۷۲ هزار معلم جدید، مهر ۱۴۰۳ سر کلاس میروند
رئیس سازمان اداری و استخدامی کشور گفت: در 3 سال گذشته، مجوز استخدام ۱۵۴هزار نفر در آموزش و پرورش از طریق برگزاری آزمون مستقیم صادر شده که بالاترین تعداد آن جذب ۷۲ هزار نفر برای تکمیل کادر سال تحصیلی جدید است.
بهگزارش ایرنا از سازمان اداری و استخدامی کشور، میثم لطیفی میزان صدور مجوزهای جذب در وزارت آموزش و پرورش در ۳ سال گذشته را بیسابقه خواند و اظهار کرد: ما در ۳ سال گذشته مجموعا مجوز استخدام ۱۵۴هزار نفر در آموزش و پرورش را از طریق برگزاری آزمون مستقیم صادر کردیم که بالاترین تعداد آن، یعنی جذب ۷۲ هزار نفر برای تکمیل کادر سال تحصیلی جدید است.
در ضمن مجوز بکارگیری ۶۰ هزار نفری بازنشستگان نیز باتوجه به مصوبه سران قوا نیز علاوه بر مجوز مذکور است.وی بااشاره به برگزاری جلسات متعدد با آموزش و پرورش برای جلوگیری از بهوجود آمدن کلاسهای بدون معلم در سال تحصیلی جدید گفت: یکی از تدابیر این است که با مصوبه سران قوا از طریق امکان جابهجایی افراد در سهمیه، از ظرفیت آزمون استفاده حداکثری داشته باشیم و ظرفیت خالی در آموزش بهوجود نیاید.
رئیس سازمان اداری و استخدامی کشور با اعلام اینکه با همین مصوبه بهدنبال استفاده حداکثری از ظرفیت بازنشستگان هستیم، افزود: افزایش مبلغ حقالتدریس شاغلان و بازنشستگان در آموزش و پرورش یک ابزار تشویقی برای استفاده بیشتر و بهتر از این ظرفیت و حمایت از معلمان عزیز است که این موضوع به نظر سازمان برنامه و بودجه بستگی دارد.
لطیفی با تاکید بر توانمندسازی دانشگاه فرهنگیان بهعنوان محل آموزش نیروهای باکیفیت برای فعالیت در آموزش و پرورش، گفت: ظرفیت دانشگاه فرهنگیان و دانشگاه شهید رجایی با افزایش میزان جذب توسعه داده شده که در مجموع طی 3 سال گذشته مجوز صادره معادل ۸۷ هزار و ۷۰۰ نفر است که البته برای حل نسبت عضو هیاتعلمی با دانشجویان، مجوز جذب ۸۰۰ نفر عضو هیاتعلمی نیز برای این دانشگاه صادر شده است.
وی در پایان بااشاره به امکان بکارگیری نیروهای خرید خدمات آموزشی براساس ظرفیتی که در قانون برنامه هفتم توسعه ایجاد شده، گفت: تدابیر لازم با همکاری این سازمان و آموزش و پرورش اتخاذ شده است و این سازمان آمادگی هرگونه همکاری لازم در این زمینه را دارد. با تدابیر اتخاذشده، امسال را بدون مشکل تامین معلم خواهیم گذراند.
کاهش تورم تولید صنعت و معدن
براساس اعلام مرکز آمار ایران، در مرداد ۱۴۰۳، درصد تغییرات شاخص نرخ تولیدکننده بخش صنعت در ۱۲ماهه منتهی به این ماه نسبت به دوره مشابه در سال قبل، ۲۵.۹ درصد است که در مقایسه با همین اطلاع در ماه قبل (۲۷.۳ درصد)، ۱.۴ درصد کاهش داشته است.
