-

مرگ عجیب یک فوتبالیست در اثر تکل خشن

بازیکن جوان مصری پس از مصدومیتی شدید ناشی از تکل خشن، جان خود را از دست داد.

مرگ عجیب یک فوتبالیست در اثر تکل خشن

ورزشگاه‌های فوتبال مصر عصر امروز شاهد حادثه‌ای تلخ بودند؛ جایی که تیم جوانان البکری از درگذشت بازیکن خود، لوی علی، پس از مصدومیتی مرگبار در جریان دیدار تیمش برابر تیم فوتبال شیخ زاید در لیگ دسته چهارم خبر داد.

در جریان این مسابقه، دروازه‌بان تیم شیخ زاید با تکلی بسیار خشن و خطرناک به لوی علی ضربه زد که باعث آسیب مستقیم و جدی، از جمله سوراخ شدن معده شد. شدت جراحت به حدی بود که لوی علی به‌سرعت به اتاق عمل منتقل و تحت جراحی فوری قرار گرفت، اما با وجود تلاش پزشکان، جان خود را از دست داد

تیم جوانان البکری در چارچوب مرحله یک‌شانزدهم نهایی، از گروه دوم لیگ منطقه جیزه در رقابت‌های لیگ دسته چهارم، با نتیجه دو بر صفر مقابل شیخ زاید به پیروزی رسید؛ با این حال، این برد پس از اعلام خبر درگذشت بازیکن، عملاً به مراسمی غم‌بار و شبیه به تشییع جنازه تبدیل شد.

منبع: ورزش3

دیدگاهتان را بنویسید

بخش‌های ستاره دار الزامی است
*
*

آخرین اخبار

پربازدیدترین