-
نویسنده<!-- -->:<!-- --> <!-- -->رپورتاژ

آریا سوله؛ ساخت سوله نو و دست دوم در حد نو

شرکتــــــــ آریا ســـــــوله با سابقه ۱۰ ساله در زمینه اجــرای پروژه‌های مختلف ســوله‌ سازی در سراسر ایران آماده همکاری با شـرکتهای دولتی و خصـوصی می‌باشد. آریا سوله صفر تا صد پروژهای شما را از فوندانسیون، ساخت و اجرای سوله، پوشش سقف و دیوارچینی و همچنین کف سازی را برای شما عزیزان انجام می‌دهد.

آریا سوله؛ ساخت سوله نو و دست دوم در حد نو

شرکتــــــــ آریا ســـــــوله با سابقه ۱۰ ساله در زمینه اجــرای پروژه‌های مختلف ســوله‌ سازی در سراسر ایران آماده همکاری با شـرکتهای دولتی و خصـوصی می‌باشد. آریا سوله صفر تا صد پروژهای شما را از فوندانسیون، ساخت و اجرای سوله، پوشش سقف و دیوارچینی و همچنین کف سازی را برای شما عزیزان انجام می‌دهد.

سوله‌ها به سازه‌های فلزی‌ای گفته می‌شود که به‌صورت مهندسی‌شده و برای مقاصد مختلفی ساخته می‌شوند. ازجمله کاربردهای این سازهٔ فلزی، می‌توانیم به مواردی همچون کارخانه‌ها، انبارها، آشیانه‌های هواپیما، فروشگاه‌ها، سالن‌های پرورش قارچ، گاراژ اسکلت ساختمان، مرغداری‌ها، تعمیرگاه‌ها، سالن‌های ورزشی و... اشاره کنیم.

اسکلت اصلی این ساختمان‌ها با اسکلت ساختمان‌های معمولی متفاوت است. تمامی دیوارها و اجزای اصلی این ساختمان‌ها از ستون‌های فولادی ساخته می‌شود که به کمک جوشکاری و گاهی اوقات پیچ‌ومهره به هم متصل می‌شوند. تفاوت اصلی‌ای که سوله با اسکلت ساختمان‌های سنتی دارد، این است که دیوارها و ستون‌های این سازه فضای کمتری نسبت‌به سایر ساختمان‌ها اشغال می‌کند. همین امر باعث می‌شود که این سازه فضای بیشتری را به‌نسبت دیوارها و ستون‌های بتنی ایجاد کند.

در ادامهٔ این مقاله قصد داریم شما را به‌طور کامل با این سازهٔ فلزی آشنا کنیم، پس با ما تا پایان این مقاله همراه باشید.

سوله‌سازی چگونه انجام می‌شود؟

سوله‌سازی روش جدیدی برای ساخت ساختمان‌های با کاربردهای مختلف است. در این روش، کیفیت و اندازهٔ مصالح به نیاز مشتری بستگی دارد. علاوه‌بر این، نوع دارایی‌هایی که در ساختمان نگه‌داری می‌شود تأثیر زیادی بر روی کیفیت سوله دارد، به همین دلیل قبل از هر اقدامی برای ساخت، باید نیازهای مشتری برآورد شود. در این سازهٔ فلزی، ستون‌ها بخش اصلی سازه هستند که استحکام و امینت ساختمان را تأمین می‌کنند. درواقع ساخت سوله باید با نیازهای مشتری هماهنگ باشد و بتواند انتظارات و نیازهای او را برطرف کند.

مزایای ساخت سولهٔ فولادی چیست؟

همان‌طور که به آن اشاره کردیم، سوله‌سازی روش جدید برای ساخت ساختمان‌هایی مانند سالن‌های ورزشی، کارخانه، تعمیرگاه، مرغداری و... است. این ساختمان‌ها نیاز به فضای بیشتری نسبت‌به سایر ساختمان‌ها دارند، به همین دلیل اسکلت اصلی این ساختمان‌ها سبک‌تر و مقاوم‌تر از سایر ساختمان‌ها هستند.

استفاده از سوله مزایای خوبی به همراه دارد، به همین دلیل امروزه شاهد استفادهٔ هرچه بیشتر از این سازهٔ فلزی هستیم. درواقع سوله‌های فولادی در بخش‌های صنعتی و غیرصنعتی کاربردهای فراوانی دارند. دلیل محبوبیت و کاربرد گستردهٔ این سازهٔ فولادی، ویژگی‌ها و مزایای خوبی است که برای مصارف صنعت و غیرصنعتی دارد.

از مزایای خوب این سازه‌های فولادی می‌توانیم به موارد زیر اشاره کنیم:

  • می‌توان از آن‌ها برای ساختن ساختمان‌های صنعتی و غیرصنعتی به‌صورت یک‌طبقه یا چندطبقه استفاده کرد، به همین دلیل استفاده از این سازهٔ فلزی بسیار محبوب شده‌است و برای مقاصد مختلفی مورداستفاده قرار می‌گیرد.

  • ساختن ساختمان‌ها با سوله‌های فلزی به زمان کمتری نیاز دارد و در کوتاه‌ترین زمان، پروژهٔ ساخت تمام می‌شود. دلیل این امر این است که تمامی قسمت‌های سوله در کارخانه‌های سوله‌سازی انجام می‌شود و تنها مونتاژ و نصب قطعات در محل موردنظر انجام می‌شود. این کار باعث می‌شود که روند ساخت‌وساز ساختمان‌ها با سرعت بیشتری انجام شود.