بهگزارش ایسنا، مرکز آمار ایران در گزارشی اعلام کرد: شاخص نرخ تولیدکننده بخش صنعت در مرداد امسال، ۱۲۴۱.۸ محاسبه شده است که نسبت به ماه قبل (تورم ماهانه) ۰.۶ درصد افزایش، نسبت به ماه مشابه سال قبل (تورم نقطه به نقطه) ۲۰.۲ درصد افزایش و در ۱۲ ماهه منتهی به ماه جاری نسبت به دوره مشابه سال قبل (تورم سالانه) ۲۵.۹ درصد افزایش داشته است.
کاهش تورم ماهانه
براساس این گزارش در مرداد ۱۴۰۳، درصد تغییرات شاخص نرخ تولیدکننده بخش صنعت نسبت به ماه قبل (تورم ماهانه) ۰.۶ درصد است که در مقایسه با همین اطلاع در ماه قبل (۱.۴ درصد)، ۰.۸ واحد درصد کاهش داشته است. بهعبارتی، میانگین نرخ دریافتی توسط تولیدکنندگان محصولات صنعتی بهازای تولید کالاهای خود در داخل کشور، در مرداد ۱۴۰۳ نسبت به ماه قبل، ۰.۶ درصد افزایش دارد.
در این ماه بیشترین تورم ماهانه با ۰.۳ درصد افزایش مربوط به گروه «ساخت محصولات غذایی» و کمترین تورم ماهانه با ۰.۱ درصد افزایش مربوط به گروههای «ساخت پوشاک»، «چاپ و تکثیر رسانههای ضبطشده» و «ساخت وسایل نقلیه موتوری، تریلر و نیمتریلر» است، همچنین تورم ماهانه گروههای «ساخت محصولات فلزی ساختهشده جز ماشینآلات و تجهیزات» و «ساخت کک و فرآوردههای حاصل از پالایش نفت»، ۰.۱- درصد، گروه «ساخت محصولات رایانهای، الکترونیک و نوری»، ۰.۴- درصد و گروه «ساخت فلزات پایه» ۰.۸- درصد است.
افزایش تورم نقطه به نقطه
در مرداد امسال، درصد تغییرات شاخص نرخ تولیدکننده بخش صنعت نسبت به ماه مشابه سال قبل (تورم نقطه به نقطه) ۲۰.۲ درصد محاسبه شده که در مقایسه با همین اطلاع در ماه قبل (۱۹.۵ درصد)، ۰.۷ واحد درصد افزایش داشته است. بهعبارتی، میانگین نرخ دریافتی توسط تولیدکنندگان محصولات صنعتی بهازای تولید کالاهای خود در داخل کشور، در مرداد ۱۴۰۳ نسبت به ماه مشابه سال قبل، ۲۰.۲ درصد افزایش دارد. در این ماه بیشترین تورم نقطه به نقطه با ۳۳.۹ درصد مربوط به گروه «ساخت چرم و محصولات وابسته» و کمترین تورم نقطه به نقطه با ۶.۱ درصد مربوط به گروه «ساخت کک و فرآوردههای حاصل از پالایش نفت» است.
کاهش تورم سالانه
طبق این گزارش در مرداد امسال، درصد تغییرات شاخص نرخ تولیدکننده بخش صنعت در ۱۲ماهه منتهی به این ماه نسبت به دوره مشابه در سال قبل، ۲۵.۹ درصد است که در مقایسه با همین اطلاع در ماه قبل (۲۷.۳ درصد)، ۱.۴ درصد کاهش داشته است؛ بهعبارتی، میانگین نرخ دریافتی توسط تولیدکنندگان محصولات صنعتی بهازای تولید کالاهای خود در داخل کشور، در ۱۲ماهه منتهی به مرداد ۱۴۰۳ نسبت به دوره مشابه سال قبل، ۲۵.۹ درصد افزایش دارد.
در این ماه بیشترین تورم سالانه با ۴۷.۶ درصد مربوط به گروه «ساخت ماشینآلات و تجهیزات طبقهبندینشده در جای دیگر» و کمترین تورم سالانه با ۱۴.۱ درصد مربوط به گروه «ساخت کاغذ و محصولات کاغذی» است.
