زنگ خطر تامین انرژی برای این شهر | ساعات اداری کاهش پیدا کرد
مدیر کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان تهران اعلام کرد که برنامهریزی برای کاهش یا جابهجایی ساعات کاری در زمان اوج مصرف انرژی در دستور کار قرار دارد. وی همچنین افزود که پیشنهاد کاهش ساعت کاری ادارات از ابتدای خرداد ماه مطرح شده است.

مرتضی رضایی، مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان تهران، در جلسه شورای اطلاعرسانی استان اظهار داشت که بیش از ۲۵ درصد از مصرف برق تهران به بخش اصناف اختصاص دارد. وی همچنین اعلام کرد که برنامههایی برای اطلاعرسانی و آگاهیبخشی به مشترکان این بخش در دستور کار قرار گرفته است تا با کاهش یا تغییر ساعات فعالیت، مصرف برق در اوج مصرف کاهش یابد.
به گفته رضایی، ۱۲ درصد دیگر از مصرف برق استان مربوط به سازمانها و ادارات است و در این حوزه نیز اقدامات مهمی در حال برنامهریزی است.
او از پیشنهاد کاهش ساعات کاری ادارات از ابتدای خرداد خبر داد و تأکید کرد که خاموش کردن وسایل سرمایشی پس از پایان ساعات کاری، یکی از راهکارهای کاهش مصرف در این بخش است.
رضایی همچنین از برنامهریزی برای برگزاری همایشهایی با محوریت مدیریت مصرف انرژی خبر داد و گفت از ظرفیت صداوسیما، تبلیغات شهری، مدارس و مساجد برای اطلاعرسانی استفاده خواهد شد. هدف این اقدامات ایجاد ارتباطی دوسویه با مردم و تقویت فرهنگ صرفهجویی است.
در همین جلسه، مازیار غلامی، مدیرکل هواشناسی استان تهران، با اشاره به کاهش ۳۹ درصدی بارشها نسبت به میانگین بلندمدت گفت: «سطح پوشش برف در ماههای پایانی سال کمتر از حد نرمال بوده و عمق برف بسیار ناچیز است. این در حالی است که یکی از منابع اصلی آب شیرین همین پوششهای برفی به شمار میرود.»
غلامی افزود در فروردین امسال با وجود برخی بارندگیها، بارشها نسبت به میانگین بلندمدت ۴۱ درصد کاهش داشته و افزایش دمای ناگهانی نیز وضعیت را وخیمتر کرده است. به گفته او، دمای استان در فروردینماه به طور میانگین سه درجه بالاتر از نرمال بوده و این افزایش دما در سطح خاورمیانه نیز بین یک تا ۱.۵ درجه گزارش شده است.
نشست شورای اطلاعرسانی استان تهران با حضور استاندار و به میزبانی استانداری برگزار شد. محور اصلی این جلسه بررسی ناترازی انرژی و ضرورت فرهنگسازی برای صرفهجویی در مصرف آن بود.