بیمهری بانکها و موسسات مالی به تسهیلات قرضالحسنه کمر تولیدکنندگان را شکسته است
نماینده مردم دماوند و فیروزکوه در مجلس یازدهم معتقد است که بانکها و موسسات مالی نسبت به پرداخت تسهیلات قرضالحسنه رغبت چندانی ندارند و همین مسئله کمر تولیدکنندگان را شکسته است.
سید احمد رسولینژاد، نماینده مردم دماوند و فیروزکوه در گفتگو با خبرنگار اقتصادی پایگاه خبری و تحلیلی شمانیوز ، درباره علت بیرغبتی بانک و موسسات مالی به اعطای تسهیلات قرض الحسنه و کمرنگ این نوع تسهیلات در معادلات بانکی اظهار کرد: بلافاصله بعد از اینکه در انتخابات پیروز شدم و قبل از آغاز مجلس یازدهم، از برخی کارخانجات صنعتی و معدنی بازدیدی داشتم و با چشمان خودم مشاهده کردم که کمر این مجموعهها به خاطر پرداخت بهرههای سنگین بانکی خم شده است.
وی افزود: بهرههای بانکی و سودهای 18 درصد باعث شده تا بسیاری از فعالیتهای اقتصادی متوقف شود، افراد بدهکار شدند و بسیاری از کارگران بیکار شدهاند.
نماینده مردم دماوند و فیروزکوه در مجلس یازدهم خاطرنشان کرد: هرچند آیتالله رئیسی به ماجرای دریافت بهرههای سنگین بانکی ورود کرده، اما تا زمانی که بانکها و موسسات مالی به سمت تخصیص وامهای قرض الحسنه یا تخصیص وامهای با بهره کم حرکت نکنند، وضعیت صنعت و اقتصادی بهبود جدی نخواهد پیدا کرد.
رسولینژاد ادامه داد: بسیاری از مشاغل به خاطر دریافت وام بانکی با بهرههای بسیار زیاد، تمام هست و نیست خود را از دست دادهاند.
وی با بیان اینکه کمیسیون اقتصادی مجلس باید به این بخش ورود جدی داشته باشد، خاطرنشان کرد: مجلس یازدهم باید سیستم بانکی را ملزم به پرداخت وامهای قرض الحسنه یا وامهای کمبهره کند تا از این طریق کارآفرینان انگیزه تولید و ایجاد اشتغال داشته باشند.
این نماینده مردم دماوند و فیروزکوه در مجلس یازدهم گفت: مجلس یازدهم از بانک مرکزی میخواهد برای سروسامان دادن به وضعیت بانکها و موسسات مالی که اعطای تسهیلات قرض الحسنه را مورد بیمهری قرار دادهاند ورود کند.
رسولینژآد یادآور شد: متأسفانه بسیاری از دستورالعملها و بخشنامههای بانک مرکزی توسط بانکها و موسسات مالی اجرایی نمیشود و این بخشنامهها و دستورالعملها در حد شعار و حرف باقی مانده است نه بیشتر.
منبع: شمانیوز