زندگینامه خصوصی دکتر بشیر حسینی و همسرش
در این بخش با سید بشیر حسینی و زندگی شخصی اش بیشتر اشنا شوید.
به گزارش ستاره پارسی؛ سید بشیر حسینی زادهٔ ۱۵ آذر ماه ۱۳۶۰ است.سید بشیر حسینی در اصفهان متولد شد. سید بشیر حسینی استاد دانشگاه و داور مسابقه تلویزیونی عصر جدید است. سید بشیر حسینی فارغالتحصیل مقطع ارشد رشته معارف اسلامی و حقوق و مقطع دکتری فرهنگ و ارتباطات از دانشگاه امام صادق است. سید بشیر حسینی دارای تحصیلات حوزوی نیز است و سطح 2حوزه علمیه دارد.
بیوگرافی سید بشیر حسینی و همسرش
در این بخش بیوگرافی سید بشیر حسینی را مرور می کنیم. سید بشیر حسینی بیشتر بواسطه حضور در برنامه عصر جدید شناخته می شود. او متولد سال 1360 است، بشیر حسینی از همان ابتدای ورود به برنامه عصر جدید نگاه ها را به سمت خود جلب کرد. او خاص ترین داور این برنامه است و طرفداران بسیاری دارد. در ادامه این مطلب به طور کامل با سید بشیر حسینی آشنا خواهیم شد.
آقای بشیر حسینی متولد سال 1360 و آذر ماهی می باشد. او متولد شهر تهران است و در خانواده ای مذهبی زاده شده، بشیر حسینی در کارنامه خود مدیریت بخش فرهنگ و هنر شبکه چهار سیما را بر عهده داشته و همچنین قبل از حضور در عصر جدید به عنوان کارشناس در برنامه های مختلفی از جمله (اکسیر) حضور داشته است.
تحصیلات سید بشیر حسینی
او در رشته حقوق تحصیل کرده و دکترای فرهنگ و ارتباطات دارد، بشیر حسینی همچنین تحصیلات در زمینه الهیات را تا سطح 2 ادامه داده است. او خودش را اینگونه تعریف می کند: در جست و جوی حقیقت هستم.
ازدواج و همسر سید بشیر حسینی
آقای حسینی ازدواج کرده و صاحب 3 فرزند می باشد. از خانواده او اطلاعات معتبری در دسترس نمی باشد.
سید بشیر حسینی چگونه معروف شد؟
آقای حسینی قبل از حضور در مسابقه عصر جدید میهمان ثابت برنامه (رسانش) از شبکه امید سیما بود و همچنین در برنامه اکسیر فرزاد حسنی بحث های مفصلی درباره فضای مجازی داشت. کانال تلگرامی او 300 عضو داشت و اینستاگرام سید بشیر هم 7 هزار فالوور.
حضور در مسابقه عصر جدید
با حضور او در برنامه استعداد یابی عصر جدید، موج دنبال کنندگان او هم رو به افزایش رفت. موج کامنت ها و پیام های اینستاگرامی شروع شد و حالا سید بشیر بیش از 200 هزار دنبال کننده دارد و چندین صفحه هواداران برای او ساخته شده اند.
تفاوت سید بشیر با دیگر داوران عصر جدید
از نظر حرفه و تحصیلات، عصر جدید فقط 2 داور مقبول دارد. یکی سید بشیر و دیگری آریا عظیمی نژاد، سید بشیر تنها داوری بود که در شروع فاز اول برنامه با دقت اجرای شرکت کنندگان را آنالیز می کرد و یادداشت می نوشت. او هر اجرا را تحلیل می کند و نقاط قوت و ضعف را به خوبی بیان می کند.
7 در مقابل 70 میلیون
او درباره نظرات مردم نسبت داوری هایش می گوید: ما 7 نفر را داوری می کنیم و 70 میلیون نفر ما را داوری می کنند. لذت ببرید و امیدوارم تامل کنید و تعامل کنیم. سطح توقعات مان را پایین نمی آوریم تا به زودی در سطح جهانی رقابت کنیم.
کتاب 150 هشتگ
او با انتشار کتابی به نام 150 هشتگ باز هم خبرساز شد. سید بشیر درمورد نوشتن این کتاب گفت: فضای مجازی این روزها از واقعیت هم فراتر رفته، جوانان ساعات زیادی را در شبکه های اجتماعی سپری می کنند و این امر نیاز به آموزش دارد تا جوانان بتوانند محتوای مفید و معتبر را از محتوای مضر متمایز کنند. ما مخالف فیلترینگ هستیم و می خواهیم آموزش را جایگزین کنیم.
سابقه کاری سید بشیر حسینی
جوان برگزیده کشوری سال ۱۳۸۵، استاد برتر پژوهشی و آموزشی در دانشگاههای مختلف، سفر به بیش از ۸۰ کشور جهان و جهان گردی علمی، حضور در شبکه نوجوانان و تلاش برای پیدا کردن استعدادها، تسلط به دو زبان فرانسوی و عربی.
اینستاگرام سید بشیر حسینی drbashirhosseini@
سید بشیر در بیو اینستاگرام خود نوشته: فقط ۱بار عمر می کنیم. پس هرلحظه، مهمترین کار، به بهترین شکل! آیا وظیفهای مهمتر از کشف و شکوفایی استعدادها داریم؟ از خدای بینهایت ها، نهایت را بخواه. او بیش از 200 هزار دنبال کننده دارد و تاکنون نزدیک به 500 پست به اشتراک گذاشته است.