  • استحکام و عمر طولانی این سازه‌های فلزی بسیار زیاد است، به همین دلیل ازلحاظ امنیت، ساختمان‌هایی که به روش سوله ساخته می‌شوند، دوام و ماندگاری بیشتری در برابر عوامل طبیعی دارند. این نوع سازه‌ها با توجه به این‌که از فلزهای مقاوم ساخته می‌شوند، در هر آب‌وهوایی، مقاوم و قابل استفاده هستند.

  • ساختن ساختمان‌هایی مانند سالن ورزشی، کارخانه، مرغداری و... به کمک این سازهٔ فلزی، بسیار ارزان‌تر تمام می‌شود. ساختن این ساختمان‌ها به روش‌های سنتی و با مصالح بتنی، نیاز به صرف زمان و هزینهٔ بیشتری دارد.

  • به کمک سوله‌سازی افراد می‌توانند با کمترین مصالح، ساختمان‌های مقاوم بسازند. درواقع می‌توانیم بگوییم که این سازهٔ فلزی نسبت‌به سازه‌های بتنی بسیار مقرون‌به‌صرفه‌تر است.

  • در صورت تخریب ساختمان‌هایی که با این سازهٔ فلزی ساخته شده‌اند، می‌توان تمامی اجزای ساختمان را بازیافت کرد. درواقع می‌توان از سوله دست‌ دوم دوباره و برای مصارف دیگر استفاده کرد. در حالی است که ساختمان‌های بتنی در صورت تخریب، پسماندهای زیادی را تولید می‌کنند که دیگر قابل استفاده مجدد نیستند.

انواع سولهٔ فلزی

سوله‌ها ازلحاظ شکل، وزن و اندازه در انواع مختلفی تولید می‌شوند. هرکدام از آن‌ها دارای کاربرد خاصی هستند و برای موارد خاصی به‌کار می‌روند. ویژگی‌های ظاهری هرکدام از این سازه‌ها باهم متفاوت است و همین تفاوت باعث شده‌است که کاربرد آن‌ها نیز متفاوت باشد.

ازجمله انواع سازهٔ فلزی پرکاربرد می‌توانیم به موارد زیرا اشاره کنیم:

  • سبک یا قوسی

سوله‌های سبک که به آن‌ها خرپایی هم گفته می‌شود، از مقدار فلز کمتری نسبت‌به سایر سازه‌های فلزی ساخته می‌شوند و به همین دلیل قیمت آن‌ها نیز ارزان‌تر است. این نوع سازه با حساسیت بسیار بالایی توسط مهندسان و نرم‌افزارهای خاص طراحی و ساخته می‌شوند. ساخت این نوع سوله نیاز به مهارت و تخصص خاصی دارد و توسط هر کارخانه‌ای ساخته نمی‌شود. در این نوع سوله‌ها، جرثقیل‌های سقفی با تناژ بالا نصب می‌شود.

  • تیرورق یا سنگین

این نوع از سازهٔ فولادی برای افزایش استحکام و مقاومت سازه از تیرآهن‌های سنگین استفاده می‌شود. به‌دلیل وزن زیادی که این سازه دارد، قیمت آن نیز بسیار بیشتر از سایر سازه‌های فلزی است.

  • U B M

در این نوع سازهٔ فلزی، از ورقه‌های گالوانیزه به‌جای آهن استفاده می‌شود. ورقه‌ها توسط دستگاه‌های مخصوص در حین برش به‌هم‌ دوخته می‌شوند. این روش ساخت جزو روش‌های جدید و نوین در ایران است.

  • دست دوم

مالکان سوله‌ها بعد از اتمام کار خود می‌توانند آن را بفروشند و از آن برای تأمین سرمایهٔ موردنیاز برای راه‌اندازی یک کسب‌وکار دیگر استفاده کنند. قیمت سوله دست دوم به‌مراتب از قیمت سوله‌های نو کمتر است، به همین دلیل افراد می‌توانند با خرید نوع دست دومِ آن، در هزینه‌های خود صرفه‌جویی کنند و با سرمایهٔ کم، اقدام به راه‌اندازی یک کسب‌وکار جدید کنند.

خلاصه

به‌طورکلی می‌توانیم بگوییم که ساختن ساختمان‌ها به کمک سازه‌های فلزی صرفهٔ اقتصادی خوبی برای افراد دارد. قیمت سوله با توجه به نوع و کیفیت آن متفاوت است، به همین دلیل هر فرد می‌تواند با توجه به نیاز خود، اقدام به خرید سوله کند. همچنین افراد می‌توانند در صورت نیاز، از سوله دست دوم نیز استفاده کنند. قیمت این سوله‌ها به‌مراتب کمتر از نوع تازه‌ساخت آن است. استفاده از این سازه‌های فلزی مزایای بسیار خوبی برای افراد به‌همراه دارد، به همین دلیل این محصولات در چند سال اخیر محبوبیت بیشتری پیدا کرده‌اند.

دیدگاهتان را بنویسید

بخش‌های ستاره دار الزامی است
*
*

آخرین اخبار

پربازدیدترین