-
دکتر حاتمی مدیرعامل SKS در حاشیه آغاز به کار کانون ارزیابی و توسعه فولاد کاوه، عنوان کرد؛

کانون ارزیابی و توسعه فولاد کاوه؛ تسهیل‌گر ارتقای مبتنی بر شایستگی

کانون ارزیابی و توسعه فولاد کاوه؛ تسهیل‌گر ارتقای مبتنی بر شایستگی

راه‌اندازی «کانون ارزیابی و توسعه» در شرکت فولاد کاوه، با هدف ایجاد سازوکاری نظام‌مند برای شناسایی و پرورش ظرفیت‌های کارکنان، بر مبنای مدل شایستگی طراحی شده است.

به گزارش روابط عمومی فولاد کاوه جنوب کیش؛ دکتر حاتمی، مدیرعامل این شرکت، در حاشیه آغاز به کار کانون ارزیابی و توسعه فولاد کاوه گفت: این کانون با بهره‌گیری از ابزارهای پیشرفته ارزیابی نظیر شبیه‌سازی موقعیت‌های چالشی، آزمون‌های روان‌سنجی استانداردشده، و مصاحبه شایسگی محور، مصاحبه رفتاری مبتنی بر شایستگی ماتریسی جامع از شایستگی‌های فردی، مدیریتی و شایستگی سازمانی را ترسیم می‌کند. تحلیل این داده‌ها به مدیران امکان می‌دهد تا با تطبیق توانمندی‌های کارکنان با نیازهای سازمان، مسیرهای شغلی هوشمندانه‌تری همچون توسعه افقی، چرخش شغلی، یا ارتقای عمودی را طراحی کنند.

مدیرعامل فولاد کاوه با بیان این که مبنای ارتقای کارکنان صرفاً نتایج این کانون نخواهد بود، تصریح کرد: ارتقا تنها به خروجی‌های کانون ارزیابی وابسته نیست، بلکه این کانون به عنوان یک مکانیزم تکمیلی، شفافیت و عدالت در فرایندهای تصمیم‌گیری را افزایش می‌دهد اما داده‌های حاصل از آن، مسیر توسعه و ارتقای شغلی را از طریق شناسایی عینی نقاط قوت و نقاط نیازمند بهبود، تسهیل می‌کند. هم‌زمان سابقه عملکرد کارکنان نیز مورد بررسی قرار می‌گیرد و ماتریس عملکرد شایستگی به صورت ترکیبی ورودی قوی‌تری به کمیته ارتقا می‌دهد.

دکتر حاتمی تصریح کرد: از منظر اخلاقی، این طرح با رعایت اصول انصاف، رازداری، و کاهش سوگیری، تضمین می‌کند که ارزیابی‌ها مبتنی بر شواهد عینی و دور از قضاوت‌های ذهنی انجام شود. علاوه بر این، مصادیق منشور اخلاقی سازمان مانند مسئولیت‌پذیری اجتماعی، صداقت، و شفافیت به تنوع در معیارهای سنجش، موجب همسویی توسعه فردی با ارزش‌های سازمانی و برنامه استراتژیک سازمان می‌شود.

مدیرعامل فولاد کاوه خاطرنشان کرد: کانون ارزیابی ابزاری استراتژیک برای پشتیبانی از سیستم مدیریت استعدادهاست. این طرح با ارائه گزارش‌های تحلیلی، به واحد منابع انسانی کمک می‌کند تا برنامه‌های آموزشی، جانشین‌پروری، و برنامه‌های توسعه مدیران را بر اساس نیازهای واقعی تنظیم کنند. با این حال، تحقق اهداف بلندمدت مستلزم هماهنگی بین سطوح مختلف سازمان و نهادینه‌سازی فرهنگ پذیرش بازخورد است.

در نهایت، انتظار می‌رود این کانون با ایجاد پیوند بین شایستگی‌های فردی و استراتژی‌های کلان سازمان، نه تنها به بهینه‌سازی سرمایه انسانی بینجامد، بلکه با کاهش شکاف مهارتی، چابکی فولاد کاوه در مواجهه با تغییرات بازار را تقویت کند.

نتایج فعالیت این کانون در قالب دو گزارش فردی و سازمانی ارائه می‌شود. گزارش فردی که به‌صورت تفصیلی تنظیم می‌گردد و به‌عنوان مبنایی برای برنامه‌های توسعه فردی کارکنان عمل خواهد کرد وگزارش سازمانی که با نگاهی جامع‌تر، هم نیازهای آموزشی و برنامه‌های توسعه‌ای شرکت را هدفمند خواهد کرد، شناسایی می‌کند و هم با ترویج نقش تسهیلگری، فرآیند ارتقای شایستگی‌محور را در سازمان نهادینه خواهد ساخت.

 

دیدگاهتان را بنویسید

بخش‌های ستاره دار الزامی است
*
*

آخرین اخبار

پربازدیدترین