شنبه 29 اردیبهشت 1403 - 18 May 2024
کد خبر: 15015
تاریخ انتشار: 1401/02/05 02:06
در نشست ستاد «مبارزه با کالاهای قاچاق و تقلبی» مطرح شد:

تامین‌کنندگان داخلی کالا رتبه‌بندی می‌شوند

معاون صنایع عمومی وزارت صنعت، معدن و تجارت در پنجمین جلسه از سلسله نشست‌های ستاد مبارزه با کالای قاچاق و تقلبی وزارت صنعت، معدن و تجارت، گفت: به‌دنبال ارزیابی و رتبه‌بندی تامین‌کنندگان داخلی هستیم و این موضوع بسیار مهم است، زیرا بازار باید شفاف و پایدار باشد تا بتواند در مواجهه با تنش‌های احتمالی آینده، حفظ شود.به گزارش شاتا، محمدمهدی برادران افزود: قطعه‌سازان نیز باید بتوانند اعتماد مردم را به خود جلب کنند و مجموعه اقدامات انجام‌شده در افکارسنجی مردم خود را نشان دهد.

وی با بیان اینکه مردم باید به قطعه‌سازان داخلی اعتماد کنند، تصریح کرد: مردم باید نتایج مثبت کارها را احساس کنند تا بازار شاهد بهبود جایگاه لوازم ‌یدکی ایرانی باشد و در این حوزه اطلاع‌رسانی بسیار مهم است.

رئیس ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز وزارت صنعت، معدن و تجارت بیان کرد: احیای نمایندگی‌های خدمات پس از فروش لوازم‌یدکی خارجی نیز در دستور کار است. این موضوع در دفتر خدمات فنی و مهندسی زیرمجموعه معاونت تجارت و خدمات وزارت صنعت، معدن و تجارت پیگیری می‌شود.

برادران با بیان اینکه بیش از ۶ هزار واحد صنفی بدون مجوز داریم، اعلام کرد: این موضوع کار را برای نظارت بر این واحدها و قانونمند کردن بازار سخت کرده است؛ بنابراین اتحادیه‌ها باید با همراهی مدیریت شهری سریع‌تر برای ساماندهی مجموعه اصناف و واحدهای بدون مجوز وارد عمل شوند.

معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت تصریح کرد: در مراحل بعدی از شهرداری تهران و سایر کلا‌شهرها برای ساماندهی انبارها و واحدهای صنفی بدون مجوز و اطلاع‌رسانی لازم به شهروندان دعوت خواهیم کرد.

معاون تجارت و خدمات وزارت صنعت، معدن و تجارت: واحدهای تولیدی لوازم‌یدکی شناسه رهگیری دریافت کنند

همچنین علیرضا شاه‌میرزایی، معاون تجارت و خدمات وزارت صنعت، معدن و تجارت نیز در پایان این نشست در گفت‌وگو با خبرنگاران گفت: علاوه بر باتری و کمک‌فنر، ۵۳ قلم کالای دیگر حوزه لوازم‌یدکی خودرو باید هرچه زودتر برای دریافت کد رهگیری اقدام کنند تا دچار مشکل نشوند.

وی در ادامه یادآور شد: به انجام فرآیند دریافت کد رهگیری توسط توزیع‌کنندگانی که به‌صورت سازمان‌یافته عمل می‌کنند (تولیدکنندگان بزرگ لوازم‌یدکی، خودروسازان یا فروشگاه‌های اینترنتی) کمک می‌کنیم و مجوزهای لازم را برای موضوعاتی مانند خدمات پس از فروش، گارانتی و... به آنها می‌دهیم.

رئیس ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز وزارت صنعت، معدن و تجارت تصریح کرد: از سرمایه‌گذاری برای توزیع قطعات و زنجیره کردن خدمات تعمیرکاران حمایت می‌کنیم. این کار به جلوگیری از پخش کالای قاچاق و تقلبی کمک می‌کند.

گفتنی است در این جلسه گزارشی از پایش برنامه عملیاتی مبارزه با کالای قاچاق و تقلبی لوازم‌یدکی خودرو و شیوه‌نامه مدیریت و نظارت بر کالای قاچاق لوازم‌یدکی در سطح عرضه ارائه شد.

همچنین انجمن‌های تخصصی لوازم‌یدکی و باتری به ارائه آخرین گزارش‌های خود در این حوزه پرداختند و سازکار امحای لوازم‌یدکی قاچاق و تقلبی با محوریت انجمن قطعه‌سازان و هماهنگی دستگاه قضایی موردبحث و تبادل‌نظر قرار گرفت.

گفتنی است پنجمین جلسه از سلسله نشست‌های ستاد «مبارزه با کالاهای قاچاق و تقلبی» وزارت صنعت، معدن و تجارت روز گذشته با حضور رئیس ستاد مرکزی مبارزه با قاچاق کالا و ارز، قائم‌مقام وزیر صنعت، معدن و تجارت در امور بازرگانی، معاون تجارت و خدمات و معاون صنایع عمومی وزیر صنعت، معدن و تجارت، رئیس سازمان ملی استاندارد و نمایندگانی از ناجا و... برگزار شد.

۴ جلسه پیشین این سلسله نشست‌ها با همراهی نهادهای مختلف از جمله قوه قضاییه، سازمان تعزیرات حکومتی، سازمان ملی استاندارد، گمرک، سپاه و... برگزار شده بود.

 


کپی لینک کوتاه خبر: https://smtnews.ir/d/2oazav