-

لزوم حضور پررنگ ایران در بازار جهانی غذا؛ تأکید بر ارتقای کیفیت و توسعه صادرات

نشست خبری افتتاحیه نمایشگاه هورکا با محوریت گردشگری و صنعت غذا، روز سه‌شنبه ۲۷ آبان ۱۴۰۴ در محل معاونت گردشگری وزارت میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی برگزار شد.

لزوم حضور پررنگ ایران در بازار جهانی غذا؛ تأکید بر ارتقای کیفیت و توسعه صادرات

به گزارش صمت، در این نشست، مصطفی فاطمی مدیرکل دفتر توسعه گردشگری داخلی این وزارتخانه، با اشاره به اهمیت حیاتی صنعت غذا در تضمین سلامت جامعه، اظهار کرد: تأمین غذای سالم تنها یک فعالیت اقتصادی نیست بلکه اقدامی اساسی برای پیشگیری از بیماری‌ها و ارتقای کیفیت زندگی مردم به شمار می‌رود. به گفته وی، تغذیه سالم در سطح جهانی نیز به یکی از محورهای مهم سلامت عمومی تبدیل شده است.

فاطمی با بیان اینکه غذای سالم انسان توانمند و پویا را به جامعه تحویل می‌دهد، تأکید کرد: فعالان صنعت غذا باید نسبت به اهمیت رسالت خود آگاهی بیشتری داشته باشند، چراکه نقش مستقیمی در شکل‌گیری جامعه سالم بر عهده دارند.

وی هدف برگزاری این رویداد را افزایش ایمنی غذایی، ارتقای کیفیت مواد اولیه، بهره‌وری بیشتر و توسعه مهارت‌محوری در صنعت غذا عنوان کرد و افزود: برای تولید غذای سالم، استفاده از محصولات کشاورزی باکیفیت و مواد اولیه استاندارد ضروری است.

مدیرکل توسعه گردشگری داخلی همچنین از حضور هیئت‌هایی از کشورهای حوزه خلیج فارس در این نمایشگاه خبر داد و گفت: «۹۵ درصد این کشورها مصرف‌کننده هستند و این مسئله فرصتی جدی برای توسعه صادرات غذایی ایران به شمار می‌رود.

وی افزود که این رویداد حتی می‌تواند زمینه‌ساز سرمایه‌گذاری خارجی در این حوزه باشد.

فاطمی با اشاره به لزوم تقویت جایگاه خوراک ایرانی در سطح بین‌المللی تصریح کرد:در معرفی ظرفیت‌های غذای ایرانی به جهان عملکرد ضعیفی داشته‌ایم و باید جایگاه واقعی خود را در بازارهای جهانی به دست آوریم.

وی در پاسخ به پرسشی درباره لزوم ایجاد دسترسی ارزان‌تر مردم به صنعت گردشگری و غذا، توضیح داد: «طرحی پیشنهادی برای حمایت از اقشار کم‌درآمد تدوین شده تا امکان سفر ارزان، اقامت مناسب و تغذیه کم‌هزینه برای آنها فراهم شود. این طرح هنوز در مرحله پیشنهاد است و باید در دولت بررسی و تصویب شود.»

 

دیدگاهتان را بنویسید

بخش‌های ستاره دار الزامی است
*
*

آخرین اخبار

پربازدیدترین