-

جلسه مهم پرسپولیس و بانک شهر؛ تصمیمات جدید در راه است

در جلسه اخیر هیئت مدیره باشگاه پرسپولیس با مدیرعامل بانک شهر، تصمیم گرفته شد که هیئت مدیره این باشگاه نشستی با جعفر سمیعی برگزار کند.

جلسه مهم پرسپولیس و بانک شهر؛ تصمیمات جدید در راه است

مسئله ماندن یا برکناری رضا درویش در باشگاه پرسپولیس به یکی از پرسش‌های اصلی این روزها تبدیل شده است. رضا درویش که اخیراً از سمت خود استعفا داده بود، به‌طور موقت توسط هیئت مدیره پرسپولیس حفظ شد تا بر روند نقل‌وانتقالات باشگاه نظارت کند. اما از هفته گذشته دوباره بحث استعفا یا برکناری او به میان آمده است. جعفر سمیعی به‌عنوان گزینه اصلی برای جانشینی درویش در پرسپولیس مطرح است و نام او همچنان در هیئت مدیره این باشگاه به چشم می‌خورد.

آخرین پیگیری درباره روند تغییر و تحولات در باشگاه پرسپولیس نشان می‌دهد که در جلسه روز یکشنبه این باشگاه یک اتفاق مهم رخ داده است. سیدمحمدمهدی احمدی مدیرعامل بانک شهر به‌عنوان نماینده کنسرسیوم بانک‌ها در جلسه هیئت مدیره شرکت کرده و صحبت اعضا را درباره مسائل مختلف از جمله سرنوشت مدیرعاملی این باشگاه شنیده است. احمدی پس از این صحبت‌ها اعلام کرده که جعفر سمیعی هم برای پیشنهاد شده است، ولی تصمیم‌گیری نهایی در این مورد را به اعضای هیئت مدیره سپرده تا درباره ابقای درویش یا حضور سمیعی در باشگاه تصمیم‌گیری کنند.

احمدی پس از این صحبت‌ها جلسه هیئت مدیره باشگاه پرسپولیس را هم ترک کرده است تا هیئت مدیره درباره این موضوع بحث و تبادل‌نظر کنند. اعضای هیئت مدیره پرسپولیس نیز درباره مشکلاتی که با نوع عملکرد رضا درویش در باشگاه پرسپولیس دارند در این جلسه صحبت کردند. ظاهراً اکثریت اعضای هیئت مدیره نه فقط با عملکرد درویش در چند وقت گذشته مشکل داشته‌اند، بلکه بخشی از ایراد آنها مربوط تعامل مدیرعامل پرسپولیس با هیئت مدیره این باشگاه بوده است.

شنیده می‌شود در جلسه هیئت مدیره پرسپولیس مقرر شده است تا از جعفر سمیعی دعوت شود تا در یکی از جلسات هیئت مدیره حاضر شود و درباره برنامه خود با اعضای هیئت مدیره صحبت کند و پس از آن درباره ابقای درویش یا حضور سمیعی تصمیم‌گیری شود.

منبع: تسنیم

دیدگاهتان را بنویسید

بخش‌های ستاره دار الزامی است
*
*

آخرین اخبار

پربازدیدترین