-
در نشست مشترک رئیس اتاق تعاون ایران با استاندار فارس مطرح شد:

عزم جزم استاندار فارس در راستای تحقق شعار سرمایه‌گذاری برای تولید با کمک تعاونی‌ها

نشست مشترک رئیس اتاق تعاون ایران با استاندار فارس در اتاق تعاون ایران برگزار و برنامه ریزی برای توسعه و پیشرفت تعاونی ها در استان فارس صورت گرفت.

photo_2025-04-09_11-21-53

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی اتاق تعاون ایران، نشست مشترک بهمن عبداللهی رئیس اتاق تعاون ایران با دکتر امیری استاندار فارس با حضور معاون اقتصادی استاندار همچنین معاونین اتاق تعاون ایران برگزار و مهمترین محورهای توسعه و پیشرفت تعاونی ها در استان و تبدیل آن به استان پایلوت و الگوی موفق مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

رئیس اتاق تعاون ایران با اشاره به اینکه حوزه ای در اقتصاد کشور نیست که تعاونی ها در آن نقش آفرینی نکنند، گفت: بالغ بر ۱۰۴ هزار تعاونی در کشور در حوزه های مختلف اقتصادی فعال هستند.

 وی ادامه داد بیش از ۵۵ درصد ‌محصولات کشاورزی، ۸۰ درصد شیلات، ۷۰ درصد حمل و نقل و ۱۲ درصد حوزه معدن سهم تعاونی ها است. وی بیان داشت: در حال حاضر تعاونی ها برای ۲ میلیون نفر شغل‌ایجاد کرده اند و سهم ما در GDP به میزان ۷ درصد است.

عبداللهی با اشاره به توانمندی اتاق تعاون فارس، بیان داشت: اتاق تعاون فارس در چند سالهای اخیر به عنوان اتاق نمونه کشوری انتخاب شده است و مورد تقدیر روسای جمهور وقت قرار گرفته اند.

وی ادامه داد: بخش عمده مشکلات بنگاه های اقتصادی تامین مالی است و تعاونی ها به طور اخص با این مشکل مواجه هستند.

وی افزود: دستگاه های اجرایی در استان ها باید مساعدت کنند تا تعاونی ها بتوانند به وظایف خود عمل کنند.

رئیس اتاق تعاون ایران همچنین به ظرفیت تعاونی های توسعه و عمران شهرستانی اشاره کرد و گفت: تعاونی های توسعه و عمران شهرستانی دولت مکلف است که تمام پروژه های قابل واگذاری که دارای رانت هست را با ترک تشریفات در اختیار تعاونی ها قرار دهد و این تعاونی ها مشمول تمام ساکنین شهرستان می شود و می توانند منتفع شوند.

وی گفت: با اصلاح قانون و سپرده شدن اختیار واگذاری این پروژه ها به استانداران، و با تشخیص استاندار می توانند این بنگاه ها را به شرکت های تعاونی توسعه و عمران شهرستانی وگذار نمایند.

رئیس اتاق تعاون ایران در بخش دیگری از این نشست با اشاره به مصوبه شورای اقتصاد، اظهار داشت: با مصوبه شورای اقتصاد مقرر شد که اتاق تعاون در هر استان سه پروژه نیمه تمام را انتخاب کند و با استفاده از منابع سود سهام عدالت و همینطور با استفاده از ظرفیت شرکت های توسعه و عمران شهرستانی این پروژه ها را در اختیار بگیرد.

دیدگاهتان را بنویسید

بخش‌های ستاره دار الزامی است
*
*

آخرین اخبار

پربازدیدترین