-

٣٢کشور مقصد صادرات شرکت خرما و بسته‌بندی تکرم

٣٢کشور مقصد صادرات شرکت خرما و بسته‌بندی تکرم

آقای محمد جواد مرادی، مدیر بازرگانی شرکت خرما و بسته‌بندی تکرم در حاشیه هفتمین نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی جمهوری اسلامی ایران (IRAN EXPO ۲۰۲۵)  از ویژه گی های مجموعه تکرم در گفتگو به روزنامه صمت به معرفی شرکت شرکت خرما و بسته‌بندی تکرم افزود : شرکت خرما و بسته‌بندی تکرم واقع در شهرستان جهرم استان فارس، در گفتگو به روزنامه صمت به معرفی شرکت شرکت خرما و بسته‌بندی تکرم  پرداخت. این شرکت از سال ۱۴۰۰ فعالیت خود را آغاز کرده و دارای نخلستان‌هایی با ارقام خرماهای زاهدی، کلوته، پیارون و شاهانی است. شرکت تکرم علاوه بر تولید خرما، در زمینه بسته‌بندی و صادرات نیز فعال است و در حال حاضر به ۳۲ کشور خرما صادر می‌کند.

شرکت تکرم دارای یک سردخانه و حدود ۱۱۰ نفر پرسنل است و در ۱۵۰ نوع بسته‌بندی فعالیت می‌کند. در سال ۱۴۰۳، این شرکت ۱۲۰۰ تن خرما و ۴۵۰ تن فرآورده‌های خرما مانند خمیر خرما، خرمای مغزدار، شیره خرما، چیپس خرما و پودر خرما صادر کرده است. ارزآوری این صادرات حدود ۴ الی ۵ میلیون دلار بوده و شرکت در تلاش است تا تعهدات ارزی خود را رفع کند.

مرادی به مشکلاتی که در زمینه نوسانات ارزی و عدم دسترسی به بازارهای مطلوب برای واردات کالاها وجود دارد، اشاره کرد و خواستار همکاری سازمان‌های دولتی برای تسهیل فرآیندها شد. او همچنین به اشتغال‌زایی در منطقه اشاره کرد و بیان کرد که از زمان تأسیس شرکت، تعداد شرکت‌های فعال در شهرک صنعتی جهرم از دو به ۴۷ شرکت افزایش یافته است.

مرادی همچنین به جذب نیروی کار از خانواده‌های ضعیف و بی‌سرپرست اشاره کرد و تأکید کرد که شرکت در طول سال تعطیلی نداشته و در حال حاضر در حال فعالیت است. او در پایان به نابرابری‌های موجود در سیستم تسهیلات‌دهی اشاره کرد و خواستار توجه ویژه به شرکت‌های فعال و توانمند شد.

دیدگاهتان را بنویسید

بخش‌های ستاره دار الزامی است
*
*

آخرین اخبار

پربازدیدترین