فولاد مبارکه به‌دنبال تولید محصولات HiTech، با ارزش افزوده بالاتر و دارای رقابت‌پذیری است

فولاد مبارکه به‌دنبال تولید محصولات HiTech، با ارزش افزوده بالاتر و دارای رقابت‌پذیری است

محمدیاسر طیب‌نیا، مدیرعامل شرکت فولاد مبارکه در جلسه با معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان رئیس‌جمهور(۵): امروز برای ایجاد ظرفیت تولید ۶۵ میلیون تن فولاد، بالای ۲۰ درصد پیشرفت فیزیکی صورت گرفته و ۱۴۵ میلیون تن مجوز تولید فولاد داده شده است؛ فولاد مبارکه برای اینکه بازار خود را از دست ندهد، به‌دنبال تولید محصولات HiTech، با ارزش افزوده بالاتر و دارای رقابت‌پذیری است.

فولاد مبارکه برای ایجاد زنجیره متوازن تولید، در کنار ده‌ها مجموعه بزرگ کشور به سمت تولید انرژی رفته و تنها مجموعه‌ای است که موفق شد پس از ۱۸ ماه، در سال گذشته اولین توربین نیروگاه سیکل ترکیبی خود را وارد مدار کند و امروز نیز دومین توربین این نیروگاه را وارد مدار کند و از ۹۱۴ مگاوات نیروگاه کلاس F، امروز ۶۰۰ مگاوات آن در مدار قرار گرفته است.

علاوه بر این نیروگاه، نیروگاه خورشیدی فولاد مبارکه در فضایی به مساحت هزار هکتار، ۶۰۰ مگاوات برق تولید خواهد کرد که بزرگترین نیروگاه خورشیدی کشور به صورت متمرکز به‌حساب می‌آید؛ تاکنون ۲۰ مگاوات برق خورشیدی از طریق این نیروگاه در دست بهره‌برداری است و ماه آینده وارد مدار خواهد شد و به‌صورت ماهانه به ترتیب ۲۰ تا ۳۰ مگاوات در مدار قرار خواهد گرفت.

در حوزه حمل و نقل نیز ۸۰ لوکومتیو، ۵ هزار واگن و ۶۰۰ کامیون برای تسهیل در جابه‌جایی مواد اولیه و تولیدات فولاد مبارکه اضافه شده که البته این امر در راستای توسعه متوازن است و کمبودهایی که باید توسط دیگر دستگاه‌ها برطرف می‌شد را رفع کردیم. این شرکت در حوزه بازچرخانی آب و استفاده از پساب، تاکنون در ۹ شهر اطراف خود سرمایه‌گذاری کرده و در ۶ شهر دیگر نیز پروژه‌هایی را برای تصفیه پساب آن‌ها در سال جاری آغاز کرده است.

 

دیدگاهتان را بنویسید

بخش‌های ستاره دار الزامی است
*
*

آخرین اخبار

پربازدیدترین