نشست هماندیشی مدیران ارشد شرکت فولاد خوزستان
به منظور توسعه تعامل موثر با پیمانکاران، نشست هماندیشی مدیران ارشد فولاد خوزستان با دستگاههای نظارت امور پیمانکاران برگزار شد.
به گزارش روابطعمومی فولاد خوزستان، این نشست با حضور علیرضا مخبر دزفولی قائممقام مدیرعامل در امور ستادی و مسئولیتهای اجتماعی، سعید قاسمزاده معاون منابع انسانی و امور اجتماعی، محمود لندی معاون بهرهبرداری، محمود اکابر مدیر تضمین کیفیت، سیدسمیع موسوی مدیر امور اداری و جمعی از مدیران شرکت فولاد خوزستان و مدیران عامل شرکتهای تابعه که به طور مستقیم با پیمانکاران در ارتباط هستند، در تالار طوبی مجموعه دویست دستگاه برگزار شد.
محمود اکابر مدیر تضمین کیفیت با بیان اینکه مسیر تحول در سازمان همواره با چالشهایی همراه است گفت: برای ایجاد تحول و عارضهیابی ابتدا باید به سمت اصلاح فرآیندها و پس از آن ساختارها و تعیین تکلیف فراهم آوری منابع ضروری، تعیین مسئولیتها و اختیارات و در نهایت طرح ریزی نظام مدیریت عملکرد حرکت کرد.
در ادامه سیدسمیع موسوی مدیر امور اداری فولاد خوزستان نیروهای شاغل در مجموعه را بالغ بر ۱۵۲۰۰ تن اعلام کرد و افزود: هدفمند کردن نیروی انسانی در بهرهوری موثر است. اصلیترین رکن تعامل موثر با پیمانکاران، دستگاه نظارت است، دستگاههای نظارت با اطلاع و جاریسازی دستورالعملهای نظارتی موجبات افزایش خشنودی نیروی انسانی پیمانکاران را فراهم میآورند. هدف از این نشست، تبادل نظر و ایجاد تعامل موثر میان معاونت منابع انسانی و امور اجتماعی و دستگاه نظارت در جهت تعامل با نیروی انسانی پیمانکاران است.
محمود لندی معاون بهرهبرداری فولاد خوزستان نیز ضمن تشکر از حضور مدیران ناظر اظهارکرد: بخش بزرگی از فعالیتهای جاری مجموعه فولاد خوزستان در اختیار پیمانکاران است. باید نسبت به بازنگری و بهبود شرایط گام برداشت. در سالهای اخیر با توجه کمبود نیرو و عدم توانایی جذب به سمت جذب نیروهای پیمانکاری حرکت کردیم. مواردی همچون فعالیتهای اصلی، تولیدی، دانشی و حساس شرکت برونسپاری نمیشود. در صورت نیاز و در شرایط خاص موارد یاد شده به صورت برگزاری مناقصه واگذار میشود. مدیران نظارتی هسته مستقیم ارتباطی با پیمانکار هستند. وضعیت معیشتی، رفاهی و ایمنی نیروهای پیمانکار مواردی هستند که میبایست از سوی مدیران نظارتی در نظر گرفته شود.
معاون بهرهبرداری فولاد خوزستان هدف از دستورالعمل تدوین شده را تعیین حد و حدود دستگاه نظارت و پیمانکار دانست و افزود: نیروهای پیمانکار بخش مهمی از ساختار منابع انسانی مجموعه فولاد خوزستان هستند. ارزبایی، آموزش و کارمندیابی، جبران خدمت و ساختار در این دستورالعمل بازنگری شده است. متولی اجرای این دستورالعمل امور قراردادها و کمیسیون معاملات میباشند.
سعید قاسمزاده معاون منابع انسانی و امور اجتماعی فولاد خوزستان با اشاره به این موضوع که شرایط کسبوکار در سالهای اخیر تغییر کرده افزود: مدیران نظارتی فولاد خوزستان باید در چارچوب قانون و تعامل سازنده میان پیمانکار و دستگاه نظارت حرکت کنند. در شرایط یکسان کاری، میبایستی برای نیروهای پیمانکاران هم شرایط یکسان در نظر گرفت، مواردی همچون بدی آب و هوا و طبقهبندی مشاغل در مورد نیروهای پیمانکار شکل اجرایی میگیرد. نیروهای پیمانکار زبده مورد تشویق و نیروهایی که توانایی ندارند باید از مجموعه جدا شوند.
قاسمزاده در ادامه گفت: پیمانکار باید با دستگاه نظارت مستقیم در ارتباط باشد. واحد روابط کار مسئولیت تعامل با نیروهای پیمانکار را نیز عهدهدار است. بومیگزینی در ردههای مختلف تحصیلی اولویت مجموعه فولاد خوزستان است.
در پایان این نشست قائم مقام مدیرعامل در امور ستادی و مسئولیتهای اجتماعی نیز گفت: اقناعسازی، اطلاع رسانی و پاسخگویی کامل به ابهامات و خواستههای کارکنان، نیازمند مشارکت کلیه دستگاههای نظارتی است. از مدیران ناظر و دیگر مدیران شرکت انتظار میرود در دسترس باشند و شرایطی مهیا کنند که رسیدگی به درخواستها و نیازمندیها به صورت مطلوب صورت پذیرد و به تبع آن پاسخگویی به صورت مناسبی انجام شود..
علیرضا مخبر دزفولی در ادامه گریزی هم به پیادهسازی طرح ارتقای افقی در مجموعه فولاد خوزستان زد و اظهارکرد: ارتقای افقی سالهاست دغدغهی فکری کارکنان بوده است. با توجه به شرایط سازمان و محدودیتهای جایگاه سازمانی و ارتقای عمودی، بهترین شرایط برای تامین نظر کارکنان ارتقای افقی است که خوشبختانه با نگاه مثبت مهندس ابراهیمی در دستور کار قرار گرفته است.