کاهش تورم تولید بخش معدن
براساس اعلام مرکز امار ایران، در مرداد ۱۴۰۳، درصد تغییرات شاخص قیمت تولیدکننده (تورم) بخش معدن در ۱۲ماهه منتهی به مرداد ۱۴۰۳ نسبت به مدت مشابه در سال قبل، ۳۱.۴ درصد است که در مقایسه با همین اطلاع در ماه قبل (۳۴.۲ درصد)، ۲.۸ واحد درصد کاهش داشته است.
بهگزارش ایسنا، مرکز آمار ایران طی گزارشی اعلام کرد: در مرداد ۱۴۰۳، شاخص قیمت تولیدکننده بخش معدن ۲۱۸۶.۷ محاسبه شده که نسبت به ماه قبل (تورم ماهانه) ۲.۶ درصد، نسبت به ماه مشابه سال قبل (تورم نقطه به نقطه) ۲۱ درصد و در ۱۲ماهه منتهی به ماه جاری نسبت به دوره مشابه سال قبل (تورم سالانه)، ۳۱.۴ درصد افزایش داشته است.
کاهش تورم ماهانه
براساس این گزارش، در مرداد ماه ۱۴۰۳، درصد تغییرات شاخص قیمت تولیدکننده بخش معدن نسبت به ماه قبل (تورم ماهانه) ۲.۶ درصد است که در مقایسه با همین گزارش در ماه قبل (۳.۶ درصد)، یک واحد درصد کاهش داشته است. بهعبارتی، میانگین قیمت دریافتی توسط تولیدکنندگان محصولات معدنی بهازای تولید محصولاتشان در داخل کشور، در مرداد ۱۴۰۳ نسبت به ماه قبل، ۲.۶ درصد افزایش داشته است.
در این ماه بیشترین تورم ماهانه با ۵.۶ درصد مربوط به گروه «زغالسنگ» و کمترین تورم ماهانه با ۱.۳ درصد مربوط به گروه «وسایر معادن» است.
افزایش تورم نقطه به نقطه
در مرداد ۱۴۰۳، درصد تغییرات شاخص قیمت تولیدکننده بخش معدن نسبت به ماه مشابه سال قبل (تورم نقطه به نقطه) ۲۱ درصد محاسبه شده که در مقایسه با همین گزارش در ماه قبل (۱۷.۹ درصد)، ۳.۱ واحد درصد افزایش داشته است. بهعبارتی، میانگین قیمت دریافتی توسط تولیدکنندگان محصولات معدنی بهازای تولید محصولاتشان در داخل کشور، در مرداد ماه ۱۴۰۳ نسبت به دوره مشابه سال قبل، ۲۱ درصد افزایش دارد. در این ماه بیشترین تورم نقطه به نقطه با ۳۶.۶ درصد مربوط به گروه «وسایرمعادن» و کمترین تورم نقطه به نقطه با ۱۸.۸درصد مربوط به گروه «کانههای فلزی» است.
کاهش تورم سالانه
علاوه بر این در مرداد سال جاری، درصد تغییرات شاخص قیمت تولیدکننده بخش معدن در ۱۲ ماهه منتهی به مرداد ۱۴۰۳ نسبت به مدت مشابه در سال قبل، ۳۱.۴ درصد برآورده شده که در مقایسه با همین اطلاع در ماه قبل (۳۴.۲ درصد)، ۲.۸ واحد درصد کاهش داشته است. بهعبارتی، میانگین قیمت دریافتی توسط تولیدکنندگان محصولات معدنی بهازای تولید محصولاتشان در داخل کشور، در ۱۲ ماهه منتهی به مرداد ماه ۱۴۰۳ نسبت به دوره مشابه سال قبل، ۳۱.۴ درصد افزایش دارد. در این ماه بیشترین تورم سالانه با ۴۰.۳ درصد مربوط به گروه «وسایر معادن» و کمترین تورم سالانه با ۲۳.۵ درصد مربوط به گروه «زغالسنگ» است.