پنج‌شنبه 27 اردیبهشت 1403 - 16 May 2024
کد خبر: 3573
تاریخ انتشار: 1400/07/25 12:32

فیلم‌های اصفهانی اکران‌شده در جشنواره سی‌و چهارم

۱۳ فیلم اصفهانی در سی‌و‌چهارمین جشنواره بین‌المللی فیلم‌های کودکان و نوجوانان در بخش مسابقه حضور یافته و در این جشنواره اکران می‌شود.

به گزارش ستاد اطلاع‌رسانی سی‌و‌چهارمین جشنواره بین‌المللی فیلم‌های کودکان و نوجوانان، ۱۳ فیلم از اصفهان در این دوره از جشنواره حضور دارند، برخی از این فیلم‌ها در اصفهان ساخته شده و برخی دیگر نیز تهیه‌کننده و کارگردان اصفهانی دارند. در این بین ۵ فیلم «اشکنه»، «بَلیط» «راز قلعه»، «تیام» و «میان صخره‌ها» در بخش فیلم‌های بلند سینمایی، فیلم «دوچرخه باز» در بخش فیلم کوتاه داستانی، «منتخب»، «آدامس» و «تبلت» در بخش کرونا روایت، «گنج واقعی»، «پرنده باز»، «شبح ترسو»، «کیمیاگر» و «موزی که می‌خندید» در بخش پویانمایی کوتاه در این دوره از جشنواره بین‌المللی فیلم‌های کودکان و نوجوانان از اصفهان حضور دارند. با این آثار بیشتر آشنا شوید:

اشکنه؛ فیلمی به نام غذای سنتی اصفهان

فیلم سینمایی بلند «اشکنه» به کارگردانی و تهیه‌کنندگی وحید پاکزاد از جمله فیلم‌های اصفهانی است. موضوع این فیلم درباره دوقلویی است که از شهر به روستا می‌روند و با دو کودک دیگری که در روستا است، اتفاقات جذابی را رقم می‌زنند. این فیلم در شهرستان لنجان و در مناطقی مانند باغ بهادران و زرین‌شهر فیلمبرداری شده، فیلمبرداری حدود ۲۵ روز طول کشید و زمان این فیلم ۹۳ دقیقه است. «اشکنه» که برگرفته از نام غذای محلی در اصفهان و ۵ استان دیگر است در دومین روز جشنواره اکران شد و نشست خبری این فیلم نیز با حضور تهیه‌کننده و کارگردان و بازیگران در سینما ساحل برگزار شد.

راز قلعه؛ هنرنمایی فیلم‌اولی‌ها

فیلم سینمایی بلند «راز قلعه» ‌به کارگردانی و تهیه‌کنندگی کریم رناسیان در کلهرود و قلعه تاریخی مورچه‌خورت ساخته شده است، این فیلم ماجرای کودکی را تصویر می‌کند که پدرش باستان‌شناس بوده و به دلیل شغل پدر، مجبور شده‌اند خانوادگی به یکی از روستاهای تاریخی مهاجرت کنند و هنگام ثبت‌نام و تحصیل در یکی از مدارس این روستا مورد اذیت همکلاسی‌هایش قرار گرفته و به او پیشنهاد می‌دهند برای بهبود رابطه‌شان با وی باید او میخی را از قلعه نفرین‌شده برای آنها بیاورد که در این زمان ماجراهای جذابی اتفاق می‌افتد. «راز قلعه» در نخستین روز جشنواره بین‌المللی فیلم‌های کودکان و نوجوانان اکران شد. بازیگران این فیلم همه به‌عنوان بازی اول‌شان در این فیلم هنرنمایی کرده‌اند.

تیام؛ فیلمی درباره تلاش

‌‌«تیام» فیلم سینمایی بلندی است که در استان چهارمحال بختیاری، شهرکرد و شهر سامان تصویربرداری شده است. امیرحسین عنایتی، کارگردان و نویسنده این اثر از هنرمندان اصفهان است و «تیام» را با همکاری شرکت فدک فیلم نقش‌جهان ساخته است. داستان فیلم سینمایی «تیام» تلاش‌های دختری به نام تیام با بازی مارال خدادادی را روایت می‌کند که در صدد رساندن دارو به مادر نابینایش ایلماه با بازی بهنوش بختیاری است. فیلم «تیام» که به مدت ۷۶ دقیقه تولید شده در سومین روز جشنواره سی‌وچهارم در سینما فلسطین برای نخستین‌بار اکران شد.

میان صخره‌ها؛ فیلمی قصه‌گو

فیلم سینمایی بلند «میان صخره‌ها» به کارگردانی مختار عبدالهی و تهیه‌کنندگی محمد احمدی در بخش مسابقه سی‌و‌چهارمین جشنواره بین‌المللی فیلم‌های کودکان و نوجوانان حضور دارد. «میان صخره‌ها» فیلمی قصه‌گو برای مخاطب کودک و نوجوان و درباره خواهر و برادری است که هنگام بردن گوسفندان به چراگاه، در صخره‌ها گیر می‌کنند و با اتفاقات جالبی رو‌به‌رو می‌شوند. فیلم سینمایی «میان صخره‌ها» در چهارمین روز جشنواره سی‌و‌چهارم در سینما ساحل با حضور عوامل این فیلم اکران می‌شود.

دوچرخه‌باز؛ تجربه اول فیلمسازی

فیلم کوتاه داستانی «دوچرخه‌باز» تنها فیلم اصفهانی است که در این بخش از جشنواره اکران می‌شود. مهسا امیری، نویسنده و کارگردان این فیلم است و دوچرخه‌باز نیز تجربه اول فیلمسازی او است. سعید کودک هفت ساله دانش‌آموزی است که آرزوی داشتن یک دوچرخه مانند پسر همسایه را دارد اما این آرزو مدت‌هاست به دلیل شرایط مالی خانواده دست‌نیافتنی است و زمانی که مطمئن می‌شود پدرش قصد خرید دوچرخه را ندارد می‌کوشد خود به آرزویش برسد.

فیلم دوچرخه باز در آخرین روز جشنواره بین‌المللی فیلم‌های کودکان و نوجوانان در سینما ساحل اصفهان اکران خواهد شد. گفتنی است، آثار بخش کرونا روایت و پویانمایی سی‌و‌چهارمین دوره از جشنواره بین‌المللی فیلم‌های کودکان و نوجوانان از پلتفرم «هاشور» و به صورت آنلاین اکران خواهند شد.

بَلیط؛ فیلمی برای نوجوانان

«بَلیط» فیلمی به کارگردانی مرتضی رحیمی است که در نخستین روز جشنواره ۳۴ اکران شد. این فیلم که به گفته کارگردانش، برای نوجوانان ساخته شده در شهرستان‌های اندیکا، مسجد سلیمان، شوشتر، ایذه و اصفهان تصویربرداری شده است.

داستان این فیلم مربوط به بلیطی، کودک خردسال است که از قضا یتیم نیز هست و با پدربزرگ خود زندگی می‌کند، مشتاق دیدار مادر است و اهالی محله زندگی مادر را از او مخفی نگه داشته‌اند. صبر بلیطی لبریز شده و در نهایت شماره تلفنی از مادر خود می‌یابد، اما...

 


کپی لینک کوتاه خبر: https://smtnews.ir/d/36woy2