-
واکسن کرونا / ثبت نام واکسن کرونا / عوارض واکسن کرونا / واکسن کرونا سینوفارم / واکسن کرونا فایزر / واکسن برکت

واکسن سینوفارم یا آسترازنکا؟ کدام بهتر است؟

تاثیر واکسن سینوفارم و آسترازنکا هر کدام چند درصد است؟

واکسن کرونا تنها راه جلوگیری از ویروس کرونا می باشد. واکسن کرونا به تازگی در ایران تزریق می شود.الویت تزریق واکسن کرونا در بین بزرگسالان است.حالا سوال این است آیا کسانی که حداقل یک بار به کرونا مبتلا شده اند اجازه زدن واکسن کرونا را دارند یا خیر ! آیا به نظر شما واکسن کرونا بدن انسان را به طور کامل در مقابل ویروس کرونا مقاوم می کند؟

واکسن سینوفارم یا آسترازنکا؟

واکسن کرونا

واکسن کرونا

واکسن کرونا

واکسن کرونا

واکسن کرونا

افرادی که قبلا به کرونا مبتلا شدند می توانند واکسن بزنند؟

واکسن کرونا

با سرعت گرفتن واکسیناسیون علیه کرونا در کشورمان و اضافه شدن گروه های سنی و شغلی جدید به فرآیند تزریق واکسن، سوالات متعددی برای افراد در زمینه تزریق واکسن ایجاد می شود، به عنوان مثال آیا کسی که قبلا دچار بیماری کووید-۱۹ شده، می تواند واکسن کووید-۱۹ را دریافت کند؟، آیا کسی که بعد از دریافت نوبت اول واکسن دچار بیماری کووید-۱۹ شود می تواند واکسن نوبت دوم را دریافت کند؟

واکسن کرونا

سازمان نظام پزشکی:باید توجه کرد که در صورتی که بیماری خفیف بوده و بیمار نیاز به بستری پیدا نکرده باشد و از قرنطینه خارج شده باشد و علائم بیماری تب، سرفه، تنگی نفس، علائم گوارشی و... به طور کامل بهبود پیدا کرده باشد، حداقل ۱۰ روز از زمان تشخیص بیماری کووید-۱۹ تزریق واکسن کووید-۱۹ ممنوعیت ندارد.

واکسن کرونا

در عین حال در صورتی که بیماری شدید بوده و بیمار در بیمارستان بستری شده باشد، در مورد زمان تزریق واکسن بهتر است با پزشک معالج مشورت شود. با توجه به اینکه بیماران با سابقه بیماری کووید-۱۹ آنتی بادی های خنثی کننده ویروس را تا چند ماه در بدن خود دارند، تزریق واکسن کووید-۱۹ در این بیماران می تواند تا شش ماه به تعویق بیفتد.

در افرادی که سابقه مواجهه پرخطر با فرد مبتلا به بیماری کووید-۱۹ را داشته باشند، ابتدا باید تست PCR انجام شود. در صورت مثبت بودن تست PCR نباید واکسن تزریق شود. در صورتی که تست PCR منفی باشد بیمار برای مدت ۱۴-۷ روز باید از نظر بروز علائم کووید-۱۹ پایش شود. در مواردی که علائم بعد از این مدت بروز نکند واکسیناسیون می تواند انجام شود.

واکسن کرونا

تزریق واکسن کووید-۱۹ به هیچ عنوان باعث بروز بیماری کووید-۱۹ در افراد نمی شود. با توجه به اینکه ایمنی زایی واکسن ها چند هفته بعد از تزریق نوبت اول آغاز می شود ممکن است فرد در روزهای اولیه بعد از تزریق نوبت اول به بیماری کووید-۱۹ مبتلا شود.

در صورتی که بیمار بعد از تزریق واکسن نوبت اول، دچار بیماری کووید-۱۹ شود می تواند نوبت دوم واکسن را در صورت بهبود علائم و خارج شدن از قرنطینه دریافت کند. اگر بیمار علامتدار باشد تزریق نوبت دوم واکسن تا زمان بهبود علائم باید به تعویق بیفتد

دیدگاهتان را بنویسید

بخش‌های ستاره دار الزامی است
*
*

آخرین اخبار

پربازدیدترین