وضعیت ترافیک در آزادراه تهران–شمال؛ هشدار درباره کندی حرکت در مسیرهای پرتردد

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای البرز با اشاره به ترافیک جاده‌ای امروز، توصیه کرد که رانندگان قبل از سفر از وضعیت راه‌ها آگاه شوند.

وضعیت ترافیک در آزادراه تهران–شمال؛ هشدار درباره کندی حرکت در مسیرهای پرتردد

علی زندی فر درباره وضعیت ترافیک جاده‌ای امروز گفت: بررسی تصاویر دوربین‌های نظارتی در محورهای مواصلاتی استان نشان‌دهنده ترافیک سنگین در آزادراه تهران-شمال است.

وی ادامه داد: این ترافیک در خط جنوبی آزادراه تهران – شمال در محدوده تونل ۱۸ تا تونل البرز و در ادامه تا انتهای آزادراه سنگین است.

وی بیان کرد: با توجه به حجم سنگین تردد در آزادراه تهران – شمال، احتمال یک طرفه شدن این مسیر به سمت مازندران از ظهر امروز وجود دارد.

زندی فر گفت: همچنین وضعیت ترافیک در خط جنوبی آزادراه قزوین – کرج از محدوده ترمینال شهید کلانتری تا پل فردیس در برخی نقاط سنگین گزارش شده است.

مدیرکل راهداری البرز گفت: در این شرایط انتظار می‌رود رانندگان زمان سفر خود را مدیریت کرده و از عجله و شتاب پرهیز کنند.

وی توضیح داد: از رانندگان درخواست می‌شود برای جلوگیری از تشدید حجم ترافیک در محورهای مواصلاتی البرز قبل از سفر حتما از وضعیت راه‌ها مطلع شوند.

دیدگاهتان را بنویسید

بخش‌های ستاره دار الزامی است
*
*

آخرین اخبار

پربازدیدترین