۱۵ شهر جدید همچنین از طریق  راه‌اندازی سرویس بانکداری شرکتی (CBA) با قابلیت تسهیلات آنلاین به عنوان بانکی با محوریت دیجتال مارکتینک ، نقش مهمی در این مسیر و الگویی مناسب برای بانک داری دانش بنیان در کشور باشد.
همچنین این بانک از طریق   تولید درآمد از فناور با فروش سامانه‌های بانکداری به ۳ بانک منطقه  توانسته است درآمدی با هدف: ۸۰۰ میلیارد تومانی را محقق سازد.

الگوی تحول بانکی در شرایط تحریم
دکتر احمدی
در تبیین این موفقیت تاکید کرد: «کلید طلایی ما، تغییر پارادایم از بانکداری سنتی به سازمان خدمات مالی هوشمند می باشد ، با خلق مدل درآمدی ترکیبی (کمیسیون محور و سود تفاوتی) و پالایش دارایی‌ها، نه تنها زیان‌ها جبران شد، بلکه امروز به عنوان الگوی بانک مرکزی برای نجات بانک‌های مشکل‌دار معرفی شده‌ایم.»  

این موفقیت های  بانک شهر نه‌تنها سهامداران بانک شهر را منتفع کرده، بلکه به الگویی برای سایر بانک‌های زیان‌ده تبدیل شده است. ادامه این روند در سال جاری، نویدبخش تحقق اهداف کلان مالی در نظام بانکی کشور است.

 

دیدگاهتان را بنویسید

بخش‌های ستاره دار الزامی است
*
*

آخرین اخبار

پربازدیدترین